Bet prie jūros gal norisi?
Gal ir norisi

Ir aš noriu
Daivulyte, tai vadinama sadizmu
Ta pati pagalvojau.
Ir man prie jūros norisi labai, bet deja tik sūnu išleidžiu savaitgali prie jūros dalyvauti festivalyje " Jaunoji džiazo banga"

as ir savaitgali i sodyba , svesim mano gimtadieni , sestadieni dar bendradarbe zenijasi , varysim pasveikinti
Kerpena, ir as i tokias nuotraukas kaip i atvirukus zuredavau anksciau. Bet teko Ispanijoje pabuvoti
Dabar tokie atvirukai kelia nuostabias emocijas ir nostalgija
Bijau ir prasneketi garsiai, bet sustojau po ilgo maratono. Atsisedau ir galvoju gal vaika nuvesti prie ezero. Ir pati ramiai atsisesciau pasedeti, nes man rodos nebesugebesiu, kojos vistiek eis

Bijau ir prasneketi garsiai, bet sustojau po ilgo maratono. Atsisedau ir galvoju gal vaika nuvesti prie ezero. Ir pati ramiai atsisesciau pasedeti, nes man rodos nebesugebesiu, kojos vistiek eis

Labas,mergos
Pabėgau trumpam su savo mergiotėm iš miesto ir atsidūriau palei ežeriuką,pirtelėj su šokiais muzika šašlais mmmmm.Šiandien jau sugrįžom.Nu ką galiu pasakyt-būt kas leidę,būč negrįžus
Nu žinok kadangi aš buvau kartą Ispanijoj,tai tokios nuotraukos širdį drasko kaip reikiant.Noriu ir aš į Isapnijąąąąą
Naktibalda-sveikinimai

Pabėgau trumpam su savo mergiotėm iš miesto ir atsidūriau palei ežeriuką,pirtelėj su šokiais muzika šašlais mmmmm.Šiandien jau sugrįžom.Nu ką galiu pasakyt-būt kas leidę,būč negrįžus

QUOTE(Kerpena @ 2011 06 02, 10:44)
Ai nežinau, aš gal kad niekada nebuvus tokiuose tolimuose kraštuose, kažkaip visai ramiai žiūriu į tas nuotraukas 

Nu žinok kadangi aš buvau kartą Ispanijoj,tai tokios nuotraukos širdį drasko kaip reikiant.Noriu ir aš į Isapnijąąąąą

Naktibalda-sveikinimai

Naktibalda, ačiū, kaip gražiai parašei

sveikos,kaip sekasi?
man tai labai rankos skauda, pakelt net negaliu
ir dar tuo pačiu labai džiaugiuos kad pagaliau sugebėjau pabeigt dekoruot lėkštę

Nugis aš tai po pirties išsimiegot turėjau
Nuvedžiau mažąją į daržą,ir miegojau miegojau miegojau...
O vat dabar atsikėliau ir einu valgyt padarysiu

kaip tau gerai
aš irgi valgyt darau, apkepą kepu ir dar radau naują hobi - visus namus apverčiau popieriumi

Aš porą kartų namus siūlais apverčiau-bet mano menų nieks neįvertino-liepė greit greit greit susirinkt
Einu kugeliuką iškepsiu