Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Asese @ 2011 06 09, 15:33)
Kiekviena gali sukurti temą  mirksiukas.gif  Taigi, kklarile, gali surinkt viską ir įdėsi  mirksiukas.gif
Patikėk manim, bet tos, kurios patarinėja - Ex, Gaudvile ir kitos - tikrai neturi tiek laiko, kad paskui dar surinkti viską ir sudėti į pirmą puslapį smile.gif

Kitose temose, turbut jis pats susikuria g.gif O gal atsiras entuziasciu, kurioms tai aktualu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 06 09, 14:39)
Pas mane kai kurie pomedorai kaip baobabai,lapai dideliausi,beveik džungliai gaunasi doh.gif  biggrin.gif bet jau Mb tai kaip povas po šiltnamį vaikšto uodegą išskleidęs,skant žėkit kokie pomedorai doh.gif  biggrin.gif

Pas mane irgi labai jau išbujoję tie pomedorai, o kas tik užsuka pas mus, tai maniškis ne tai kad kaip povas vaikšto didis.gif , bet dar visiems porina, kad čia net 30 rušių pomedorų auga, vo tep va doh.gif hihihi.gif tai jaučiu daug žmonių susirinks degustacijon biggrin.gif
Prisižadėjau jums pafotkint, bet taip ir neprieinu prie fotiko, darbų iki kaklo aplink, nu bet tikiuosi kaip nors prisikasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 06 09, 15:58)
Pas mane irgi labai jau išbujoję tie pomedorai,
Bukit atsargios del to raugo perlaistymo, nes tada jie labai zaliuoja, graziai atrodo, bet nenori pomidoru auginti, cia is Ex suzinojau 4u.gif Bet jei ir mezga gerai, tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2011 06 09, 16:19)
Bukit atsargios del to raugo perlaistymo, nes tada jie labai zaliuoja, graziai atrodo, bet nenori pomidoru auginti, cia is Ex suzinojau 4u.gif Bet jei ir mezga gerai, tai super thumbup.gif

pomidorus tai mezga, bet neraudonuoja, žydi labai daug, vieną kartą tik parūgusiom dilgėlėm su paukščių mėšlu laisčiau nuo pasodinimo į dirva g.gif šį savaitgalį planavau taukės arbatėle pavaišint, bet gal tikrai per daug gerai jie pas mane gyvena g.gif reikia gal ant dietos palaikyt biggrin.gif kaip mat paraudonys iš pykčio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 09 birželio 2011 - 15:37
atsakinet i klausimus neturi laiko o jau pulti mane tai oj kaip turi laiko,net po kelias zinutes paraso,o nebutu buve paprasciau keliais zodziais atsakyti i mano klausima? smile.gif dar karta isitikinau kokie kartais zmones buna ...
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 06 09, 16:36)
pomidorus tai mezga, bet neraudonuoja, žydi labai daug, vieną kartą tik parūgusiom dilgėlėm su paukščių mėšlu laisčiau nuo pasodinimo į dirva g.gif šį savaitgalį planavau taukės arbatėle pavaišint, bet gal tikrai per daug gerai jie pas mane gyvena g.gif reikia gal ant dietos palaikyt biggrin.gif kaip mat paraudonys iš pykčio lotuliukas.gif

Tai gal jie dar neužaugo iki tokio dydžio, kad sirptų g.gif Nes maniškiai irgi nesirpsta, nors vešlūs, žydi, mezga, auga bumbuliukai smile.gif
Aš neskubinu jų dar, sėjau kovo 6 ar 8, kartu su Ex. Ji dar tos laidos raudonų neparodė, tai auginu rami ax.gif ax.gif ax.gif
Buvau pasėjus ir anksčiau, vasario 16-tą - bet juos perlaisčiau, nemokėjau auginti ir jie būdami dviejų lapelių dydžio iškeliavo anapilin rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Bryana @ 2011 06 09, 16:40)
atsakinet i klausimus neturi laiko o jau pulti mane tai oj kaip turi laiko,net po kelias zinutes paraso,o nebutu buve paprasciau keliais zodziais atsakyti i mano klausima? smile.gif dar karta isitikinau kokie kartais zmones buna ...

Nepergyvenk, visoms taip būna mirksiukas.gif Aš irgi pernai pirmąkart auginau ir paklausiau, kokias skanias veisles auginti blush2.gif Tai kad gavau pylos unsure.gif unsure.gif unsure.gif Bet dabar jau suprantu, kad klausimas buvo nevykęs cool.gif - kas galėjo pasakyt, kokios bus man skanios lotuliukas.gif . O apie tas veisles geras ir negeras gal keturios temos buvo priplepėtos. Paskaičiau, virš 20 veislių paauginau Greisi dėka ir dabar žinau, kas man patinka, kas ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 09 birželio 2011 - 16:00
QUOTE(Bryana @ 2011 06 09, 13:50)
o kaip Jus juos pajudinate???

QUOTE(gigida @ 2011 06 09, 13:55)
As tai uz stiebo paemus papurtau  rolleyes.gif

Kur klausimas,ten ir atsakymas, uz stiebo paimu ir papurtau truputeli bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozena83: 09 birželio 2011 - 15:59
tai va is savo galvos bandysiu,nes ir zmoniu kokiu paklausi tai vieni taip kiti taip sako ir suprask,na jau pomidoriukai uzsimezge tai vadinasi kazko blogo labai nedariau,o man isviso buvo pasakyta, kad kam as cia darau nesamones,niekas neaugs toj mano zemej,o auga viskas normaliai,tai laimes kiek smile.gif o tas zmogus kuris sake tipo turi jau daug praktikos-neturi dar pomidoiuko ne vieno
Papildyta:
QUOTE(Bozena83 @ 2011 06 09, 16:57)
Kur klausimas,ten ir atsakymas, uz stiebo paimu ir papurtau truputeli bigsmile.gif

net bijau klausti sad.gif o kam purtyti?
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2011 06 09, 17:03)
net bijau klausti sad.gif o kam purtyti?

apdulkinimui, kad pomidoriuku butu,o ne vien zydetu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozena83: 09 birželio 2011 - 16:21
begsiu tada ir as padulkint,gal daugiau pomidoru bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2011 06 09, 18:12)
begsiu tada ir as padulkint,gal daugiau pomidoru bus smile.gif

Kažkas sakė, kad geriausia dulkinti apie 11 val ryto mirksiukas.gif Tada daugiausia naujų žiedų išsiskleisžia ir oras toks sausas smile.gif
Aš šiemet dar irgi nepurčiau jų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2011 06 09, 16:40)

Bryana, nu kokia tu keista... jei tiek laiko iki šiol piktinaisi, sėdėjai, gadinai akis prie kompo, tai jau seniai būtum perskaičiusi tuos kelis varganus puslapius ir sužinojusi daug daugiau...
Į tavo klausimą kaip genėti, iškart neįmanoma atsakyti, nes parašei per mažai informacijos, reiktų pas tave klausti papildomai, tu atsakytum, tada vėl tau aiškinti....
Nu tikrai ne mažiau apžlibtum skaitydama tau asmeninius atsakymus ir tiek kiek tau reikia, dar net nesužinotum....

Atsakyti