Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

Bet prie jūros gal norisi?
Atsakyti
Gal ir norisi smile.gif
Atsakyti
Ir aš noriu
Atsakyti
Daivulyte, tai vadinama sadizmu

Ta pati pagalvojau.
Ir man prie jūros norisi labai, bet deja tik sūnu išleidžiu savaitgali prie jūros dalyvauti festivalyje " Jaunoji džiazo banga" ax.gif , o patys visi lėksma i soduka ax.gif
Atsakyti
as ir savaitgali i sodyba , svesim mano gimtadieni , sestadieni dar bendradarbe zenijasi , varysim pasveikinti
Atsakyti
Kerpena, ir as i tokias nuotraukas kaip i atvirukus zuredavau anksciau. Bet teko Ispanijoje pabuvoti wub.gif Dabar tokie atvirukai kelia nuostabias emocijas ir nostalgija biggrin.gif
Bijau ir prasneketi garsiai, bet sustojau po ilgo maratono. Atsisedau ir galvoju gal vaika nuvesti prie ezero. Ir pati ramiai atsisesciau pasedeti, nes man rodos nebesugebesiu, kojos vistiek eis doh.gif
Atsakyti
Labas,mergos 4u.gif
Pabėgau trumpam su savo mergiotėm iš miesto ir atsidūriau palei ežeriuką,pirtelėj su šokiais muzika šašlais mmmmm.Šiandien jau sugrįžom.Nu ką galiu pasakyt-būt kas leidę,būč negrįžus lotuliukas.gif
QUOTE(Kerpena @ 2011 06 02, 10:44)
Ai nežinau, aš gal kad niekada nebuvus tokiuose tolimuose kraštuose, kažkaip visai ramiai žiūriu į tas nuotraukas smile.gif

Nu žinok kadangi aš buvau kartą Ispanijoj,tai tokios nuotraukos širdį drasko kaip reikiant.Noriu ir aš į Isapnijąąąąą 4u.gif

Naktibalda-sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Naktibalda, ačiū, kaip gražiai parašei wub.gif
Atsakyti
sveikos,kaip sekasi? smile.gif man tai labai rankos skauda, pakelt net negaliu doh.gif ir dar tuo pačiu labai džiaugiuos kad pagaliau sugebėjau pabeigt dekoruot lėkštę biggrin.gif
Atsakyti
Nugis aš tai po pirties išsimiegot turėjau biggrin.gif Nuvedžiau mažąją į daržą,ir miegojau miegojau miegojau... blush2.gif O vat dabar atsikėliau ir einu valgyt padarysiu cool.gif
Atsakyti
kaip tau gerai cool.gif aš irgi valgyt darau, apkepą kepu ir dar radau naują hobi - visus namus apverčiau popieriumi lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš porą kartų namus siūlais apverčiau-bet mano menų nieks neįvertino-liepė greit greit greit susirinkt lotuliukas.gif Einu kugeliuką iškepsiu 4u.gif
Atsakyti