QUOTE(Crazy Lady @ 2011 10 02, 20:14)
dukrai akinukus pirkau Regoj. kojelę nulaužė jau tris kartus ir dar nė karto nemokėjau
keisčiausia ir šlykščiausia yra tai, kad tie žmonės, kurie duoda kyšius po to rėkia kokie visi nedori ir tik ima ir ima kyšius ir tipo be kyšio gyd nieko nedaro ir nežiūri ir nesišypso ir dar ten ko.... absurdas
reikia sodint visus kurie duoda kyšius, o ne tuos kurie ima. sėkmės
atsiprašau, kad išsiliejau, bet siutina mane tokios mintys

keisčiausia ir šlykščiausia yra tai, kad tie žmonės, kurie duoda kyšius po to rėkia kokie visi nedori ir tik ima ir ima kyšius ir tipo be kyšio gyd nieko nedaro ir nežiūri ir nesišypso ir dar ten ko.... absurdas

atsiprašau, kad išsiliejau, bet siutina mane tokios mintys

O man tai juokingiausia tai, kad visos prisimeta doromis ir neduodančiomis" kyšio", o kai atsiguli operacijai, visos urmu duoda, gerai SM sėdėt ir kvarksėt, kai viskas gerai. Jei manai, kad nereikia duoti, neduodi, bet kai matai, kad visi duoda, ir manai, kad tau reikia duoti, nes manai kad to nusipelno medikas, be to ramiau jausies, tai duodi, kam čia šnekėti nesamones, yra kaip yra, daviau ir aš, ir duočiau dar, geras gydytojas nusipelnė daugiau ir jam duodi, jei nebūtų profas, tiek ir negautų. Kiek žmonės pramėto maistui, rūbams ir visokiems niekučiams ir kai sureikšmina "kyšius" tai ojojoj