QUOTE(Danielija @ 2011 06 14, 16:46)
Nors as jas tik siemet pasisodinau ir 'gyvai' dar ziedu nemaciau, bet pagal nuotraukas nete sakyciau irgi, kad cia Abr.Darby

QUOTE(ingapoc @ 2011 06 14, 19:28)
Nors as jas tik siemet pasisodinau ir 'gyvai' dar ziedu nemaciau, bet pagal nuotraukas nete sakyciau irgi, kad cia Abr.Darby 

mano grazuole jau antrus metus mane ziedukai dziugina

QUOTE(Danielija @ 2011 06 14, 17:46)
Ačiū, taip ir pavadinsiu

QUOTE(Danielija @ 2011 06 14, 16:46)
NEMANYK

Papildyta:
QUOTE(ingapoc @ 2011 06 14, 18:28)

BET NESAKYK...

Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 06 15, 19:51)
BET TAIP NEPAVADINK...

Papildyta:
QUOTE(julchenukas @ 2011 06 13, 14:35)
Papildyta:
QUOTE(Fonda @ 2011 06 12, 00:07)
Jediaros, kaip visada....grožybių grožybės...
... Na o krūminė persikinė šešėliuota irgi jau 4 metų, didelis krūmas,taip pat pradėjo skleisti ne tik gražius didelius, bet ir labai skaniai kvepiančius žiedus... ši dabar madinga angliška rožė Abraham Darby... irgi labai atspari šaltoms mūsų žiemoms... Ir dar privalumas, kad amarai nelabai mėgsta angliško skonio, kaip ir ligos... jokių purškalų nenaudojau...

... Na o krūminė persikinė šešėliuota irgi jau 4 metų, didelis krūmas,taip pat pradėjo skleisti ne tik gražius didelius, bet ir labai skaniai kvepiančius žiedus... ši dabar madinga angliška rožė Abraham Darby... irgi labai atspari šaltoms mūsų žiemoms... Ir dar privalumas, kad amarai nelabai mėgsta angliško skonio, kaip ir ligos... jokių purškalų nenaudojau...
QUOTE(Fonda @ 2011 06 16, 02:30)
BET NESAKYK... 
Papildyta:

Papildyta:
Na va ir issiaiskinom

Visų rožės nuostabios
Gausybe ziedu
Aš mėlyna šalavija pirkau čia
http://rasosaugalai....;max-results=14
mano salavijas toks, sodintas pries dvi savaites

pradeda ir mano rozes savo zydejima.
Abraham Darby

Queen of Sweden

QUOTE(kkarile @ 2011 06 09, 17:12)
Raganele, bet tavo daug melynesni salavijai, kokia cia rusis? Pas mane vaistiniai, tai zydrai zydi

Aš mėlyna šalavija pirkau čia
http://rasosaugalai....;max-results=14
mano salavijas toks, sodintas pries dvi savaites

Abraham Darby

Queen of Sweden

QUOTE(mamadonata @ 2011 06 16, 19:57)
Abraham Darby
Abraham Darby
Toks mazulis ,o kokio dydzio ziedai

jau ir pas mane vienas krumelis zieda auginasi..laukiu nesulaukiu..
Ar skaniai kvepia Abr.Darby

Pažiūrėjus į mamadonata rožę Abraham Darby, tai mano tikrai ne tokia

Mano šalavijai iš čia: http://www.maziejiso...r9sEKhprsW16uN3
Nuostabieji
pavasarį pirkau kartu su levandom. O šalavijus gal kirpt reikia pažydėjusius,kad naujas šluoteles leistų?
Mamadonata, angliškos nerealybės
Mano vienintelė raudona - Isabel renaisance:
Nuostabieji

Mamadonata, angliškos nerealybės

Mano vienintelė raudona - Isabel renaisance:

Ir dar viena - laipiojanti "Lagūna" ją vien dėl vaškinių blizgančių lapų galima augint

Aciu mergaites uz salavijus
Mamadonata, o cia pirmi metai pas jus Darby? As pas Sibyrka pirkau savaitgali, tai galvoju, ar jau siais metais ji pasieks ta 1,5 m?
Raganele, tavo gelyno vaizdelis
Koks ten mulcas? Man labai grazu...
Ir dar noriu paklausti, jeigu raso, kad roze uzauga iki 1 m., bet ji tik 60 cm. Ar cia taip gerai?

Mamadonata, o cia pirmi metai pas jus Darby? As pas Sibyrka pirkau savaitgali, tai galvoju, ar jau siais metais ji pasieks ta 1,5 m?
Raganele, tavo gelyno vaizdelis

Ir dar noriu paklausti, jeigu raso, kad roze uzauga iki 1 m., bet ji tik 60 cm. Ar cia taip gerai?