Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

http://www.google.lt...i...GcDA&zoom=1 man tai šis pats geriausias,ir gerai išsitepa(putos čia) greit išdžiūsta,tinka tiek kūnui,tiek veidui,ilgai išsilaiko,ir spalvytė gera,neorandžinė smile.gif
Atsakyti
Sveikos, prisiskaiciau pagyru St. Moriz putoms ir nusipirkau jas. na visu pirma man jos per greit geriasi. nespeju net paliest, o jau susigerusios ir aisku ta vieta tampa tamsesne. apie delnu spalva po visko as isvis jau nebekalbu... nesuprantu kaip jums gaunsi lygiai issitept su jom ir likt svariais delnais. gal kas gali man ta paslapti atskleist? smile.gif bet be visu tu minusu bent jau spalva ne morkine smile.gif ir idegis laikosi tikrai ilgai. tik vat reikia ismokt kad dar ir lygus jis butu doh.gif
Atsakyti
As nusprendziau savo St.Moritz putas sunaudot tik kojoms, nes jas dar imanoma graziai ir lygiai istept, vakar bandziau visa issitept, kaip ir pavyko, bet sunkiai, beto labai sunku paciai issitept nugara, bijau ,kad ten demiu nebutu, kuriu nepastebeciau netycia doh.gif be to pries tepant tas butas dar issitepiau paprastu drekinanciu losjonu, palaukiau kol susigers, tada tos putos lengviau slysta rolleyes.gif o del ranku, tai jau tikrai, man labai gaila manikiuro, nes nagai labai sunkiai issiplauna doh.gif
Atsakyti
galvoju gal reiktu delnus, pries pradant tept putas, issitept labai riebiu kremu ar net aliejuku, gal tada putos neisigertu taip i juos ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane` @ 2012 02 13, 00:49)
galvoju gal reiktu delnus, pries pradant tept putas, issitept labai riebiu kremu ar net aliejuku, gal tada putos neisigertu taip i juos ...  g.gif

zinojau visa laika, kad aliejai blogai savaimio idegio kremams, kad niekada jais negalima teptis pries savaimi, bet stepus juo rankas, manau, kad ir ant kuno jis galetu patekti nuo ranku ir tada liks demes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aneeta @ 2012 02 13, 10:37)
zinojau visa laika, kad aliejai blogai savaimio idegio kremams, kad niekada jais negalima teptis pries savaimi, bet stepus juo rankas, manau, kad ir ant kuno jis galetu patekti nuo ranku ir tada liks demes  doh.gif

neeksperimentuosiu tada taip biggrin.gif bet siandien jau tepiausi trecia karta ir galiu pasakyt, kad rezultatu esu 85 pro patenkinta, tikriausiai patirties reikejo smile.gif smile.gif (cia kalbant apie lygu putu paskirstyma), bet delnai... vis dar taip pat :/
Atsakyti
sveikos, įdegusios odos gerbėjos wink.gif Norėjau paklausti, gal kuri žino, kur iš parduotuvių dingo Garnier summerbody losjonas? Niekur neberandu, o jis mano mėgstamiausias sad.gif
Atsakyti
Panos, juk ne viena karta cia aptarinejom, jog ne rankom plikom reikia putas tepti, o su specialia pirstine doh.gif
Atsakyti
merginos, ar St. Moritz kvapas stiprus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saimona @ 2012 02 13, 21:01)
merginos, ar St. Moritz kvapas stiprus?  4u.gif

St. Moritz neturi to nemalonaus savaiminio idegio kremo kvapo, manes visiskai nerzina smile.gif

o del pirstines, tai zinau, bet man kazkaip neprilimpa tas metodas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Keturlape @ 2012 02 13, 19:54)
sveikos, įdegusios odos gerbėjos wink.gif Norėjau paklausti, gal kuri žino, kur iš parduotuvių dingo Garnier summerbody losjonas? Niekur neberandu, o jis mano mėgstamiausias sad.gif

kazkada ir man jis buvo vienas is megstamiausiu, bet senokai nepirkau, todel net neatkreipiau demesio, kad jo nera pardavime g.gif paskutiniu metu budama Lenkijoje, nusiperku ziaja kremuko, sakyciau panasus efektas, man visai patinka ir kvapas neikurus kaip kitu kremu smile.gif
Atsakyti
o kur perkate st moriz putas? smile.gif
Atsakyti
Labai dėkui, reiks paieškoti Ziaja Lietuvoje smile.gif Rankų kremų tai tikrai esu mačiusi.
O jūs apoe šį kalbate http://www.ziaja.lt/...sviestas_3.html ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keturlape: 14 vasario 2012 - 22:18