Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

Malonu biggrin.gif Taaaigi, apie mane. Įvairių kiaulysčių ir kitų žygdarbių viešai geriau nepasakosiu, o girti savęs nemoku blush2.gif Šiuo metu kvėpuoju mokslais ir menininkavimu wub.gif šiuo metu neturiu jokio augintinio, bet užaugau su dideliu šunimi, turėjau žiurkėniuką ir dabar norėčiau kokio pūkuoto padarėlio (arba padaro) mielu snukučiu wub.gif mažųjų išlaikytinių dar neturiu, užtenka ir draugo biggrin.gif senesnėje temoje radau klausimus, gal su jais lengviau bus pažindintis ax.gif

1. Mėgstamiausi saldainiai, šokoladai ar šiaip saldumynai?
Visi saldumynai skanūs, išskyrus griljažą, dar kartais nelabai traukia karvutės ir juodas šokoladas. Skaniausi tai namie kepti pyragai su kremu, vakar tokį sumakalavau, bet jau paskutinį gabaliuką valgau doh.gif

2. Geriausiai Jums tinkantis metų laikas?
Vėlyvas pavasaris - dėl sužaliavusių medžių, pirmųjų paukščių čiulbesių ir kvepiančių alyvų. Vasara - dėl šilumos, maudynių, gėlėtų sijonų, gulėjimo sode su knyga,šilto lietaus (ik per perkūniją vasaros nebemėgstu, baisiai bijau blink.gif). Ankstyvas ruduo - dėl oranžinių klevų. Žiema - dėl kalėdinio šurmulio ir sniego pusnų bei tyliai krentančių snaigių.

3. Svajonių darbas?
Norėčiau mažoje Vilniaus senamiesčio krautuvėlėje pardavinėti savo darbus. Grotų tyli muzika, sklistų smilkalų kvapas, o atėję klientai galėtų gerti gerti arbatą ir ramiai rinktis ko norėtų. Nors galvoj yra įstrigę skulptoriaus R.E. pasakyti žodžiai "Visi mes norim kažką kurti, daryti kažką gražaus, įdomaus, meniško ir taip toliau. Bet kartais ateina ir toks laikas kai užsinorim valgyt.'

4. Ar dažnai skaitote knygas?
Kai turiu laiko - taip. Jų perskaičiusi esu labai daug, bet labiausiai įsiminė Bridžitos Džouns dienoraštis, 20 000 mylių po vandeniu, Faustas, Sename Dvare, Mirties vasara, Pakalnučių metai, Mėnulio vaikai, Nežaiskite su Mėnuliu, Sielonešė, Banginių vadeliotoja. Šiuo metu skaitau John Irving "Kol tave rasiu", gera knyga, o mėgstamiausia rašytoja Jurga Ivanauskaitė. Kartais ir pati kažką parašau, dar mėgstu poeziją.

5. Kas Jus priverčia šypsotis?
Artimi žmonės, gamta, gera muzika, geras pokštas ir dar daug kitų dalykų.

6. Jei reikėtų rinktis tris gyvūnus, kokie jie?
Esu gamtos vaikas, nuo mažens skaičiau knygas apie gyvūnus, tad patinka visi nuo dinozaurų iki pelyčių, kiekvienas juk įdomus. Tik aišku nemėgstu uodų ir erkių tongue.gif

7. Mėgstamiausia šalis?
Lietuva - esu patriotė lithuania.gif. O nuvykti norėčiau bene į visas šalis. Labiausiai gal į Australiją, Indoneziją, Filipinus, Japoniją, Tailandą, Ispaniją, Prancūziją, Italiją, Norvegiją, Austriją, Jav, Meksiką, Peru, Braziliją, Keniją, Tanzaniją, Dramblio Kaulo Krantą ir visur kitur kur tik veš biggrin.gif

8. Didžiausią įspūdį palikęs filmas ar keli?
Labiausiai tai patinka serialas "Draugai" wub.gif O iš filmų tai Geišos išpažintis, po Toskanos saule, Mano mylima keistuolė, Notebook, A walk to remember, Marlis ir aš, Žalioji mylia ir dar daug kitų smile.gif

9. Gražiausios gėlės?
Visos gražios, žavios, fantastiškos, užburiančios ir įkvepiančios

10. Ar patinka staigmenos ir kokia tai staigmena turėtų būti, kuri tikrai nustebintų?
Patinka, bet tik tokios mielos, malonios, nedidelės wub.gif Kai maža buvau tėtis dažnai nustebindavo prie lovos palikdamas kokį malonų raštelį. Dar labai smagu buvo, kai iš ryto išgirdau į langą akmenukus mėtant, pažiūriu - o ten draugas su mano mėgstamiausianerealiausiaskaniausiafantastiškiausia pica stovi wub.gif

12. Ar esi linksma, plepi ar svajotoja?
Esu svajotoja, nelinkus pašaliniams rodyt savo jausmus. O artimoj kompanijoj plepu daug smile.gif

13. Patiekalas ko niekada nevalgytum?(arba tiesiog nemegsti)
Lašiniai, silkė, vėdarai, šaltiena

14. Ar esi pelėda ar vyturys?
Kartais pelėda, kartais vyturys, kartais vėlai guliu ir anksti keliuos

5. Mėgstamiausi kvepalai?
Elizabeth Arden Green Tea ir Ives Saint Laurent Cinema

16. Kaip leidžiat laisvalaikį?
Dažniausiai su draugu arba menininkaudama. Dar mėgstu galvot, skaityt, vaikščiot, fotografuot, būt su šeima ir draugais, keliaut, gamint maistą

17. Kokio žalingo įpročio negali atsisakyt?
Tinginiavimo, nesitvarkymo, svajojimo, karoliukų pirkimo, niurzgėjimo biggrin.gif

Jau kai prirašiau tai maža nepasirodys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susidėliojusi mozaika: 29 gegužės 2011 - 17:30
Ai ir dar keletas darbų ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Jei įdomu, daugiau galit pažiūrėt mano temoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 05 29, 18:20)
Malonu  biggrin.gif  Taaaigi, apie mane. Įvairių kiaulysčių ir kitų žygdarbių viešai geriau nepasakosiu, o girti savęs nemoku blush2.gif

Jau kai prirašiau tai maža nepasirodys  biggrin.gif

Ne ne ne schmoll.gif Šitaip nieko nebus-praleidai pačią įdomiausią dalį.NEUŽSKAITAU.Prašau papildyt biggrin.gif
O darbai tai aiktusau bigsmile.gif Ypačiai tie auskarai sutuomlanguotukažkuom bigsmile.gif ten audinys?
Ainu dar tavo temon pašniukštinėt biggrin.gif
Atsakyti
Che šiandien neturiu jėgu net laukti, neturiu jėgu niekam.Tik tik grižom iš vaiku mokslo metu pabaigtuviu doh.gif .Kad taip kas nuo kompo iki lovos nuneštu, bet savanoriu nr teks čia miegot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 05 29, 17:20)
8. Didžiausią įspūdį palikęs filmas ar keli?
Labiausiai tai patinka serialas "Draugai"  wub.gif  O iš filmų tai Geišos išpažintis, po Toskanos saule, Mano mylima keistuolė, Notebook, A walk to remember, Marlis ir aš, Žalioji mylia ir dar daug kitų  smile.gif

Jau kai prirašiau tai maža nepasirodys  biggrin.gif

Jau vien dėl to priimčiau į svapą rolleyes.gif

Neturėk tokių durnų vilčių - mums visada maža hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Katinytis @ 2011 05 29, 21:07)
Che šiandien neturiu jėgu net laukti, neturiu jėgu niekam.Tik tik grižom iš vaiku mokslo metu pabaigtuviu  doh.gif .Kad taip kas nuo kompo iki lovos nuneštu, bet savanoriu nr teks čia miegot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O tai kas bus kai būsit dvylitokai? Savaitę ūšit? Daugiadienės bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai, kad neieškojau jokiu klausimu senesnėse temose, nes taip nemėgstu jokiu formu , klausimynu ar anketu pildyt doh.gif .O čia atėjo žmogelis, dėjo pora romanu ir viska surašė thumbup.gif lotuliukas.gif .
Papildyta:
O tai kas bus kai būsit dvylitokai? Savaitę ūšit? Daugiadienės bus 

Aš apsidžiaugiau , kad šis praėjo , o ji jau gazdina, kad dar ju bus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 29 gegužės 2011 - 21:18
Susideliojusi mozaika, labai originalus papuosalai, bet kur Tavo silkas? biggrin.gif
Atsakyti
Netikėtai, aš taip tikėjaus, kad šito sakinio nieks nepastebės, o tu taip netikėtai ėmei ir jį paraudoninai doh.gif šiaip pastaruoju metu kiaulysčių lyg nedarau, daugiausia viskas paauglystėj, bet ten jau juoda dėmė mano gyvenime biggrin.gif blush2.gif pasigyrimai jaučiu mažiau įdomūs g.gif nu nebent galiu pasakyt, jog vienas mano šilko paveikslas savivaldybėj kabo, kitas Plungėj kultūros namuose, dar vienas muziejuj ir dar vienas tokioj knygutėj atspausdintas ax.gif taslanguotaskažkas tai audinio juostelė sukašiota ir suklijuota smile.gif
Katinyti, ir man taip būna, bet vistiek gi negali neprisėst prie kompo biggrin.gif gerai kad mano lova už 1,5 m, nereik niekam nešt. O romaną gal kada ir parašysiu biggrin.gif biggrin.gif beje, man dėl kažkokių nesuprantamų priežasčiu visai patinka anketynus klausimynus pildyt ax.gif

Smilga, o ką tu žinai, kokį kart kai parašysiu čia romaną... biggrin.gif o Geišos išpažintį jaučiu dar kada reiktų pažiūrėt, nieko nepamenu, senai žiūrėjau g.gif o per Žaliąją mylią kaip žliumbiau, gerai kad naktį rodė, nieks nematė cool.gif dar pamiršau paminėt "Australiją" wub.gif
Papildyta:
Elija, jezusmarija, pamiršau doh.gif einu surasiu biggrin.gif
Papildyta:
Eglė žalčių karalienė smile.gif kairioji dalis maždaug mano ūgio

user posted image

pavasaris rolleyes.gif rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 05 29, 21:43)
Smilga, o ką tu žinai, kokį kart kai parašysiu čia romaną...  biggrin.gif  o Geišos išpažintį jaučiu dar kada reiktų pažiūrėt, nieko nepamenu, senai žiūrėjau  g.gif  o per Žaliąją mylią kaip žliumbiau, gerai kad naktį rodė, nieks nematė  cool.gif  dar pamiršau paminėt "Australiją"  wub.gif

oi, tik negąsdink katino dešrelėm lotuliukas.gif
Geišos memuarus žiūrėjau ne kartą ir vis kiekvieną kart atrandu kokių nors naujų detalių. Nors "japonistai" tai išdėjo jį į šuns dienas Jei skaitai rusiškai, tai čia...
Su miegojimu netoli kompo tai man primeni Kusachių (buvo čia tokia viena...wink.gif ). Ta irgi menininkė

P. S. Gražūs tavo darbai. Dar modelino temoj tave pastebėjau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Jauciosi persimiegojusi lotuliukas.gif , nors vakar kaip ir Katinytis, vos dasliauziau iki lovos doh.gif . Vaziavom atsvesti mergyckiu pasveikima. Buvo zadetasis McDonald's su "nemokamais" zaisliukais, kurio maista vaikai net nepaliete, nes mes tiesiog nevalgom tokio kiekio prieskoniu ir druskos blink.gif schmoll.gif Na bet tai buvo Meiles svajone, tai tik tiek buvo smagu, kad ji issipilde biggrin.gif Na ir zinoma zadeta "Oze" 3 val. programa su atrakcijonais, taip pat iveikta thumbup.gif Nors Meilei toks jausmas, kad dydziausia ispudi padare, tai kad nupirkom sachmatus, nes tik tada jos veidas tiesiog prasvyto, o visa kita, tai tik seip tarp kitko irnesakyk.gif Na o Laimukas, dar nekelia reikalavimu nei sau, nei kitiem, tai jai lyg ir viskas buvo thumbup.gif

Susidėliojusi mozaika, sveika prisijungus i musu kompanija!
Labai grazus tapyti darbai wub.gif thumbup.gif
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 05 29, 18:20)

10. Ar patinka staigmenos ir kokia tai staigmena turėtų būti, kuri tikrai nustebintų?
Patinka, bet tik tokios mielos, malonios, nedidelės  wub.gif  Kai maža buvau tėtis dažnai nustebindavo prie lovos palikdamas kokį malonų raštelį. Dar labai smagu buvo, kai iš ryto išgirdau į langą akmenukus mėtant, pažiūriu - o ten draugas su mano mėgstamiausianerealiausiaskaniausiafantastiškiausia pica stovi  wub.gif

Kaip grazu wub.gif

QUOTE(smalsi_ @ 2011 05 28, 22:34)
mieguti, mano mintys buvo susijauke, normaliai savo busena negalejau isreiksti. Sakoma, kad lemtinga minute visas gyvenimas pro akis praeina...o man pries avarija toptelejo - viskas, dabar trenksimes, reikia isitverti kur nors  biggrin.gif Vaziavom tikrai ne 50 greiciu...
Po avarijos pradejau savo gyvenima perkratyti  cool.gif Kuri laika tik tuom ir uzsiemiau biggrin.gif Dabar dziaugiuosi kiekviena smulkmena, maloniu ivykiu... Zodziu - DOVANA PUIKI  thumbup.gif

Vien paskaicius, net surpuliukas per kuna nueina doh.gif Gerai kad tai tik priminimas, jog ne tik dovana, bet ir gyvenimas yra puikus 4u.gif
Atsakyti
Nu ku? Referuoju:
1. sveika prisijungus, jau man su savo šilkais reiks greitai slėptis
2. Smalsi, dar karta sveikinu išlikus su visais kaulais ir atsipirkus tik išgasčiu
3. smagu kai vaikai patenkinti ir nesvarbu, kad tėvais bepometies po to į lovą griūna smile.gif
Atsakyti
Labs ryts 4u.gif
Oksyt,mes į mc donaldą iš vis neinam-net didžiojikažkaip be to išgyvena,nors jainimo tarpe baisiai madinga. O "oze" tai ir mes vakar tūsinomės-mano pirmokai paskutinį spektaklį suvaidino,tai paskui tėvai buvo suorganizavę visokias pramogas-vaikams žaidimų aikštelė,tėvams paėdimas ir palakimas lotuliukas.gif
Nu dar šiandien suvaidinu vieną kartą,rytopj dar vienas vaikų koncertas ir viskas. Laisva kaip vėjas. Neeee doh.gif Dar birželio 4 Klaipėdoj renginukas. O tada jau sukis kaip nori biggrin.gif

Tai kas čia pas mumis dar be dovanų liko?
Atsakyti