QUOTE(Palina:) @ 2011 06 13, 12:51)
Sveikos pomidorienės,šiandien ant savo šokoladinio pomidoriuko suskaičiavau 50 žiedų ir ant vieno žiedstiebio
o kur dar kiti žiedynai
tik galvoju ar pusė ju nebus tušti,ta prasme neužmegs tiek 

Kiek pas mane yra vyšninių, tai visi daug maž gerai mezga ir tas pats šokoladinis vienoj kekėj brandinantis apie apie 20 pomidoriukų auga gerai

QUOTE(Ex @ 2011 06 13, 13:08)
Turiu du daigus Novogodny, ant pakelio buvo parašyta, kad vaisių svoris 160-180gr. Pafotkinau, pažiūrėkit ir pasakysit ar jau čia bent "kvepia" tokiu vaisių svoriu..... Kad būtų aiškiau, prisegiau skalbinių segtuką vaisių dyžiui orientuotis ir uždėjau agroplėvelę, kad geriau beveik suaugę vaisiai matytųsi....

Šiltnamio durys praviros, man toks įspūdis, kad šitie daigai dar nė "naujų metų" nesulaukę skris į šiukšlyną

Šiltnamio durys praviros, man toks įspūdis, kad šitie daigai dar nė "naujų metų" nesulaukę skris į šiukšlyną

Jooo, 160g tai jau čia tikrai nei per kur, nebent iki naujų metų tą svorį prisiaugins

QUOTE(ievakata @ 2011 06 13, 13:09)
Oho kokie ziedynai, o mano silpnai zieduojasi, krumai dideli , veslus o ziedeliu nelabai, jauciu per gerai jiems, vandens ir trasu per daug, ar gali dar ir ko nors trukti? Ka manot? 

tai va, kad matyt jau išlepinai tu juos kaip reikalas

QUOTE(liutukas2 @ 2011 06 13, 13:23)
Laba diena,turiu
problemą.Ant pomidorų stiebų atsirado kažkokie maži juodi vabaliukai
.Pomidorus auginu lauke.Gal kas žinote ir galite atsakyti kas tai galėtų būti ir kaip juos išnaikinti.
Išanksto aciu.

Išanksto aciu.

įmesk foto su tais vabaliukais, sunku atrinkt iš gausybės lietuvoje tarpstančių juodų mažų vabalų