Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

Į laiiisvęęęę nooooriuuuu cray.gif
Atsakyti
o kas kur uždarė? rolleyes.gif
Atsakyti
darbeeeee verysad.gif
Atsakyti
Man ir sunku pirma diena darbe, po atostogu doh.gif
Atsakyti
Baisiai tylu čia šiandien, tai parodysiu vieną savo paveikslą smile.gif ir dar labai įdomu būtų sužinot, kokias asociacijas jisai jum sukelia biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Darbas įdomus, bet asociacijų jokių, tik tai kad pas manę pusę nakties nemiegota ir dabar reik degtukų vokus paremt
Atsakyti
Prabegom as...
smalsi nezino kur Vilniuje greitai praeiti med. komisija. Nelabai laiko rasiu ir susizinoti verysad.gif Po darbo dar Vilniuje, bet lekiu jau in savo kaima ir i laidotuves. Jauna moteris antra vyra laidoja doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Kiek nuotraukos leidžia įžiūrėti, man atrodo, kad nupiešta moteris, pilna šviesių svajonių, bet ją traukia, tarsi paglemžia žemė - kasdienybė, gal net visokie blogi, nešvarūs dalykai, laiko prikaustę ir ji mato, kaip tos jos svajonės tolsta, tarsi nunešamos, įtraukiamos kažkokio sūkurio, nors ji vis dar siekia, svajoja...
Tokie mano apsimiegoję pamąstymai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 birželio 2011 - 07:22
Labas rytas,
Netiketai , manau kad nuejusi pas gydytojus kurie tvarko tokius dokumentus, pati susitarsi greitai, nereiks tikrai per visus gyd. vaiksčioti.
Atsakyti
Labs ryts 4u.gif
Smalsi,užuojauta.Baisu tokie dalykai...

Susidėliojusi mozaika
kelia ir minčių ir asociacijų tavo darbas. Tik kažikaip nesiseka įvardint blush2.gif Man jis šiurpokas-tarsi bandytum išsilaužt iš kažko tamsaus,negero...O tos gėlės ir spalvos sūkuryje-lyg pranyksta,lyg vėjas viską išneša ir nieko gražaus,nieko šviesaus nelieka.Ištiesta ranka tarsi bando sustabdyti,sugauti,bet kojos įaugusios į žemę neleidžia pakilti.Jaučiu būsiu nusišnekėjus blush2.gif Pageltoninsiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivulyte @ 2011 06 01, 08:25)
Labas rytas,
Netiketai , manau kad nuejusi pas gydytojus kurie tvarko tokius dokumentus, pati susitarsi greitai, nereiks tikrai per visus gyd. vaiksčioti.

Oi,ne mergyt,patikėk,tikrai ne.Tik ne su mano barkštelėta daktaryte doh.gif
Atsakyti
Nežinau, kokią ten komisiją reikia praeiti, bet kai paskutinį kartą vairuotojo medicininę ėjau, tai kažkaip labai ten viskas greitai. Oficialiai susimoki kažkokį mokestį, ir paskui ten atskirai ar tai valandos buvo paskirta, kada ten reikalingi gydytojai apžiūri, ar kaip ten, tik prisimenu, kad net nustebau, kaip čia viskas greitai.
Ir kažkaip net pas savo gydytojo lyg nereikėjo eit, ten tam skirti gydytojai apžiūrėjo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 birželio 2011 - 07:37
Kerpena čia kur taip greitai? Mane kiekvienais metais negyvai užtaso doh.gif
Atsakyti