1. Mėgstamiausi saldainiai, šokoladai ar šiaip saldumynai?
Visi saldumynai skanūs, išskyrus griljažą, dar kartais nelabai traukia karvutės ir juodas šokoladas. Skaniausi tai namie kepti pyragai su kremu, vakar tokį sumakalavau, bet jau paskutinį gabaliuką valgau

2. Geriausiai Jums tinkantis metų laikas?
Vėlyvas pavasaris - dėl sužaliavusių medžių, pirmųjų paukščių čiulbesių ir kvepiančių alyvų. Vasara - dėl šilumos, maudynių, gėlėtų sijonų, gulėjimo sode su knyga,šilto lietaus (ik per perkūniją vasaros nebemėgstu, baisiai bijau

3. Svajonių darbas?
Norėčiau mažoje Vilniaus senamiesčio krautuvėlėje pardavinėti savo darbus. Grotų tyli muzika, sklistų smilkalų kvapas, o atėję klientai galėtų gerti gerti arbatą ir ramiai rinktis ko norėtų. Nors galvoj yra įstrigę skulptoriaus R.E. pasakyti žodžiai "Visi mes norim kažką kurti, daryti kažką gražaus, įdomaus, meniško ir taip toliau. Bet kartais ateina ir toks laikas kai užsinorim valgyt.'
4. Ar dažnai skaitote knygas?
Kai turiu laiko - taip. Jų perskaičiusi esu labai daug, bet labiausiai įsiminė Bridžitos Džouns dienoraštis, 20 000 mylių po vandeniu, Faustas, Sename Dvare, Mirties vasara, Pakalnučių metai, Mėnulio vaikai, Nežaiskite su Mėnuliu, Sielonešė, Banginių vadeliotoja. Šiuo metu skaitau John Irving "Kol tave rasiu", gera knyga, o mėgstamiausia rašytoja Jurga Ivanauskaitė. Kartais ir pati kažką parašau, dar mėgstu poeziją.
5. Kas Jus priverčia šypsotis?
Artimi žmonės, gamta, gera muzika, geras pokštas ir dar daug kitų dalykų.
6. Jei reikėtų rinktis tris gyvūnus, kokie jie?
Esu gamtos vaikas, nuo mažens skaičiau knygas apie gyvūnus, tad patinka visi nuo dinozaurų iki pelyčių, kiekvienas juk įdomus. Tik aišku nemėgstu uodų ir erkių

7. Mėgstamiausia šalis?
Lietuva - esu patriotė

8. Didžiausią įspūdį palikęs filmas ar keli?
Labiausiai tai patinka serialas "Draugai"

9. Gražiausios gėlės?
Visos gražios, žavios, fantastiškos, užburiančios ir įkvepiančios
10. Ar patinka staigmenos ir kokia tai staigmena turėtų būti, kuri tikrai nustebintų?
Patinka, bet tik tokios mielos, malonios, nedidelės

12. Ar esi linksma, plepi ar svajotoja?
Esu svajotoja, nelinkus pašaliniams rodyt savo jausmus. O artimoj kompanijoj plepu daug

13. Patiekalas ko niekada nevalgytum?(arba tiesiog nemegsti)
Lašiniai, silkė, vėdarai, šaltiena
14. Ar esi pelėda ar vyturys?
Kartais pelėda, kartais vyturys, kartais vėlai guliu ir anksti keliuos
5. Mėgstamiausi kvepalai?
Elizabeth Arden Green Tea ir Ives Saint Laurent Cinema
16. Kaip leidžiat laisvalaikį?
Dažniausiai su draugu arba menininkaudama. Dar mėgstu galvot, skaityt, vaikščiot, fotografuot, būt su šeima ir draugais, keliaut, gamint maistą
17. Kokio žalingo įpročio negali atsisakyt?
Tinginiavimo, nesitvarkymo, svajojimo, karoliukų pirkimo, niurzgėjimo

Jau kai prirašiau tai maža nepasirodys