Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

Pamenu seniai seniaaaaaaaaaaaaaai kartais stebėjau vieną swapą ir dar dalyvavau vienoj rankdarbių temoj intencyviai, pamenu pradėjo vykti vieno asmens "valgymas" dėl pavėluotos dovanos doh.gif , nu niekaip tada neįsikirtau dėl ko suaugusiems žmonėms taip stogas pačiuožia doh.gif doh.gif doh.gif negi taip svarbu ar gausi savaitę prieš ar po, tada man atšoko fantazija ten siūlytis doh.gif ...čia pas mus kažkaip viskas su sveiku protu vyksta biggrin.gif ...tfu tfu tfu ax.gif
Atsakyti
Smilga, "oi, tik negąsdink katino dešrelėm " - aš niekada neprarandu vilties... biggrin.gif beje, rankarbiuose daugelyje temų makaluojuos, viskas man įdomu biggrin.gif

Oksyte, malonu smile.gif visus raštelius esu išsisaugojus, karts nuo karto pasižiūriu, pasigraudinu rolleyes.gif

Tavi, kad ir kur pasislėpsi net neabejoju, kad kas nors būtinai tave suras ir su visais šilkais partemps čia cool.gif

Kerpena, ačiū 4u.gif tik vat man kaip tik mano šilkai silpniausi atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 05 30, 15:36)

Kerpena, ačiū  4u.gif  tik vat man kaip tik mano šilkai silpniausi atrodo rolleyes.gif

...drįsčiau ginčytis, man labai gražūs biggrin.gif
Atsakyti
Ei Daivulyte, temk čionai dovaną, jei gavai smile.gif
Atsakyti
labukas , tik grizau šiandien apie 12 val , tai issimaudžiau, pamiegojau ir pas jus , pašto dėžutė tik reklamu, o lapuko atsimti dovanos neradau, bet manau neužilgo surasim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2011 05 30, 17:40)
...drįsčiau ginčytis, man labai gražūs biggrin.gif

gal ir gražūs, bet klaidų galėtų ir nebūti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 05 30, 16:14)
gal ir gražūs, bet klaidų galėtų ir nebūti  biggrin.gif

na klaidos tai pat reikalingos, jų dėka mokomės tobulėjam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2011 05 30, 18:23)
na klaidos tai pat reikalingos, jų dėka mokomės tobulėjam mirksiukas.gif

nesiginčiju smile.gif ir dar klausimėlis - jūs swapus vieną po kito organizuojat ar kokią pertraukėlę darot?
Atsakyti
Nu kaip čia tau pasakius... swapus vieną po kito organizuojm ir kokią pertraukėlę darom - kaip kam išeina. biggrin.gif Vasarą dažniausiai būna toks "netyčiukas" - nu jis kaip ir pertrauka kokia. O ir svape ne kiekvienam privaloma dalyvaut - galima praleist, jei noris (ar nesinori.... huh.gif )
Atsakyti
gal iš mūsų yra verčiančių iš lietuvių į anglų kalbą...SOS ...
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 05 30, 23:09)
gal iš mūsų yra verčiančių iš lietuvių į anglų kalbą...SOS ...

aš čia ne į temą, bet galiu padėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėjų_pieva @ 2011 05 31, 00:38)
aš čia ne į temą, bet galiu padėti  4u.gif

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif čia taip į temą...čia taip į temą...,kad tu net neįsivaizduoji yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti