Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(laukinesmilga @ 2011 06 21, 17:31)
puikiausia priemone idegiui tai kokosu aliejus  biggrin.gif  patikekit puikiai veikia biggrin.gif

Išsitepi kokosų aliejum ir paruduoji savaime? Nejuokaukit biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas zinot kokiu bronzantu kunui, ne savaimniu? Kad issiteptum butum kazkiek ruda, o paskui viskas nusiplautu iskart? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 21, 21:23)
O gal kas zinot kokiu bronzantu kunui, ne savaimniu? Kad issiteptum butum kazkiek ruda, o paskui viskas nusiplautu iskart?  blush2.gif

Jau anksčiau rašiau, kad esu naudojusi maybelline, dabar naudoju Prestige. Manau, kokiam Droge, Eurokose ar pan. turėtumėt rast kokį bronzantą už prieinamą kainą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 21, 22:27)
Jau anksčiau rašiau, kad esu naudojusi maybelline, dabar naudoju Prestige. Manau, kokiam Droge, Eurokose ar pan. turėtumėt rast kokį bronzantą už prieinamą kainą smile.gif

Zinokit niekur nerandu, tas ir yra biggrin.gif Ko tik paklausiu visos siulo savaiminius g.gif Kokio to Prestige kaina? Praeitais metais berods maciau Maybelline, o dabar niekur tokio nebematau doh.gif
Papildyta:
Aaa, radau kad kaina 25-30lt smile.gif Ar prestige Eurokose galima rasti? Bet nezinau, kodel tada konsultantes nieko net nesake apie tokius kremus doh.gif Arba neturi arba nieko nezino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 22, 17:01)
Zinokit niekur nerandu, tas ir yra biggrin.gif Ko tik paklausiu visos siulo savaiminius  g.gif  Kokio to Prestige kaina? Praeitais metais berods maciau Maybelline, o dabar niekur tokio nebematau  doh.gif

Aš Prestige pirkau praeitais metais, gal ir nebėra jų blush2.gif

i 
Ištrintas pacituotas skelbimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 birželio 2011 - 08:13
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 21, 21:23)
O gal kas zinot kokiu bronzantu kunui, ne savaimniu? Kad issiteptum butum kazkiek ruda, o paskui viskas nusiplautu iskart?  blush2.gif

http://www.supermama...?...07661&st=12

aš gavau dovanų iš Lumene tokį kremą, neduoda jis labai stiprios rudos, bet kažkiek nuspalvina, su blizgučiu. Bet viso kūno netepčiau, suprakaitavus nubėgtų jaučiu, rūbus išteptų.
Lietuviškai rašo "drėkinamasis žvilgesį suteikiantis kūno losjonas. Lengvas, blizgus losjonas lygina odą ir suteikia blizgesį. Lygiai tepkite odą kasdien. Labiausiai tinkamas rankoms, kojoms ir iškirptės sričiai. Prieš rengdamiesi palaukite, kol nudžius"
Lumene Vitamin C moisturizing body shimmer:
user posted image
Atsakyti
O net nemaciau, kad tokia tema yra, aciu 4u.gif nezinau dabar galiu ar ne klausti apie ta Lumene cia biggrin.gif As ji maciau kazkur internete pirkti, bet nuejus i Droga velgi neradau doh.gif O jis tu blizguciu daug turi? Man realiai tik kojoms reikalingas jis turbut bus, nereikia ten kad uzrudintu baisiai, tik kad spalva pagyvintu blush2.gif
Atsakyti
sveikutes,as vakar eurokose nusipirkau isbandyt si savaiminio idegio krema
user posted image
siap paskaiciau kur olialia puslapi ji ivertino na galiu pasakyt,kad ji nepaminejo,jog jis dar turi smulias daleles kurios atspindi sviesa ir suteikia blizgesio,siap teptis gan maloniai tepas,bet turi jis ta savo savaiminio idegio kvapa(bet kiek man ju teko isbandyt,jie visi ji turi,daugiau ar maziau)dar beje,kaina suklaidinta,nes vakar pirkau eurokos ir tekainavo 8lt,o ten parasyta kad 17lt...ryt bandysiu tept kojas,ziuresim koks rezultatas bus,veidas kolkas atrodo tolygiai irudes...
Atsakyti
Nusibodo man su Dove savaiminiu tepliotis, reikia mažiausiai 3 tepimų iš eilės kad galėčiau šortukus užsidėti nes efektas - minimalus doh.gif
turiu tokį- šviesiai- normaliai odai
user posted image

be to labai jau negražiai atrodo alkūnių ir kelių srityse- pastoviai per ruda, turiu nutrint kempine doh.gif kaip jūs sprendžiat tą problemą, gal prieš tai alkūnes\kelius kitu kremuku patept? g.gif

beje, čia labai gyrėt Garnier Summerbody, ar jis greitai įdegį suteikia, ar po vieno patepimo jau kažkas matosi?
(aš tikra šviesiaodė, bet va su Dove šviesiu nieko nesimato)

anksčiau naudojau Johnsons Holiday Skin, labai greit pasimatydavo efektas, tuo džiaugiausi bigsmile.gif
bet kažkaip kuo toliau tuo netolygesnis įdegis gaudavosi, tokie ruožai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 27 birželio 2011 - 16:46
Man su garnier gana greitai matosi smile.gif esu sviesi, bet turiu garnier tamsiai odai, tai man nuo 1 karto jau matosi, na nelabai ryskiai, bet matosi, po 2 kartu man jau pakankamai tamsu, tad darau po to pertrauka, kad nebuciau nenaturaliai ruda biggrin.gif
Atsakyti
pabandziau, nivea sun touch savaimini
user posted image

kazkas ji isgyre forume,tai galiu pasakyti kad baisiai oranzine nuo jo tapau doh.gif aisku,manau tas efektas kiekvienam skirtingai,bet man spalva labai nepatiko verysad.gif

taip pat neseniai gavau ilgai noreta dalyka wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

st moritz savaiminio idegio putos. bandziau tik kata,bet labai patiko-ruda,tolygi spalva,lengva issitepti,susigeria akimirksniu ir jokio nemalonaus kvapo thumbup.gif tikrai rekomenduoju,tik gaila,kad pas mus sunku jo gauti.nuostabus dalykelis
Atsakyti
Sakykit prasau o tos ST.Moriz putos putos kokios spalvos ? nes as galvojau bus baltos, o jos tamsiai rudos, bandziau teptis, tai rankas vos issiploviau. papasakokite kaip naudojate 4u.gif
Atsakyti