Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

O aš gal tiesiog belgas šiuo gyvenimo etapu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pasisekė tau, man tai tik kaaartais taip būna biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad viskas gali keistis akimirksniu,ypatingai po tokiu ramybiu ,kai voš kas nors per stoga doh.gif .
Atsakyti
na taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2011 06 03, 17:42)
Smilga,o kaip ten su tais siūlais? Suviliojai ir palikai ax.gif  rolleyes.gif

Nepalikau, nepalikau. Čia tu gali mane palikt hihihi.gif
Tu dar nežadi niekur pabėgt? Nes aš tai nuo tada kai kalbėjom dar Vilniui nebuvau ir nežinau kada dar atlėksiu. Buvo čia planų anam savaitgaliui, bet sugriuvo dry.gif Tai jei tu čia dar būsi, tai mažu ir sulauksi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2011 06 03, 19:07)
Gal ir nieko,ką aš žinau rolleyes.gif Aš taigi laiku gavau ax.gif Man tik keista,kad vėluotojos tyli,tarsi viskas taip ir turi būt.O juk jau birželis netgi.

prisiduodu doh.gif ...aš vėluoju, bet turiu priežastį ar ji pateisinama nežinau blush2.gif , galėsite mane diskvalifikuoti iš swapų visam gyvenimui....visgi noras mane nugalėjo dalyvavimui, o ,kad jėgų neturėsiu neapskaičiavau blush2.gif , atsiprašau visų savo mergaitės ir visų kitų 4u.gif
Atsakyti
Tik jau taip niapiargyvenk čia ax.gif , manau supratingos visos lyg ir , juk būna tu situaciju visokiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 06 03, 23:20)
Tik jau taip niapiargyvenk čia  ax.gif , manau supratingos visos lyg ir , juk būna tu situaciju visokiu  ax.gif

na ne visai negerai labai čia išėjo...ale gerai man bus diskvalifikacija privestisnė bo kai narkotikas pasidarė tas swapas šiaip nežinau kur galėjo būt protas išėję jei aš maniau,kad ir diplominį spėsiu parašyti ir swape sudalyvaut blush2.gif na bet labai labai pasitengsiu kitą savaitę savo mergaitę pradžiuginti blush2.gif galbūt... gerai,kad ne viena aš likau laugh.gif tai kaip lietuvei man palengvėja laugh.gif
Atsakyti
Dovanėlėmis jau džiaugiasi:

1.Oksytė - Smilga
2. netikėtai-Oksytė
3. sapnelyte
4. Daivulyte
5. tavi
6. smalsi
7. Smilga - Katinytis
8. miegutis
9. Naktibalda - Tavi
10. Katinytis

ar galite surasyti kas gavo?

bent jau naktibalda, suprantu, kodel galiorkoj sedi, o kitu nelabai. nu as ant moziolio minu, man smagu.. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
atrodo laiko buvo...bet ir diplominiu parašyti laiko buvo kur jis dingo angel_sadangel.gif nežinau nes kažkaip ir diplominį nespėjau laiku parašyti doh.gif ....ai karoč prisiduodu bauskit mane kaip norit ax.gif nu vot kaip ban.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Naktibalda,mergyt,betgi tu ne viena dar likai ir tavo priežastį mes žinom 4u.gif Aš tokioj situacijoj kaip tavoji beveik kiekvienam kalėdiniam atsiduriu.Kažkaip kai žinai,kodėl žmogus vėluoja tai sėdi ir lauki.Bet kai nežinai,tai kažkaip nefainai,ania mirksiukas.gif

Smilga,birželį ir gabaliuką liepos dar būsiu.Paskui važiuoju,o ten jau kaip dievas duos 4u.gif
Vsio miargai lekiu Klaipėdon 4u.gif
Atsakyti
Naktibalda, manau nieks nesirengia tavęs baust irnesakyk.gif jug diplominis tai ne juokas karsta.gif beje, tavo dovanos jug verta laukti
Atsakyti