Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 7

Kokios nuostabios visu rozes bigsmile.gif as dziaugiuos kol kas vieninteliu zieduku,bet ir tas taip dziugina,kad laukiu nesulaukiu kada dar pasisodinsiu ax.gif
Maximoj pirkta "Mister Lincoln",bet abejoju ar cia ji,nes spalvyte tai ne tokia,na,bet ne maziau man nuostabi wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 08 02, 14:20)

Labai grazi rozyte-tiesiog tobulas ziedelis wub.gif wub.gif
Atsakyti
atbegau jusu pasiklauist patarimo. Tiesiog mano vijoklines rozes krumo viduryje isaugo didziule kiaulpiene. Jos israut jokiu sansu, nes lenda kazkur is po pagrindiniu stiebu. Lapus vis kiek pasiekdama apskabydavau, bet isauga dar daugiau ir dar stambesniu doh.gif vat ir galvoju gal juos tiesiog roundapu teptuku patepliot, bet ar nepakenkciau rozei g.gif kaip kitaip dar tos bjaurybes atsikratyt, nes kuo toliau, tuo baisiau darosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 08 02, 14:20)
Kokios nuostabios visu rozes bigsmile.gif as dziaugiuos kol kas vieninteliu zieduku,bet ir tas taip dziugina,kad laukiu nesulaukiu kada dar pasisodinsiu ax.gif
Maximoj pirkta "Mister Lincoln",bet abejoju ar cia ji,nes spalvyte tai ne tokia,na,bet ne maziau man nuostabi wub.gif
user posted image

Na pas mane Mister Lincoln kitokios spalvos... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Alenzi @ 2011 08 02, 18:49)
Labai grazi rozyte-tiesiog tobulas ziedelis wub.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Fonda @ 2011 08 02, 23:00)
Na pas mane Mister Lincoln kitokios spalvos... schmoll.gif  schmoll.gif

As ir sakau,kad pirkau Mister Linkoln,o zydi kita spalva,na,bet vis tiek grazu,o Jusu kokia nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2011 08 02, 11:38)

Ačiū už receptą  bigsmile.gif O žiedlapiai turi būti džiovinti ar švieži?

geriau sviezi:)
Atsakyti
pas mane sia akimirka zydincios rozytes ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

Stai mano stiebine roze,buvo numetus visus lapelius ,jau nesitikejau sulaukti ziedu,bet stai kiek pumpuru sukrove,tik nuotraukoje parodyti oranziniai,bet realiai ko gero bus kitokie. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 08 05, 00:46)
pas mane sia akimirka zydincios rozytes ax.gif

Tikros baltos puokštės wub.gif
Atsakyti
laba dienele. ateinu su klausimeliu. turi kambarine rozyte tkia miela ir grazia , bet ja uzpuole kazkokie keisti padarai. kiek suprantu ne amaras, tarsi erkutes butu. aplink ziedus veja tinklelius ir juose begioja, baisu ziureti. bandem galabyti specialiom tabletem nepadejo. gal kas galetu patarti.

aciu is anksto uz patarimus, ta rozyte man labai brangi verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš su labai panašiu klausimu, buvusiu keletą psl.atgal, tik atsakymas buvo ta linkme apie vijoklinių rožių žydėjimą ant pirmamečių ir antramečių ūglių. Taigi, ir pas mane ant pernai sodintų rožių (viena symphaty) viršūnėse buvo lapelių, kurie jau atrodė tuoj formuos pumpurus, tik tie maži lapeliai pajodavo ir nukrito. Aišku, kad ir nepražydo, ir tikrai ne amaras nugraužė. Ar taip būna dėl drėgmės trūkumo? O gal atvirkščiai, pertekliaus? Sunku pasakyt, nes rožės apmulčiuotos, kokia drėgmė nesimato. Beje, auga pietinėje pusėje.
Ir dar, kitoms rožėms žiedai būna, kad gerai neišsiskleidžia, o sudžiūna ir nubyra. Ar taip dėl karščio gali būti?
Žodžiu, klausimų daug, o atsakymų į juos dažnai tenka ieškot stebint savo augintines, bet gal kas pabandys atsakyti 4u.gif

Bice, man taip pelargonijas apipuolė voratinklinė erkutė, bet actara nepadėjo ax.gif
Atsakyti
adeliute, kad as bent zinociau kad tai erkute. Esu ne namie tai vyras atsiunte video. ziedas vortinkliu aptrauktas, o po ji laksto gelsvi padarai, apatiniai lapai nudziuvo verysad.gif Jis ja ir prause ir dabar persodino, na bus matyt....
Atsakyti