Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 7

Gaudvile,kokie grožiai - lyg ką tik atsibudusios dar susivėlusios lotuliukas.gif wub.gif

Ringa, pasakiškos senovinės wub.gif mano senoviškų kampelis šiandien jau net šviečia, pražydo didelė 'pink leda' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julchenukas @ 2011 06 10, 10:21)
geras,geri patarimai thumbup.gif

as laistau kasdien arba bent jau kas antra ir visuomet po laistytuva kiekvienai.
Gal ir per daug thumbup.gif ? g.gif Gal kas geriau atsakyti gali...

a čia nuo dirvos priklauso, molinga dirva ilgiau drėgmę savyje išlaiko, smėlis - labai trumpai. Geriausia yra mulčiuoti aplink šaknis, kad po laistymo nesusipluktų paviršius, ilgiau išsilaikytų drėgmė, na ir oras patektų šaknims. Po kiekvieno laistymo reiktų supurenti aplink wink.gif

QUOTE(raganele @ 2011 06 10, 10:28)
Gaudvile,kokie grožiai - lyg ką tik atsibudusios dar susivėlusios  lotuliukas.gif  wub.gif

ačiū, tik iš sibirkos daugiau žydinčiu turiu. Ale fotoaparatas visai sukvailiojo. Kol nusipirksim naują, negalėsiu pasigirt.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 10, 10:15)
a čia nuo dirvos priklauso, molinga dirva ilgiau drėgmę savyje išlaiko, smėlis - labai trumpai. Geriausia yra mulčiuoti aplink šaknis, kad po laistymo nesusipluktų paviršius, ilgiau išsilaikytų drėgmė, na ir oras patektų šaknims. Po kiekvieno laistymo reiktų supurenti aplink wink.gif

na va ir issamus atsakymas 4u.gif .
dirva daznai purenu,bet tikrai ne po kiekvieno laistymo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2011 06 10, 10:58)
Tada laukiu kantriai, gal tikrai nužydėję paaugs. Pasirodysiu ax.gif

Nuostabi žiedo forma ir spalva wub.gif Gal žinai pavadinimą 4u.gif
Atsakyti
labai isamiai paaiskinai super thumbup.gif tuoj tuoj mergaites ir as dziaugsiuos ziedais mazai beliko sunglasses2.gif
Atsakyti
Mano stiebine wub.gif

user posted imageuser posted image

Ir dar- gal kas man galetu paaiskint kaip ta dilgeliu rauga ruost? Uzpyliau dilgeles vandeniu ir kiek dienu dabar laukt? Ir tada skiest ta rauga reik ar pilt taip? Aciu uz konsultacija smile.gif
Atsakyti
koks grozis wub.gif

parauginus pora dienu skiedziama mazesniu vandens kiekiu t.y. 2 l raugo 10 vandens...jei raugas stipresnis tai skiedziama 1l raugo 10 vandens
Atsakyti
kiek jau daug žiedų pridėjot bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2011 06 10, 16:06)
kiek jau daug žiedų pridėjot bigsmile.gif user posted image

Aha kad pas mane taip blush2.gif jau seilė tysta žiūrint į tokius grožius, kažin kada mano sužydės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 10, 08:11)

Labai gražu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ringa @ 2011 06 10, 09:58)
Tada laukiu kantriai, gal tikrai nužydėję paaugs. Pasirodysiu ax.gif

Pasaka...
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 10, 10:13)

thumbup.gif Koks grožis
Papildyta:
QUOTE(ingapoc @ 2011 06 10, 15:38)
Mano stiebine  wub.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 06 10, 16:11)
Aha kad pas mane taip blush2.gif jau seilė tysta žiūrint į tokius grožius, kažin kada mano sužydės g.gif

laukiam friends.gif
Atsakyti
suzydes tikrai suzydes 4u.gif lauk as ir laukiu abiem laukti smagiau vacation4.gif
Atsakyti