Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

tavi, kam istrynei, nematau verysad.gif

pasirodyk ivertinsim
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 06 22, 12:24)
A ko čia bijot, plaukai ne dantys , atauga  lotuliukas.gif . Nors jau dabar radau antra kirpėja , kuris pasirašo mano eksperimentams ir norams  thumbup.gif

...man panašiai ,kaip dantys ,bet čia visoms ilgaplaukėms turbūt taip biggrin.gif prieš kelis metus buvo tikra trauma,kai vietoj prašyto sprindžio nukirpo tris, o plaukai iki užpakalio buvo doh.gif ...grįštu namo dukrytė sako ..."mama tavo plaukai trumpi" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 22 birželio 2011 - 17:48
biggrin.gif Mano kirpėja mano plaukus kerpa su liniuote, nes sakau: centimetras ir ne daugiau !!!!! noriu iki užpakalio turėt, jau nedaug liko... ax.gif
O buvo laikai, kai siekė kelėnus...
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 06 22, 17:53)
biggrin.gif  Mano kirpėja mano plaukus kerpa su liniuote, nes sakau: centimetras ir ne daugiau !!!!!  noriu iki užpakalio turėt, jau nedaug liko... ax.gif
O buvo laikai, kai siekė kelėnus...

o bendraminčių turiu bigsmile.gif ...mano ilgiausi buvo iki pusės užpakalio biggrin.gif ...
Atsakyti
Kai baigiau mokyklą mano irgi kasa siekdavo kėdę, kai atsisėsdavau. Paskui pirmame kurse gyvenau pas tetą ir pas ją buvo labai blogas vanduo, tai gal nuo jo kažkodėl suprastėjo, tai šiek tiek patrumpinau, buvo gal iki juosmens. Paskui kai vestuvinę šukuoseną darė dar patrumpino. bet vis tiek dar buvau ilgaplaukė. O paskui po kiekvieno gimdymo imdavo kažkur po 2 mėn. slinkti plaukai, visur pilna jų, negalėdavau susišukuoti, vonią užkimšdavau. Tai pradėjau kirptis trumpai, kartais tarp vaikų kiek ataugdavo. O dabar vėl jau ataugo nemažai, nors dar juosmens nesiekia.

Aš tai galvoju, kad man tiek daug reikia visko padaryti, nueiti, kad tik lengviau pasidaro, kai pagalvoju - neisiu kirptis.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2011 06 22, 21:49)
Kai baigiau mokyklą mano irgi kasa siekdavo kėdę, kai atsisėsdavau.

Kai pasakei "tarp vaikų" -vilgtelėjau ir matau, kad turi visus 5. Kokia Tu šaunuolė!!!! wub.gif
Atsakyti
Vakar visa vakara prasikuiciau sodyboj , bendradarbe dave "Seriuotoji avietes " nezinau prisodinau , ziuresim kas bus , ir kas isaugs
O ryt vel varysim , reikia aplink tvenkini zole nusienauti ir dar taka padaryti doh.gif
darbu milijonas tik laiko truksta , viska nudirbti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 23 birželio 2011 - 19:18
O mes Jonu ar Janinu neturim ax.gif
user posted image

Lai paslaptingi žolelių ritualai Jūs įsuką į ilgiausios dienos ir trumpiausios nakties sūkurį, paparčio žiedo paieškoms wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 23 birželio 2011 - 20:46
user posted image
user posted image
Atsakyti
tavi, labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Smalsi smile.gif
Atsakyti
laba,
kad rudeniu jau pakvipo, po tavi salio.... verysad.gif

nemegstu, kad ir saukstas vandens, jau dumblas, o vat vasara kibiras vandens ir po 1 val sausa...

tavi, o is kur tu rudeniniu klevu lapu gavai? bigsmile.gif
Atsakyti