Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 7

user posted image

Stai mano maximine vijokline roze ,tik pavadinimo neisaugojau.Pirmamete.
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 07 29, 17:42)
kuo vardu Jūsų raudonos gražuolės?

Tikrai neatsimenu,kas ten buvo parasyta g.gif as net ir labai nekreipiau demesio,nes nieko gero is ''maximiniu'' uz 7lt nesitikejau rolleyes.gif Tiesiog norejau vijokliniu raudonu.Jos mane nustebino thumbup.gif

O del dengimo,tai greiciausia nelenksiu ju prie zemes,nes ju kotai labai stori ir kieti darosi,baisu,kad nenuluztu.Bandysiu apvynioti kartu su remu.

QUOTE(jediara @ 2011 07 29, 18:06)
Graži rožė ir stovelis thumbup.gif  O šių trąšų jau senokai nerandu pirkti  g.gif

Trasas pirkau ''Zalioj stotelej''.O tas stovelis biggrin.gif rolleyes.gif ,cia mano vyro greitasis isradimas,nes labai noriu pergoles,bet neissirenku,o rozes jau negalejo laukti neparemtos,baisiai greit pradejo stypti, ir persigandau,kad neislaikys ziedu gausos.
labai noreciau pergoles su suoliuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 07 29, 21:37)

Trasas pirkau ''Zalioj stotelej''.O tas stovelis biggrin.gif  rolleyes.gif ,cia mano vyro greitasis isradimas,nes labai noriu pergoles,bet neissirenku,o rozes jau negalejo laukti neparemtos,baisiai greit pradejo stypti, ir persigandau,kad neislaikys ziedu gausos.
labai noreciau pergoles su suoliuku wub.gif

Reikės ieškoti ax.gif
Išradingas vyriškis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 07 29, 21:37)

O del dengimo,tai greiciausia nelenksiu ju prie zemes,nes ju kotai labai stori ir kieti darosi,baisu,kad nenuluztu.Bandysiu apvynioti kartu su remu.

Aš praeitą žiemą visas, kurias dengiau - apvyniojau agroplevele stačias - nušalo iki apkaupimo unsure.gif Šiemet bandysiu prilenkineti... nes mačiau, kad rožininkai taip daugiau išsaugojo rožes.
Eliza 68, manau viena nulūžusi šaka, nors ir labai gaila, mažesnis nuostolis, nei, kad man su mano minėtu praeitų metų dengimu, pavasarį reikėjo viską nugenėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamadonata: 30 liepos 2011 - 11:56
QUOTE(mamadonata @ 2011 07 30, 12:56)
Aš praeitą žiemą visas, kurias dengiau - apvyniojau agroplevele stačias - nušalo iki apkaupimo  unsure.gif Šiemet bandysiu prilenkineti... nes mačiau, kad rožininkai taip daugiau išsaugojo rožes.
Eliza 68, manau viena nulūžusi šaka, nors ir labai gaila, mažesnis nuostolis, nei, kad man su mano minėtu praeitų metų dengimu, pavasarį reikėjo viską nugenėti.

Gal galit daugiau paaiškinti apie tą prilenkinėjimą, nes maniškės apdegtos eglių šakomis irgi nušalo per žiemą unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes
Idedu reportaza is Sibirkos rozyno, aisku viso to lauko grozio nuotraukos neperduos ,bet kas nebuvo bent akis gales paganyt smile.gif
Sibirka
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2011 07 30, 18:47)

Tik pradejau ziuret ir iskart tokia mintis- isivaizduoju kaip ten kvepia wub.gif , tokia jura roziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 07 27, 23:53)
Prisegsiu savos nuotraukytes... Ir dar pridėsiu savo arbatinukę Mister Lincoln, miniatiūrinę vyšninę, dar baltąją vijoklinę... rožinę Parade..., kreminę...,  auksinę Golden Parfum... angliškų nededu, nes šiuo metu tik viena žydi...

norėjau pasiklausti kokia čia rožė(4 paveiksliukas rausvažiedės)?
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2011 07 30, 15:10)
Gal galit daugiau paaiškinti apie tą prilenkinėjimą, nes maniškės apdegtos eglių šakomis irgi nušalo per žiemą unsure.gif

Aš pati šiemet tik mokinsiuos taip prilenkti, o čia galite paskaityti kaip daro kiti

http://www.roziudrau...o...5&start=100

QUOTE(Purkelis @ 2011 07 30, 19:47)
Sveikutes
Idedu reportaza is Sibirkos rozyno, aisku viso to lauko grozio nuotraukos neperduos ,bet kas nebuvo bent akis gales paganyt smile.gif
Sibirka

Labai aciu už sias nuotraukas wub.gif nebuvo laiko kada nuvaziuoti sia vasara i Sibirkos rozyna blush2.gif
Atsakyti
dar norėjau pasiklausti apie Elijošius blush2.gif ar reikia jiems skambintis iš anksto, ar galima važiuoti pagal kontaktuose nurodytą adresą? Ir maždaug kokios kainos pas juos?
Atsakyti
As pirkau pavasari, uz pirmamete mokejau 15 lt., uz antramete 25 lt. As pries vaziuodama pasiskambinau, juk nesunku mirksiukas.gif man taip paprasciau susitarti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2011 08 01, 13:29)
As pirkau pavasari, uz pirmamete mokejau 15 lt., uz antramete 25 lt. As pries vaziuodama pasiskambinau, juk nesunku  mirksiukas.gif man taip paprasciau susitarti  ax.gif

ačiū 4u.gif taip ir padarysiu 4u.gif
Atsakyti