Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

biggrin.gif
Paparčio žiedą jaunimas surado, tai aš sau Joną lipdžiausi...
user posted image

user posted image
Atsakyti
smalsi_, va čia tai geeeeras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip smagiai atrodo bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kiets Jons gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes sirdeles bigsmile.gif
smalsi_, koks Jonas bigsmile.gif wub.gif

Grizom is Latvijos pajurio thumbup.gif Truputeli per keliones pavargau ax.gif , bet buvo super bigsmile.gif . Nuotraukytes jau ikeliau kam idomu mirksiukas.gif 4u.gif

http://public.fotki....yte/ventspilis/
Atsakyti
Matos, kad smagu buvo Oksyte.

Smalsi labai fainas tavo Jonas
Atsakyti
Smagumėlis thumbup.gif . Mane labiausiai tai sužavėjo visos tos supynės karstynės paplūdimyje
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 06 28, 15:08)
Smagumėlis  thumbup.gif . Mane labiausiai tai sužavėjo visos tos supynės karstynės paplūdimyje

Supiniu, parku vaikam be galo daug. Tikra vaiku pasaka thumbup.gif Istikruju labai tvarkingas, draugiskas miestelis thumbup.gif Kitais metais dar vaziosim ax.gif Nes nespejau nuotikiu parke palaipioti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai bent nuotraukos thumbup.gif Ir aš ten noriu bigsmile.gif Gal galima kokius kontaktus? ax.gif Atostogauju truputuką liepos mėnesį, kaip tik su draugais pamastėm, kad iki Latvijos visai neblogai būtų palėkti.
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2011 06 28, 17:26)
Tai bent nuotraukos thumbup.gif Ir aš ten noriu  bigsmile.gif Gal galima kokius kontaktus?  ax.gif Atostogauju truputuką liepos mėnesį, kaip tik su draugais pamastėm, kad iki Latvijos visai neblogai būtų palėkti.

Sese taresi su viena seima kuri nuomavosi namuka internetu. Paklausiu kontaktu, bet man atrodo liepa pas juos jau bus uzimta g.gif Paziurek internete, nes ten daug kas nuomoja patalpas, namukus, kambarius mirksiukas.gif Mums gavosi apie 100 lt parai visai seimai bigsmile.gif Tikrai verta nuvykti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,mergiotės 4u.gif
Va,parsivilkau aš iš to lagerio hihihi.gif Miego noriu kaip juodas jautis,tai eisiu ir miegosiu ax.gif
Mieguti,ten vaikų stovykla,aš ten vadovaut važiuoju-viršininkę vaidinu lotuliukas.gif
Tavi,tas rudeninis šalis be proto gražus-apsiseilėjau wub.gif Palaikyk,dar kelias dienas tą lobį,kur iš Smilgos gavai,gale savitės kažkokiu būdu atvažiuosiu ax.gif Ačiū tau labai už sandėliavimą oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2011 06 29, 21:55)
Sveikos,mergiotės 4u.gif
Va,parsivilkau aš iš to lagerio hihihi.gif Miego noriu kaip juodas jautis,tai eisiu ir miegosiu ax.gif
Mieguti,ten vaikų stovykla,aš ten vadovaut važiuoju-viršininkę vaidinu lotuliukas.gif
Tavi,tas rudeninis šalis be proto gražus-apsiseilėjau wub.gif Palaikyk,dar kelias dienas tą lobį,kur iš Smilgos gavai,gale savitės kažkokiu būdu atvažiuosiu ax.gif Ačiū tau labai už sandėliavimą oro_buckis.gif

.....niu iš relaksų grįžai biggrin.gif nu bet tai stovykla yra stovykla reikėjo stovyklaut cool.gif ...viršininke mat ji būt užsimanė, nu ką traukia žmones tie aukšti postai biggrin.gif
smalsi gerulis tas tavo Jonas, nu bet moteris su fantazija biggrin.gif eitų sau žiedo ieškot ,ieško dumble diedo blink.gif biggrin.gif
Oksyt jaučiu bais smagu tavo mergyčkom buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 29 birželio 2011 - 22:26