Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(white kitty @ 2011 12 16, 21:36)
O yra ir losjonas jau,reikes butinai isbandyti,nes putas man nepatogu naudoti ir sunku lygiai issitepti,o jei sakot,kad ne toks tamsus kaip putos tai dar geriau bigsmile.gif  Kokios spalvos pats losjonas?Ar lygiai nusiplauna?

Na jis tokios tamsios spalvos, kaip purvo biggrin.gif labai bijojau kad bus labai tamsus man, bet ne labai svelni spalva smile.gif ir nusiplauna bent jau man be kazkokiu ryskiu plemu, palaipsniui, ir plius kaip palyginimui kvapas buvo zymiai silpnesis nei kitu panasiu dalykeliu ir isigeria greitai, nerekia koki pusvalandi laukti thumbup.gif as labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
Bet ar sveikiau naudoti savaiminio idegimo kremus negu naturiai po saules spinduliais idegti? g.gif
Atsakyti
Tai aisku kad sveikiau-juk kremas tik suteikia laikina spalva odai,o saules spinduliai veikia musu organizma,pazeidzia odos lasteles,visokiu odos pakitimu atsiranda,o ka dar kalbeti apie ligas doh.gif kaip dar gali kilti tokie klausimai.....
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 12 17, 22:54)
Tai aisku kad sveikiau-juk kremas tik suteikia laikina spalva odai,o saules spinduliai veikia musu organizma,pazeidzia odos lasteles,visokiu odos pakitimu atsiranda,o ka dar kalbeti apie ligas doh.gif kaip dar gali kilti tokie klausimai.....

drinks_cheers.gif Is tikruju daug kas zalinga siais laikais,bet as mieliau renkuosi krema,negu buvima sauleje,man uztenka ir vienos priezasties - ultravioletiniai spinduliai sendina oda.
Atsakyti
as taip pat smile.gif be to,pries kokius 5 metus "deka" besaikio deginimosi gavau liga-baltme doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrune0916: 24 gruodžio 2011 - 12:55
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 12 24, 12:55)
as taip pat smile.gif be to,pries kokius 5 metus "deka" besaikio deginimosi gavau liga-baltme doh.gif

Pas mane irgi si liga yra,bet ne nuo deginimosi unsure.gif
Atsakyti
aš veido odą su soliariumu susigadinau sad.gif
Atsakyti
Atėjau pagirti ST.Moriz putas thumbup.gif SM prisiskaičiau ir įsigyjau. Kaip tik grupinėse nuolaidose akcija buvo išmetę. Dengiasi tikrai lengvai ir tolygiai (jei nepadaugini), labai greitai įsigeria ir svarbiausia nesuteikia tokio šlykščiai oranžinio atspalvio, kaip dauguma pigesnių savaiminio įdegio priemonių. smile.gif
Tik reikia teptis nuogomis rankomis. Iš pradžių pabandžiau be pirštinių ir išsigandau, kad delnai neatsiplaus, tai užsidėjau pirštines gumines. Tai su jom labai blogai tepėsi ir nelygiai.
Atsakyti
As tai putas tepu su speciale pirstine, labai lengvai tepasi ir lygiai
Va tokia:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graShkyte: 03 sausio 2012 - 16:48
Pats geriausias savaiminio idegio kremas man yra Xen-Tan dark lotion.Ji issirinkau is daugybes atiliepimu internete.Geras tuom kad turi alyvuogiu spalvos zalsva tona imaisyta kuris numusa oranzine.Lygiai tepasi ir kvepia vysniom.Ebay kainuoja 20 svaru ,bet uztenka labai ilgai nes butelis didokas. ax.gif

http://www.ebay.co.u...=item2c565f6b80
Atsakyti
As veidui naudoju Collistar magic drops (lyg taip vadinasi) ten idegio koncentratas bemaz, tai nepasakyciau, kad esu labai patenkinta, naudoju vien tam kad isnaudot , o paskui matyt pereisiu prie cia isgirtu putu, maciau nete. Gana pigiai. Na o kunui pasirinkau nivea idegio zele ( buvau reklamos auka biggrin.gif) , jei ne tas kvapas, tai viskas su ja lyg ir tvarkoje, bet dabar... Brrrr ... Dar vienas klausimas, ar juk merginos pasidarius kuno sveitima, kai uzsitepat isryskeja klausu augimo vieteles, nors jie ir pasalinti
Atsakyti
O koks Clarins kremukas labiausia kunui tiktu ir tuo paciu veidui kad butu galima jei reikalas yra? g.gif biggrin.gif
Atsakyti