Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(SaVi @ 2011 06 09, 09:48)
Mano pirmas pomidoras bus Oranze .Keista , tikejausi kad Betalux ankstyviausi bus , bet tiems dar toli iki valgymo .

Mano pirmas turbut bus "juodas" pomidoras kaip vadinu- neatsimenu kokia jo rusis doh.gif , pirkau 1 daiga pabandymui. Tokie tamsus vaisiai, negrazios purvinos spalvos rolleyes.gif , bet pardavejas sake labai skanus ir brangus patys pomidorai prekyboj g.gif

O antri irgi bus matyt Oranze. Taifunas, Tolstojus ir kiti dovanoti neaiskios kilmes bus veliau rolleyes.gif

Ir as kaskart uzejus i siltnami kaip mazas vaikas dziaugiuosi tais mazuciais pomidoriukais ir laukiu sunokstant wub.gif
O savo pirmus agurkus kaip saldainius valgau lotuliukas.gif

Papildyta:
Beje, po nakties prasitiesino didesne dalis susisukusiu lapu karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gigida: 09 birželio 2011 - 09:30
Mano pomidorai kažkaip blogai mezga vaisius, radau tik 2 mažučiukus pomidoriukus, bet ir iš jų kiek džiaugsmo thumbup.gif yra nemažai nudžiuvusių žiedelių g.gif Šiandien jau perėjau per šiltnamį, pajudinau kiekvieną augintinį,gal padės g.gif

Beje radau darže pačių pasisėjusių pomidorų,dar nedidukai,bet tegul auga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gigida @ 2011 06 09, 10:30)
Beje, po nakties prasitiesino didesne dalis susisukusiu lapu  karsta.gif

Tai ką darei?
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 06 09, 11:41)
Tai ką darei?

su lygintuvu perejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 06 09, 12:12)

Aš tai pagalvoaju kad su plaukų tiesintojų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militux: 09 birželio 2011 - 11:25
Priskynė mano vyresnėlė pilną bliūda žalių pomidorų verysad.gif Nu taip savęs gaila pasidarė,kad tiek darbo įdėta,o čia per kelias minutes viskas šuniui ant uodegos.O kur dar braškės žalios dar nevalgomos tam pačiam inde atsirado... Suprantu,kad užaugs,bet vistiek liūdna blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 09 birželio 2011 - 11:49
QUOTE(Alekto @ 2011 06 09, 12:48)
Priskynė mano vyresnėlė pilną bliūda žalių pomidorų verysad.gif Nu taip savęs gaila pasidarė,kad tiek darbo įdėta,o čia per kelias minutes viskas šuniui ant uodegos.O kur dar braškės žalios dar nevalgomos tam pačiam inde atsirado...  Suprantu,kad užaugs,bet vistiek liūdna blush2.gif

O KAIP AS TAMSTA SUPRANTU!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man va Gaudvile siule i siltnami kartu dukra pasiimti. jau geriau imciau ozka su oziukais- maziau zalos butu doh.gif padariau klaida, kad siemet darzo neuzsejau sideratais, nes naudos vistiek apskritas nulis. tik vargstu, deperatiskai bandydama viska gelbeti ir nervuojuosi. siandien viso labo nupesiojo saulegrazai lapus ( nezinau kuom uzkliuvo- gal tiesiog tyrinejo unsure.gif ), tai zalos nedaug. nu bet dar ne vakaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 06 09, 12:48)
Priskynė mano vyresnėlė pilną bliūda žalių pomidorų verysad.gif Nu taip savęs gaila pasidarė,kad tiek darbo įdėta,o čia per kelias minutes viskas šuniui ant uodegos.O kur dar braškės žalios dar nevalgomos tam pačiam inde atsirado...  Suprantu,kad užaugs,bet vistiek liūdna blush2.gif

skaitant liudna pasidaro, nes as jau net laistyti nieko darze neleidziu, kad tik neuzmatytu tu braskiu, o siltnamis tai is vis tabu doh.gif
Bet tau reikejo nufotkinti ja su tuo, jau pririnktu, puodu, paskui, kai bus didele oi kiek juoko bus mirksiukas.gif bet kai ant karstuju buna, tai ne juokas....
Atsakyti
Kažkaip niekad nekilo problemų. Visad einam kartu į šiltnamį. Supranta,kad reikia palaukti,kol bus raudoni. Bet vakar matomai įstrigo vaikui,kaip močiutė skynė raudonas braškes pas save, tai pasireiškė namuose doh.gif Dar suprantu,kad mažoji ką nors panašiai suorganizuotų. Kažkaip nesitikėjau,kad tai pasielgs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 06 09, 12:12)

QUOTE(Militux @ 2011 06 09, 12:25)
Aš tai pagalvoaju kad su plaukų tiesintojų lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aha, visa nakti tiesinau, lyginau, nemiegojau... laugh.gif
Atsakyti
[quote=Bozena83,2011 06 09, 11:37]

o kaip Jus juos pajudinate???
Atsakyti
O del vaiku isdaigu tai labai gaila... sad.gif 4u.gif

Mano mazoji du "balkoninius" daigus nulauze pries kelias dienas doh.gif - sugalvojo pasedet ant lovelio kur susodinus lotuliukas.gif Dar tik zydejo, tai labai nepykau - apibariau su sypsena smile.gif . Nesupranta dar nieko. Kai tik laistau darza tai vis taikosi atsisest ant kokios slapios lysves cool.gif

O vyresnis tai kapuose kol vandeni nesiau nuskabe petuniju ziedelius ir apibarste krumus. Ateinu tokiom akim ziuriu blink.gif , o jis sako:" Mamyte, ziurek kaip papuosiau!" lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Bryana @ 2011 06 09, 13:50)
o kaip Jus juos pajudinate???

As tai uz stiebo paemus papurtau rolleyes.gif
Atsakyti