Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

Ne postai,mieguti,ne postai....Aš vasarą be pajamų-tai čia šiokia tokia kapeika gaunas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2011 06 29, 22:30)
Ne postai,mieguti,ne postai....Aš vasarą be pajamų-tai čia šiokia tokia kapeika gaunas ax.gif

žinau žinau ...ištikrūjų liuks kai yra galimybė, sugebėjimai 4u.gif
Atsakyti
Tiek čia jų tų sugebėjimų....Bet negaliu sau leist nepasinaudot proga bent šiek tiek užsidirbt biggrin.gif Dabar laukiu kol pinigiukus perves-važiuosiu tada paatostogaut kur prie ežeriuko kokio ax.gif
Atsakyti
as ant mozolio, labai noriu paziuret ka dar likusios mergytes sukure, bet kazkaip fronte tylu..

laba vakara...
4u.gif
Atsakyti
Netikėtai, turėk galvoj, kad tai užima pusė kambario nemažo hihihi.gif
Atsakyti
O velnias mastau.gif Tai suprantu,kad neparsinešiu g.gif Reiks diedą užlaužt-priešinas baisiai,bet būdą rasiu hihihi.gif

Labas dienas 4u.gif Aš ką tik atsikėliau blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
Labs ryts 4u.gif
Ar gyvų yr? biggrin.gif
Atsakyti
Nu? Yr, o ką?
Atsakyti
Tai gerai,kad yr biggrin.gif Vienai liūdna ax.gif
Atsakyti
Vat atvažiuok pas manę į namus - nebus liūda, ypaą kai siūlų kiekius pamatysi lotuliukas.gif Bus neliūdna, kad tik bloga nepasidarytų
Atsakyti
Nu ne,bloga tai nepasidarys tikrai biggrin.gif Tu net neįsivaizduoji kaip aš noriu tą gėrį visą apglėbt rolleyes.gif Tik va,kad diedas dirba,o pati sakei neparsivešiu be mašinos.Ar parsivešiu g.gif Ir šiaip pas tave noriu-kavos tavo paragaut reik ax.gif Ir taip pasiilgau.Susitikt būt fainiai.Tai vat ir sprendžiu dabar problemą-jei su diedu važiuosiu-tai nepaplepsėsim-nelauks ilgai rupūžė,o jei be diedo-tai siūlus tyst bus sunku.Ir teip šūds ir kitaip ne grūds doh.gif
Atsakyti
nu žinot jau užk...o mane jau kelinti metai skambina man ir sako ...čia Klaipėdos m. daugiavaikių šeimų bendrija doh.gif ....sakau neeeee, tada seka klausimas...o gal žinot jų nr.? blink.gif nu sakau viršūnė ,jie dėl man nesuprantamų priežasčių įdėją visose info puslapiuose mano mobilaus nr. o aš dar turiu žinot jų kontaktus, o jiems prisikambint neina, nekelia ragelio(nu vis tiek kai[p noras aš su jais susisieksiu doh.gif ) ,nes tik laidinis nr yra (nu aišku ir mano mobilus) doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti