QUOTE(ingapoc @ 2011 06 17, 09:50)
Toks mazulis ,o kokio dydzio ziedai
jau ir pas mane vienas krumelis zieda auginasi..laukiu nesulaukiu..
Ar skaniai kvepia Abr.Darby

?
Kvepia skaniai, bet kai prikisu nosi prie pat

Is tolo nekvepia, na bet turbut taip todel, kad tik du žiedeliai. Be to skaičiau, kad per karščius kvapniosios rožės mažiau kvepia.
QUOTE(raganele @ 2011 06 17, 10:16)
Mano šalavijai iš čia: [url=http://www.maziejisodai.lt
Nuostabieji

pavasarį pirkau kartu su levandom. O šalavijus gal kirpt reikia pažydėjusius,kad naujas šluoteles leistų?
Mamadonata, angliškos nerealybės
Mano vienintelė raudona - Isabel renaisance:
Labai grazus raganele jusu šalavijai
Ir rožė tokia kerinti

Nuostabiai sutvarkete savo rozyna, labai dailus mediniai borteliai
QUOTE(kkarile @ 2011 06 17, 10:52)
Aciu mergaites uz salavijus
Mamadonata, o cia pirmi metai pas jus Darby? As pas Sibyrka pirkau savaitgali, tai galvoju, ar jau siais metais ji pasieks ta 1,5 m?
Raganele, tavo gelyno vaizdelis

Koks ten mulcas? Man labai grazu...
Ir dar noriu paklausti, jeigu raso, kad roze uzauga iki 1 m., bet ji tik 60 cm. Ar cia taip gerai?
Abraham Darby pas mane sodinta praeita rudeni, taigi siemet ji pas mane pirma vasara. Kiek zinau angliskos letai auga ir grazesni krumai buna treciaisiais ketvirtaisiais metais.
QUOTE(raganele @ 2011 06 17, 11:06)
Va viena didesnių turės būti - Greham Thomas berods rašosi, bus 1,5m, dabar labai stačias ir tvirtas krūmelis, kitos angliškos liaunos palygins su šia:
Fantastiška jusu Graham Thomas

Pas mane dar tik pumpurėliai šios rožės, laukiu kol pradžiugins mane savo žiedais

Šita rožė, kol kas iš visų mano anglišku didžiausia, bet ja pirkau ne is Sibirkos, o auginta siltnamyje, taigi jau gavau nemaza krumeli, bet kol prisitaike prie lauko salygu praejo 1,5 men. ir per ta laika nepaaugo tik pumpuriukus sukrove.
Vis del to as už tai, kad rozes pirkti plikomis šaknimis ir sodinti rudeni arba anksti pavasarį, tada rozes nepatiria didelio streso.