Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 7

mergaitės, gal kuri žinote senovines baltas arba geltonas pilnavidūres smulkiažiedes, rožes ar erškėčius, jie tokie kvapnūs ,aukšti ,norėčiau įsigyti ,bet va nežinau kas jos tokios ,kur ieškoti ,tiesa, senoliai bent jau Pakruojo -Pašvitinio -Žeimelio apylinkėse vadindavo jas radastais ?
Atsakyti
QUOTE(Danielija @ 2011 06 14, 16:46)
manau tai  abraham darby

Nors as jas tik siemet pasisodinau ir 'gyvai' dar ziedu nemaciau, bet pagal nuotraukas nete sakyciau irgi, kad cia Abr.Darby rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 06 14, 19:28)
Nors as jas tik siemet pasisodinau ir 'gyvai' dar ziedu nemaciau, bet pagal nuotraukas nete sakyciau irgi, kad cia Abr.Darby  rolleyes.gif

mano grazuole jau antrus metus mane ziedukai dziugina wub.gif tik va siemet nusalo, tai teko iki zemes nupjaut viska
Atsakyti
QUOTE(Danielija @ 2011 06 14, 17:46)
manau tai  abraham darby

Ačiū, taip ir pavadinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danielija @ 2011 06 14, 16:46)
manau tai  abraham darby

NEMANYK biggrin.gif nes tai netiesa... nono.gif
Papildyta:
QUOTE(ingapoc @ 2011 06 14, 18:28)
Nors as jas tik siemet pasisodinau ir 'gyvai' dar ziedu nemaciau, bet pagal nuotraukas nete sakyciau irgi, kad cia Abr.Darby  rolleyes.gif

BET NESAKYK... nono.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 06 15, 19:51)
Ačiū, taip ir pavadinsiu 4u.gif

BET TAIP NEPAVADINK... nono.gif nes jūsų ši rožė tikrai nėra tokia pati kaip manoji, kuri būtent yra ABRAHAM DARBY...ir esu TAI parašiusi šios temukės 10 psl. Tik nesuprantu kodėl, jei pametėt rožės pirkimo dokumentą, netinka jums julchenukas labai tiksliai rastas pavadinimas "Konigin von Denemark" schmoll.gif Gi žymiai garsesnis ir įdomesnis schmoll.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(julchenukas @ 2011 06 13, 14:35)
siap tai labai panasi i"Konigin von Denemark",bet gal tik panasi ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Fonda @ 2011 06 12, 00:07)
Jediaros, kaip visada....grožybių grožybės...  4u.gif  thumbup.gif
... Na o krūminė persikinė šešėliuota irgi jau 4 metų, didelis krūmas,taip pat pradėjo skleisti ne tik gražius didelius, bet ir labai skaniai kvepiančius žiedus... ši dabar madinga angliška rožė Abraham Darby... irgi labai atspari šaltoms mūsų žiemoms... Ir dar privalumas, kad amarai nelabai mėgsta angliško skonio, kaip ir ligos... jokių purškalų nenaudojau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 16 birželio 2011 - 01:35
QUOTE(Fonda @ 2011 06 16, 02:30)
BET NESAKYK... nono.gif
Papildyta:

Na va ir issiaiskinom biggrin.gif
Atsakyti
Visų rožės nuostabios wub.gif Gausybe ziedu bigsmile.gif
QUOTE(kkarile @ 2011 06 09, 17:12)
Raganele, bet tavo daug melynesni salavijai, kokia cia rusis? Pas mane vaistiniai, tai zydrai zydi g.gif

Aš mėlyna šalavija pirkau čia
http://rasosaugalai....;max-results=14

mano salavijas toks, sodintas pries dvi savaites

user posted image

pradeda ir mano rozes savo zydejima.

Abraham Darby

user posted image

Queen of Sweden

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2011 06 16, 19:57)
pradeda ir mano rozes savo zydejima.

Abraham Darby

Toks mazulis ,o kokio dydzio ziedai thumbup.gif
jau ir pas mane vienas krumelis zieda auginasi..laukiu nesulaukiu..
Ar skaniai kvepia Abr.Darby rolleyes.gif ?
Atsakyti
Pažiūrėjus į mamadonata rožę Abraham Darby, tai mano tikrai ne tokia rolleyes.gif
Atsakyti
Mano šalavijai iš čia: http://www.maziejiso...r9sEKhprsW16uN3
Nuostabieji biggrin.gif pavasarį pirkau kartu su levandom. O šalavijus gal kirpt reikia pažydėjusius,kad naujas šluoteles leistų? g.gif
Mamadonata, angliškos nerealybės wub.gif
Mano vienintelė raudona - Isabel renaisance:
user posted image
Atsakyti
Ir dar viena - laipiojanti "Lagūna" ją vien dėl vaškinių blizgančių lapų galima augint biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu mergaites uz salavijus 4u.gif
Mamadonata, o cia pirmi metai pas jus Darby? As pas Sibyrka pirkau savaitgali, tai galvoju, ar jau siais metais ji pasieks ta 1,5 m?
Raganele, tavo gelyno vaizdelis wub.gif Koks ten mulcas? Man labai grazu...
Ir dar noriu paklausti, jeigu raso, kad roze uzauga iki 1 m., bet ji tik 60 cm. Ar cia taip gerai?
Atsakyti