Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

QUOTE(Naktibalda @ 2011 06 03, 22:41)
atrodo laiko buvo...bet ir diplominiu parašyti laiko buvo kur jis dingo  angel_sadangel.gif nežinau nes kažkaip ir diplominį nespėjau laiku parašyti  doh.gif ....ai karoč prisiduodu bauskit mane kaip norit ax.gif nu vot kaip  ban.gif

bigsmile.gif 10 pritūpimų , 10 atsilenkimų... biggrin.gif
Atsakyti
tik tiek? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 06 04, 09:40)
tik tiek?  biggrin.gif

čia pradžiai biggrin.gif , nugi pati prašė aš net nenorėjau unsure.gif cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
pasto dezute dar tuscia tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Dovanėlėmis jau džiaugiasi:

1.Oksytė - Smilga
2. netikėtai-Oksytė
3. sapnelyte
4. Daivulyte
5. tavi
6. smalsi
7. Smilga - Katinytis
8. miegutis
9. Naktibalda - Tavi
10. Katinytis

ar galite surasyti kas gavo?
tai saras nesipildys?
Atsakyti
1.Oksytė - Smilga
2. netikėtai - Oksytė
3. sapnelyte - Daivulyte
4. Daivulyte
5. tavi

6. smalsi - miegutis
7. Smilga - Katinytis
8. miegutis - netikėtai
9. Naktibalda - Tavi
10. Katinytis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susidėliojusi mozaika: 04 birželio 2011 - 15:40
Sveikos mergiotės 4u.gif
Grįžau iš Klaipėdos,pavargau doh.gif Vien suvažinėt pirmyn atgal ką reiškia rolleyes.gif
Pašto dėžės tuščios? Apmaudu unsure.gif

O aš miargai gavau darbo pasiūlymą.Neplokit,nieko gero.Jei sutiksiu gailėsiuos kad sutikau,nes visai nenoriu tokio darbo,o jei nesutiksiu,gailėsiuos kad atėmiau iš šeimos galimybę egzistuoti kiek lengviau.Pinigai nedideli,bet stabilūs ir galėčiau dar metus pagyvent ant Lietuvos.Vat dabar ir laužau galvą-vialnias,tai ką daryt? Ar taip ar kitaip-kančios garantuotos doh.gif
Atsakyti
tai kas per pasiūlymas sakyk, svarstysim ax.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif
QUOTE(miegutis @ 2011 06 04, 22:06)
tai kas per pasiūlymas sakyk, svarstysim ax.gif

Šūdas ten tas pasiūlymas-mokykloj pamokos ir būrelis doh.gif
Nenoriu juodai verysad.gif
Atsakyti
Netiketai, tavo vyrui atrodo metai iki pensijos? Ar negeriau tuos metus pab8t kartu, nors ir tok5 darb1 dirbant? Ištikro tu jau esi priėmusį sprendimą tik lauki, kad mes tai patvirtintume ir tiek. Užbėk pas manę į darbą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 05 birželio 2011 - 07:55
Nea,Tavi,nesu apsisprendus schmoll.gif Nežinau kaip geriau.Didžiają mes vistiek paliekam Danijoj,kad kalbą mokintųsi,nes studijuos tikrai tenai-Danijoj aukštasis mokslas nemokamas jei legaliai gyveni ir turi kažkokias pajamas. Nes Lietuvoj tėvynėj vaikų į mokslus aš išleist neuždirbu. Tai vat ir galvoju,kaip čia nesusimovus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 06 04, 07:40)
Naktibalda, manau nieks nesirengia tavęs baust  irnesakyk.gif  jug diplominis tai ne juokas  beje, tavo dovanos jug verta laukti

4u.gif , na na tikėkimės
QUOTE(miegutis @ 2011 06 04, 10:34)
bigsmile.gif 10 pritūpimų , 10 atsilenkimų...

oi tik tiek bigsmile.gif
QUOTE(Daivulyte @ 2011 06 04, 12:45)
Labas rytas
pasto dezute dar tuscia

blush2.gif na kitą savaitę kažkurią dieną nebus tuščia ax.gif

QUOTE(netikėtai @ 2011 06 04, 21:28)
Sveikos mergiotės
Grįžau iš Klaipėdos,pavargau doh.gif Vien suvažinėt pirmyn atgal ką reiškia
Pašto dėžės tuščios? Apmaudu

O aš miargai gavau darbo pasiūlymą.Neplokit,nieko gero.Jei sutiksiu gailėsiuos kad sutikau,nes visai nenoriu tokio darbo,o jei nesutiksiu,gailėsiuos kad atėmiau iš šeimos galimybę egzistuoti kiek lengviau.Pinigai nedideli,bet stabilūs ir galėčiau dar metus pagyvent ant Lietuvos.Vat dabar ir laužau galvą-vialnias,tai ką daryt? Ar taip ar kitaip-kančios garantuotos

oi padumaješ tongue.gif , aš į savaitę du kart sulakstydavau klaipėdon kaunas lotuliukas.gif , senesniais metais rečiau, bet vis tiek septynerius metus atkaliau laugh.gif

QUOTE(netikėtai @ 2011 06 05, 08:35)
Labas dienas 4u.gif

Šūdas ten tas pasiūlymas-mokykloj pamokos ir būrelis doh.gif
Nenoriu juodai verysad.gif

na vis tiek pasiūlymas, manau tavi gerai sako 4u.gif

QUOTE(netikėtai @ 2011 06 05, 11:42)
Nea,Tavi,nesu apsisprendus schmoll.gif Nežinau kaip geriau.Didžiają mes vistiek paliekam Danijoj,kad kalbą mokintųsi,nes studijuos tikrai tenai-Danijoj aukštasis mokslas nemokamas jei legaliai gyveni ir turi kažkokias pajamas. Nes Lietuvoj tėvynėj vaikų į mokslus aš išleist neuždirbu. Tai vat ir galvoju,kaip čia nesusimovus doh.gif

o ką ji nori studijuoti , dabar geriems studentams irgi nemokamas mokslas ir dar stipkes duoda 4u.gif , bet užsienis yra užsienis rolleyes.gif
Atsakyti