QUOTE(Doviliukep @ 2011 06 09, 15:05)
va del sito tai zinau ka daro mano kaimynas nes pas ji roziu rojus yra tai prie kikvienos rozes beria kiausiniu lukstus sutrupintus as jo ir klausiu kam taip reikia jis man sako buna tokia roziu liga kur pageltonuoja lapeliai ir nukrenta tad apsaugot nuo sitos ligos...o ka reikia daryt dabar kai jau apsirgo tai nezinau reiks man jo uzklaust

ar nupurskei rozes su tuo marmalu?su fairiu

o kas nors auginot piliaroze?kaip ji auga ir panasiai
Oi, kaip aciu

As net profilaktiskai pabarstysiu, o jis ju zememis neuzzeria paskui?
Del fairio, zinok, jo nenaudoju, tad po ranka neturejau, bet butinai pirksiu pabandymui, ir tada pabandziau su cesnako ir ukisko muilo tokiu tirpalu, nupurskiau, taip lyg ir nieko...tu vabalu nera daug, bet vistiek randu, pas mane jie ir su sparneliais ir be

O rozes ziedeliai, jau jau mazai truksta iki issiskleidimo
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 06 09, 15:59)
Mėlynuoja šalavijai prie rožių, levandukų irgi yra, bet jie dar mažyčiai ir tik vieną kitą šluotelę leidžia žydėjimui.
Mano irgi levandos su salavijais prie roziu

ir ta geltona roze kaip pas tave turiu
Papildyta:
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 06 09, 15:31)
pas mane ziedu ne matyt

bet gal siemet nelabai ir sulauksiu?tik si pavasari sodinau....ir zarazos irgi puola...maziukai zali kirminiukai antroj pusej lapo praeda tik viena sluoksni, ne kiaurai, o is virsaus pasidaro rudi taskeliai
Pabandyk kokiu chemikalu, arba is cia rekomenduojamo fairio, ukisko muilo, ar dilgeliu uzpilu nupurksti, tik nepalik ju likimo valiai, jauciu suestu visa ta roze

Raganele, bet tavo daug melynesni salavijai, kokia cia rusis? Pas mane vaistiniai, tai zydrai zydi
Ir del piliarozes, arba pas mane ne tokia spalva, bet man jos