Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 7

QUOTE(FLAMEA @ 2011 06 09, 16:49)
Kaip faina,ka jau pas jsu zydi.Pas mane dar tik pumpurai.Bet jau nebedaug truksta ,kad prazystu.Bet truksta dar saulutes pas mus.Nera karsta kaip pas jus.
Mano visos rozes pilnos pumpuru ir levendos tuoj prades zydeti. thumbup.gif

pas mane ir pumpurai tuoj tuoj jau prazydes 4u.gif juk pas mus nera tokiu karsciu kap LT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukep @ 2011 06 09, 17:24)
pas mane ir pumpurai tuoj tuoj jau prazydes 4u.gif juk pas mus nera tokiu karsciu kap LT ax.gif

na pas jus gal dar bus vasara karsciu.O pas mus cia is vis tokiu nebuna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2011 06 09, 15:29)
Sveikos, rožių augintojos, jungiuosi į jūsų būrį. Pernai pavasarį pasisidinau tris krūmelius 'Jacques Cartier' iš Sibirkos rožyno. Bet su rožėmis ir virusas plinta - norisi daugiau. Dabar ruošiu kitam rožynui vietą  wub.gif Nors prižiūrėt dar nelabai moku - pavasarį pamiršau, kad nugenėt reikia  doh.gif Kaip sakot - gal rudenį galima bus? Bet žydi mano rožės jau kokis pusantros savaitės, kvepia labai. Pernai visą vasarą žydėjo nepailsdamos. Tik neauga į aukštį. Pagal aprašymą turėtų užaugti apie 130 cm, o pas mane tik apie 0,5 m užaugo. Gal dėl to, kad negenėtos? Noriu pagirti Jūsų visų rožynus, vis pasigėrėdavau jais užėjus temos paskaityti ir paklausti Raganėlės kas ten auga toks mėlynai žydintis šalia rožių? Lyg panašu į levandą g.gif

Na sios rozes neturiu, nes kai tik atsiverciu Sibirka,prie jos buna uzrasas-ISPARDUOTA, bet kiek auginu, tai turetu po sio zydejimo kaip sauti nauji ugliai i virsu. Maniskes visos taip elgiasi-nepriklauso ar vijoklines ar krumines, ar besidriekiancios( primenu - senov. neturiu verysad.gif ). Tai manau, dar pakentekit truputi 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 10, 07:11)

Labai grazu.O as vis dar laukiu. ax.gif bet jau ziedeliai ryskeja ax.gif
Atsakyti
Sveikos nepakartojamo grozio ziedu myletojos!!!!! 4u.gif
as ir esu viena is tu-rozes pasidare jau liga biggrin.gif ,bet vis kai susiduri su kokiom bedelem-atrodo ,kad dar vis ne viska supranti ir ismanai.ir tikrai nesu dar daug ko isbandziusi,kas liecia roziu purskimus.
Mano viena roze labai uzpuole vabalai.Profilaktiskai jau naudojau TOPAS ir ACTARA nupurskiau visas.Bet butent ant vienos vabalai lyg apmazejo ir pabalo vienai dienai ir ziuriu vel ju pagauseje o ir zaliom kirmelem apkibe,net baisu. doh.gif Dabar skaitau apie Fairy ir galvoju,o kitas indu ploviklis nepadetu-cia tik fairis toks "stebuklingas"???
Ka dar galeciau daryti,nes vel purksti chemija dar negaliu,nes reikia daryt intervalus tarp purskimu....
Atsakyti
Tada laukiu kantriai, gal tikrai nužydėję paaugs. Pasirodysiu ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2011 06 10, 08:58)

jeeetau,kaip gausiai jau zydi!!!!.Pas mane buna mazdaug birzelio vidury jau pats tas gausus startas,nors vieno ziedelio jau sulaukiau ir as pries kelias dienas
Atsakyti
labai grazu!!! 4u.gif
Gaudviles spalva su persiliejimais, idomi, neeiline(tikiuosi, kad cia ne nuotraukos nuopelnas)
Ringa, ziedo struktura! liuks vaizdas, regis net prie kompo pakvipo doh.gif
Atsakyti
spalva gal kiek ir pasiliejus, turėtų būti tokia:
user posted image - 'Ferdinand Pichard' - senovinė, remontantinė.
Antroji Mari Rouzė, nesvietnai saldžiai kvepia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 10 birželio 2011 - 09:14
Nu man ta pirmoji...labiau thumbup.gif
gal ir as siandien nuvaziavus rasiu ziedu ax.gif i jusiskius ziureti aisku grazu, bet, na, vistik, suprantat......noriu savu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 06 02, 06:29)
coca-cola blink.gif nuo graužiančių gyvių? Čia rimtai? Aš tokius nesmulkius paprastai muilais kokiais nuplaunu.
Ar dažnai laistot rožes kai ilgai nelyja? Mano keletas palei terasą augančių vandens iš dangaus beveik negauna,laistydavau kas 3 dienas daugmaž, gal mažokai tokiu karščiu? g.gif

geras,geri patarimai thumbup.gif

as laistau kasdien arba bent jau kas antra ir visuomet po laistytuva kiekvienai.
Gal ir per daug thumbup.gif ? g.gif Gal kas geriau atsakyti gali...
Atsakyti