Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

Naktibalda,kad jinai tikrai ne iš tų,kuriems stipendijas dalina blush2.gif Mokosi visiškai vidutiniškai Vidurkis 8,2.Sekasi tik kalbos ir istorija doh.gif Jinai gi vargšiukė septynis metus smuiku čiurlionkėj atgrojo,tai dabar va,treti metai pasivyt mokslais negali.Čiurlionkėj gi tik smuikas pamoka,o kitos pamokos,kad gatvėm nesivalkiotų.Padariau žiaurią klaidą.Vat norėjo vaikas grot riekėjo normalion muzikos mokyklon atiduot,bet ne-motiniškas pasipūtimas-aukštumos nuo šešių metų doh.gif dabar visiems patarinėju nuo pradinukų čiurlionkėn vaikų neleist-sugadina.Tai vat tokia mūsų istorija liūdna...
Atsakyti
Tikrai ne visus sugadina schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu tai aišku kad ne visus biggrin.gif Bet tie kurie nusprendžia negrot ir išeina nepabaigę 12skundžiasi visi.Pažįstu pianistą,išėjusį po9klasės-net valstybinių egzų
(matematikos)neišlaikė.O jo net ir tėvai abu muzikantai.Vat nusprendė vaikis,kad negros ir basta. Ir tie kurie baigė ne visi džiaugiasi mirksiukas.gif
Labai džiaugiuos,kad yra nesugadintų 4u.gif
Atsakyti
Jo ta problema su Čiurlionke jau seniai yra žinoma.
Netikėtai, lik dar metus čia ir paskui jau žiūrėsi kas ir kaip
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif
Pridaviau mažutę darželin,turiu laiko biggrin.gif Eisiu per savo siūkynuką prasikuist-rankikės niežti doh.gif
Tavi,labai gali būt,kad taip ir atsitiks.Dar nuvažiuosiu ten,pasižiūrėsiu ką siūlo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif ,
Gristu i seima bigsmile.gif Dukterecia davedem iki Pirmos komunijos, tai dabar turetu tempas sumazeti biggrin.gif Nuotraukyte norejau imesti, bet kad labai saule spygino, tai visos panenkos susiraukusios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2011 06 05, 20:36)
Naktibalda,kad jinai tikrai ne iš tų,kuriems stipendijas dalina blush2.gif Mokosi visiškai vidutiniškai Vidurkis 8,2.Sekasi tik kalbos ir istorija doh.gif Jinai gi vargšiukė septynis metus smuiku čiurlionkėj atgrojo,tai dabar va,treti metai pasivyt mokslais negali.Čiurlionkėj gi tik smuikas pamoka,o kitos pamokos,kad gatvėm nesivalkiotų.Padariau žiaurią klaidą.Vat norėjo vaikas grot riekėjo normalion muzikos mokyklon atiduot,bet ne-motiniškas pasipūtimas-aukštumos nuo šešių metų doh.gif dabar visiems patarinėju nuo pradinukų čiurlionkėn vaikų neleist-sugadina.Tai vat tokia mūsų istorija liūdna...

na bet tu nežinai kaip bus univere ..ir dar nežinai, kaip išlaikys egzus rolleyes.gif , svarbu žinoti ko nori , o 8,2 tai n4ra jau prastas vidurkis 4u.gif aš irgi nebuvau dešimtukininkė mokykloje , va o univerą baigiau nemokėdama ax.gif tiek bakalaurą tiek magistrą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 06 06, 09:28)
Labuka  smile.gif ,
Gristu i seima  bigsmile.gif Dukterecia davedem iki Pirmos komunijos, tai dabar turetu tempas sumazeti  biggrin.gif Nuotraukyte norejau imesti, bet kad labai saule spygino, tai visos panenkos susiraukusios  lotuliukas.gif

Nu tai vis tiek mesk nuotraukytę-tiks ir susiraukusios biggrin.gif

Naktibalda,ne visi turi tiek valios ir kantrybės kaip tamsta kad turi 4u.gif
Atsakyti
laba merginos....uj kaip sunku rašyti....praeitą savaitę palaidojau mamą.....nors su mama negyvenau nuo 4metų ir paskutinius 17metų buvau jos nemačiusi...paskutinėm dienos praleidom daug laiko kartu.....daug kalbėjomės, nebeliko pykčio ir nuoskaudoskad mane mama paliko.....velnias, nebegaliu, nepykit, ateisiu čia kai bus lengviau, tik nepykit kad vėluoju su swapu, nebe tas buvo galvoj, aš pasistengsiu šią savaitę.....
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 06 06, 09:28)
Labuka  smile.gif ,
Gristu i seima  bigsmile.gif Dukterecia davedem iki Pirmos komunijos, tai dabar turetu tempas sumazeti  biggrin.gif Nuotraukyte norejau imesti, bet kad labai saule spygino, tai visos panenkos susiraukusios  lotuliukas.gif

sveikinam 4u.gif
QUOTE(netikėtai @ 2011 06 06, 10:25)
Nu tai vis tiek mesk nuotraukytę-tiks ir susiraukusios biggrin.gif

Naktibalda,ne visi turi tiek valios ir kantrybės kaip tamsta kad turi 4u.gif

na nori nemokamai mokytis reikia valios turėti ax.gif
QUOTE(sapnelyte @ 2011 06 06, 10:28)
laba merginos....uj kaip sunku rašyti....praeitą savaitę palaidojau mamą.....nors su mama negyvenau nuo 4metų ir paskutinius 17metų buvau jos nemačiusi...paskutinėm dienos praleidom daug laiko kartu.....daug kalbėjomės, nebeliko pykčio ir nuoskaudoskad mane mama paliko.....velnias, nebegaliu, nepykit, ateisiu čia kai bus lengviau, tik nepykit kad vėluoju su swapu, nebe tas buvo galvoj, aš pasistengsiu šią savaitę.....

užuojauta 4u.gif ,
Atsakyti
Sapnelyte,užjaučiu,laikykis,mergyt 4u.gif
Atsakyti
Užjaučiu
Atsakyti