Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema nr.6

QUOTE(Crazy Lady @ 2011 10 02, 20:14)
dukrai akinukus pirkau Regoj. kojelę nulaužė jau tris kartus ir dar nė karto nemokėjau ax.gif
keisčiausia ir šlykščiausia yra tai, kad tie žmonės, kurie duoda kyšius po to rėkia kokie visi nedori ir tik ima ir ima kyšius ir tipo be kyšio gyd nieko nedaro ir nežiūri ir nesišypso ir dar ten ko.... absurdas doh.gif  reikia sodint visus kurie duoda kyšius, o ne tuos kurie ima. sėkmės 4u.gif  4u.gif  4u.gif

atsiprašau, kad išsiliejau, bet siutina mane tokios mintys doh.gif  blush2.gif

O man tai juokingiausia tai, kad visos prisimeta doromis ir neduodančiomis" kyšio", o kai atsiguli operacijai, visos urmu duoda, gerai SM sėdėt ir kvarksėt, kai viskas gerai. Jei manai, kad nereikia duoti, neduodi, bet kai matai, kad visi duoda, ir manai, kad tau reikia duoti, nes manai kad to nusipelno medikas, be to ramiau jausies, tai duodi, kam čia šnekėti nesamones, yra kaip yra, daviau ir aš, ir duočiau dar, geras gydytojas nusipelnė daugiau ir jam duodi, jei nebūtų profas, tiek ir negautų. Kiek žmonės pramėto maistui, rūbams ir visokiems niekučiams ir kai sureikšmina "kyšius" tai ojojoj doh.gif Tipo geles, tortai pirkti uz pinigus grazu, o patys pinigai - blogis ar tai kyšis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 03 spalio 2011 - 08:44
Manau neverta diskutuoti cia sia tema, cia bumbedamos nei pamazinsim nei padidinsim duodanciuju kieki. man irgi nepatinka, bet "stafkes" LT tik kyla...

Demonstruoju UCB akinukus- pries tai turejom como baby ai gi jau reikejo didesniu, siti dar gal didoki kiek, ir neiprasta kad sonuose kojeles neliecia veido, na tik ties ausim. tai kiek kitaip n ei iprasta bet jau baigiam priprast

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 10 03, 09:59)

Gražu deep blue.. 4u.gif
Mano merginos matavosi šiuos UCB, tai jom kojeles buvo "įsiveržusios", vadinasi joms mažoki jie... tai pirkom tradicinius centro style iš Fielman.. Kažkaip suviliojo ta 3 metų garantija..

Dėl kyšių... Jei kalbam apie tą patį gydytoją, tai mano dvynukės operuotos jau 2 kartus ir spalio 10 bus vienai trečia operacija... Tai nei sykio nedaviau jam nei lito. Visada man jis malonus ir šiltai bendraujantis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dudute: 03 spalio 2011 - 09:44
Sveikos 4u.gif

Demonstruoju UCB akinukus- pries tai turejom como baby ai gi jau reikejo didesniu, siti dar gal didoki kiek, ir neiprasta kad sonuose kojeles neliecia veido, na tik ties ausim. tai kiek kitaip n ei iprasta bet jau baigiam priprast

labai fainučiai akinukai. Mes tokius matavomės, tai man irgi labai keista buvo, kad kojelės tokios atsikišusios. Gal ne paslaptis kiek mokėjot tik už rėmelius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(joliukas9 @ 2011 10 03, 14:01)
Sveikos 4u.gif 
labai fainučiai akinukai. Mes tokius matavomės, tai man irgi labai keista buvo, kad kojelės tokios atsikišusios. Gal ne paslaptis kiek mokėjot tik už rėmelius blush2.gif

su 35 proc nuolaida 148lt
Atsakyti
QUOTE(lele81 @ 2011 10 03, 00:08)
oho, cia tai bent reakcija. Visu pirma uzdaviau manau aisku ir konkretu klausima, i kuri norejau gauti atsakyma, o ne moralizavima!
Antra, is pasisakymo ir poziurio galiu teigti, kad rekia ir sirsta, tie, kurie neduoda, kurie nesusidure su rimtomis sveikatos problemomis, kada tai paliecia pacius brangiausius, vaikucius. Mane labiausiai siutina tokios vat mintys ir pasisakymai!
Nusiraminkite ir nesikarsciuokite, saugokite savo nervus!!! Sekmes!!!
Papildyta:
aciu Rola  4u.gif

su savo penkiamečiu sūnum labai daug laiko praleidau ligoninėse, deja teko patirti ir operacijų ir reabilitacijų, bet ir be "kyšių" praktiškai visi medikai buvo malonūs ir paslaugūs 4u.gif

labai gražūs akinukai ir labai tinka thumbup.gif

kažin nėra praktikos pardavinėti išaugtus rėmelius, aišku, jei jie dar tinkami naudojimui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Lady: 03 spalio 2011 - 14:03
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 10 03, 15:00)

kažin nėra praktikos pardavinėti išaugtus rėmelius, aišku, jei jie dar tinkami naudojimui g.gif

siaip optikoj perkant tik stiklus jie netaiko garantijos remui ty jei stiklo idejimo metu jie sugadina rema- jie neatsako. kai kur duoda pasirasyt kai kur patys toki stampa uzdeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 10 03, 15:00)

Kartą praktikavome, bet dedant lęšius įskilo iš draugės pirktas rėmelis, po kelių dienų skilo visai. Sakė taisykloje, kad tai padėvėtų rėmelių problema. Po to 1 karto daugiau nebandėme, pirkome naujus.
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 10 03, 15:06)
siaip optikoj perkant tik stiklus jie netaiko garantijos remui ty jei stiklo idejimo metu jie sugadina rema- jie neatsako. kai kur duoda pasirasyt kai kur patys toki stampa uzdeda g.gif

QUOTE(Keberiokšt @ 2011 10 03, 16:15)
Kartą praktikavome, bet dedant lęšius įskilo iš draugės pirktas rėmelis, po kelių dienų skilo visai. Sakė taisykloje, kad tai padėvėtų rėmelių problema. Po to 1 karto daugiau nebandėme, pirkome naujus.

viskas aišku 4u.gif paklausiau, nes mum dabar dėjo kitus stikliukus į senus remelius, bet nieko neminėjo, kad nepatikima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 10 03, 16:36)
viskas aišku 4u.gif  paklausiau, nes mum dabar dėjo kitus stikliukus į senus remelius, bet nieko neminėjo, kad nepatikima ax.gif

nu va del kokiu como baby tai nu aisku o kas jeim gali nutikt, atrodo bent jau. bet kieto plastiko jau sudetingiau.
as pati sau kai darausi pasirasau kad be garantijos
nors pazystamai tokiu budu kai sugadino brangius firminius remus kuriu vien remu verte buvo apie 700lt tai sukosi optika visaip kaip kad tik jai kompensuot, nors ir buvo pasirasius
Atsakyti
Tai matot, jums dėjo stikliukus į tuos pačius rėmus, matyt, toji optika, kur pirkote, jų ir garantija. O aš atsinešiau jau dėvėtus rėmelius į optiką ir paprašiau įdėti dukrytei pagamintus lęšiukus. Tai jie man nelabai už tuos rėmus ir atsako... Nors kažin, kur tiesa - ar rėmai lūžo iš senumo ir susidėvėjimo, ar, pvz., dėjimo klaidos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2011 10 03, 18:46)
Tai matot, jums dėjo stikliukus į tuos pačius rėmus, matyt, toji optika, kur pirkote, jų ir garantija. O aš atsinešiau jau dėvėtus rėmelius į optiką ir paprašiau įdėti dukrytei pagamintus lęšiukus. Tai jie man nelabai už tuos rėmus ir atsako... Nors kažin, kur tiesa - ar rėmai lūžo iš senumo ir susidėvėjimo, ar, pvz., dėjimo klaidos 4u.gif

is principo tipo garantija tik pirmam kartui kai deda stiklus. veliau aju kaip sakant nebegarantuoja...
Atsakyti