Nugis aš dar be dovanos
Už tai man spėliot nereiks kai gausiu
O vialnias taigi tiksliai-tu gi dar vis netransformeriuota
Nu mažum jau neilgai laukt
QUOTE(netikėtai @ 2011 05 30, 08:35)
O "oze" tai ir mes vakar tūsinomės-mano pirmokai paskutinį spektaklį suvaidino,tai paskui tėvai buvo suorganizavę visokias pramogas-vaikams žaidimų aikštelė,tėvams paėdimas ir palakimas
Na va matai, galima sakyti vos ne kartu laika praleidom
Tavi, kazkaip man nuojauta kuzda, kas Tavo feja
Vazioju. Meilukui dar ir akytes reik patikrinti
Taigi laukiu kol Naktibalda atsiūs, o gal dar ne ji
Reik pamąstyt kas liko. Vat Daivulytė išvažiavus tai neaišku iš ko ji gavo, nes lieka Naktibalda, Smalsi ir SApnelytė
Susidėliojusi mozaika, labai gražūs darbai. Man ypač šilko piešiniai - tokie subtilūs, labai gražių spalvų, labai gera žiūrėti. Papuošalai irgi tokie įvairūs, kūrybingai padaryti.
Dar Katinytis negavo, ar vėl ką maišau
Tiesa , tiesa
.
Tik nesakykit , kad gausiu šiandien , nes antros kelionės i pašto pusešiandie neatlaikysiu
.
Sūnus šiandien važiuoja i Europos parka ir užsidėjo ne tuos marškinėlius, tai lėkiau iki mokyklos su mažaja pakeist marškinėliu ( ta prasme , kad turėjo dėtis su mokyklos emblema
). Krosas liuksiškas toki ankstyva ryta
.Jei ka aš pati nevairuojanti, galvojau nulėkt su dviračiu , bet pasirodo pas mus neprasidėjes sezonas ir vyras nesutvarkė dviračio , nepripūtė padangu. Bet aišku aš jam už tai ,kad nesutvarkė dviračio tokia tvarka garaže padariau, kad turės gera vakara
padangu
Taigi man jau tikrai sekasi su tuo kėlimusi ankstyvu
Tik nesakykit , kad gausiu šiandien , nes antros kelionės i pašto pusešiandie neatlaikysiu
Sūnus šiandien važiuoja i Europos parka ir užsidėjo ne tuos marškinėlius, tai lėkiau iki mokyklos su mažaja pakeist marškinėliu ( ta prasme , kad turėjo dėtis su mokyklos emblema
Taigi man jau tikrai sekasi su tuo kėlimusi ankstyvu
Nu gerai Naktibalda gal ir ne man daro, bet kai gausiu vis tiek jau bus aišku kieno
Jeigu gausi
QUOTE(Katinytis @ 2011 05 30, 09:15)
Gausiu, gal aš tiesiog kantresnė? Be to suprantų ,kad gali būt pateisinamų priežaščių, dėl kurių vėluoja padaryt ir išsiūsti. Ir tikrai nesiruošiu drąskytis dėl to kad vėluoja man siūstį.
Kantrybė -dorybė
. Būsim baisingai doros.
Nors man kažkodėl visai nesvarbu kada gausiu, net idomiau , kad nežinau kada.Čia toks kaip ir gausiu kažkada dovanu , būtu visai gerai gaut jas ant Kalėdu
Nors man kažkodėl visai nesvarbu kada gausiu, net idomiau , kad nežinau kada.Čia toks kaip ir gausiu kažkada dovanu , būtu visai gerai gaut jas ant Kalėdu