Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Palina:) @ 2011 06 13, 12:51)
Sveikos pomidorienės,šiandien ant savo šokoladinio pomidoriuko suskaičiavau 50 žiedų ir ant vieno žiedstiebio  wub.gif  o kur dar kiti žiedynai  wub.gif  tik galvoju ar pusė ju nebus tušti,ta prasme neužmegs tiek  g.gif

Kiek pas mane yra vyšninių, tai visi daug maž gerai mezga ir tas pats šokoladinis vienoj kekėj brandinantis apie apie 20 pomidoriukų auga gerai smile.gif jeigu pas tave dar nepradėjo burbuliuotis, tai neužilgo pradės ir tada pamatysi ar visus užmegs mirksiukas.gif

QUOTE(Ex @ 2011 06 13, 13:08)
Turiu du daigus Novogodny, ant pakelio buvo parašyta, kad vaisių svoris 160-180gr. Pafotkinau, pažiūrėkit ir pasakysit ar jau čia bent "kvepia" tokiu vaisių svoriu..... Kad būtų aiškiau, prisegiau skalbinių segtuką vaisių dyžiui orientuotis ir uždėjau agroplėvelę, kad geriau beveik suaugę vaisiai matytųsi.... laugh.gif

user posted image

user posted image

Šiltnamio durys praviros, man toks įspūdis, kad šitie daigai dar nė "naujų metų" nesulaukę skris į šiukšlyną mad.gif

Jooo, 160g tai jau čia tikrai nei per kur, nebent iki naujų metų tą svorį prisiaugins lotuliukas.gif Nemesk dar jų, man jie tokie gražučiai wub.gif turėsi anksti naujametinius vyšninius biggrin.gif aš tai tik prieš savaitę novogodny daigą įkišau šiltnamin, tai pas mane dar tik su žiedais, svoris neaiškus, bet stiebas toks poliaunis, nors šiaip mane ta veislė nuo pat pradžių labai stebino, nes jau sėklų smulkumas, kad dar nebuvau mačius smile.gif

QUOTE(ievakata @ 2011 06 13, 13:09)
Oho kokie ziedynai, o mano silpnai zieduojasi, krumai dideli , veslus o ziedeliu nelabai, jauciu per gerai jiems, vandens ir trasu per daug, ar gali dar ir ko nors trukti? Ka manot? g.gif

tai va, kad matyt jau išlepinai tu juos kaip reikalas biggrin.gif pabandyk paprastu vandenuku kurį laiką tik pagirdyti, gal gi viskas susitvarkys mirksiukas.gif

QUOTE(liutukas2 @ 2011 06 13, 13:23)
Laba diena,turiu verysad.gif  problemą.Ant pomidorų stiebų atsirado kažkokie maži juodi vabaliukai doh.gif .Pomidorus auginu lauke.Gal kas žinote ir galite atsakyti kas tai galėtų būti ir kaip juos išnaikinti.
Išanksto aciu. 4u.gif

įmesk foto su tais vabaliukais, sunku atrinkt iš gausybės lietuvoje tarpstančių juodų mažų vabalų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 06 13, 13:53)
Ex, pas mane panasiai tomatoberry atrodo, gal as ir klystu, bet man atrodo, kad pomidorai kuriu svoris ~180g tokiom paradinem, graziai isrykiuotom kekem neauga, cia labiau panasu i vynuoginukus, ir pati sakai,kad smulkus g.gif
Persiprasau, kad isdrisau pacia Ex pakomentuoti blush2.gif

jetau jetau... jau toks įspūdis, kad su manim ir šnekėt, ir pakritikuot visoms baisu... blink.gif nugi nėr neklystančių, nebent nieko nedarai... taigi ir aš galiu kartais susimaut, malonu ir pačiai gaut patarimą biggrin.gif

Čia ir man panašu į vynuoginius, bet turiu originalią pakuotę, ten Novogodny aprašyti kaip normalūs pomidorai. Bet kai ją praplėšiau, tai iškart įtarimas kilo, nes sėklytės mikroskopinės, vos sukrapščiau doh.gif tokios būna tik vynuoginių pomidorų. bet galvoju, nu, jei specai rašo, kad svoris toks, vadinasi reik tikėt biggrin.gif
Apgavo ax.gif
Et, nieko, iš pradžių burbėjau, pykau ant tų pomidorų, bet paklausysiu Asesės, pirmą kekę paragausiu, mažu ir patiks.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 06 13, 14:42)

gal tik pakuojant įvyko klaida wink.gif

Vyras Corazon'us pakrikštijo kiniškais koldūnais ir tik juos daboja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 06 13, 14:42)
Čia ir man panašu į vynuoginius, bet turiu originalią pakuotę, ten Novogodny aprašyti kaip normalūs pomidorai. Bet kai ją praplėšiau, tai iškart įtarimas kilo, nes sėklytės mikroskopinės, vos sukrapščiau doh.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 13, 14:51)

Vadinasi ir pas mane originalioje pakuotėje supakuotos per klaidą buvo mikroskopinės jų sėklos cool.gif

Maniškis tai į šiltnamį net neina, nes bijo ten ką nors ne taip padaryt biggrin.gif Kažkad pamenu paprašiau, kad pažastukus išskabytų, tai kai apskabė, pusę viršūnių buvo nulaužtos doh.gif Tai va, šiltnamis gaunasi dabar visiškai mano reikalas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 13 birželio 2011 - 14:20
įmesk foto su tais vabaliukais, sunku atrinkt iš gausybės lietuvoje tarpstančių juodų mažų vabalų biggrin.gif

Labai gaila,dabar negaliu įkelti foto.Dukra fotiką išsivežė į Palangą.Foto daryta telefonu schmoll.gif nieko nesimato.Vabaliukai labai labai maži kaip juodi taškeliai.Pažiūrėjau,kad po lietaus jų gerokai sumažėjo,bet vistiek yra.Jei nerasiu jokios info ,įkelsiu foto ketvirtadiienį,penktadienį(kai dukra grįš). 4u.gif

Atsakyti
Per telika neperseniausiai rode (rusiskas kanalas) apie darzoves, seklas laida, ten buvo pasakojama kaip viena firma 5 metus Rusijoj seklom sekmingai prekiavo, tik spalvinguose pokeliuose buvo pridedama bet kokiu zoliu seklu doh.gif. Cia aisku Ex ir kitoms netaikau, siaip prisiminiau, jei netycia ir supainiota pakuojant, tai suprantu, reik dziaugtis, kad vistik pomidoru pokeliuose pomidorus randam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutukas2 @ 2011 06 13, 15:26)

Labai gaila,dabar negaliu įkelti foto.Dukra fotiką išsivežė į Palangą.Foto daryta telefonu schmoll.gif nieko nesimato.Vabaliukai labai labai maži kaip juodi taškeliai.Pažiūrėjau,kad po lietaus jų gerokai sumažėjo,bet vistiek yra.Jei nerasiu jokios info ,įkelsiu foto ketvirtadiienį,penktadienį(kai dukra grįš). 4u.gif

Moteros,kodel menu rysi tarp musyciu ir permangenato g.gif .Ar jis turi itaka ir ligom,ir gyviams g.gif
Papildyta:

Vyras Corazon'us pakrikštijo kiniškais koldūnais ir tik juos daboja  lotuliukas.gif

Teta is kažkiu ``banguotu nematytu`` pomidoru iseme seklas ir uzfundino daigeliu.Gal tokiu g.gif įdomu,koks bus derlius is isimtu seklu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 06 13, 15:41)
Teta is kažkiu ``banguotu nematytu`` pomidoru iseme seklas ir uzfundino daigeliu.Gal tokiu g.gif  įdomu,koks bus derlius is isimtu seklu blink.gif

Corazon yra hibridinė veislė ir išėmus iš tokių sėklas, išaugs visai ne tokie pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 06 13, 13:08)
Turiu du daigus Novogodny, ant pakelio buvo parašyta, kad vaisių svoris 160-180gr. Pafotkinau, pažiūrėkit ir pasakysit ar jau čia bent "kvepia" tokiu vaisių svoriu..... Kad būtų aiškiau, prisegiau skalbinių segtuką vaisių dyžiui orientuotis ir uždėjau agroplėvelę, kad geriau beveik suaugę vaisiai matytųsi.... laugh.gif

tai gal ten visos kekes svoris buvo nurodytas biggrin.gif tongue.gif ir su kotuku....
Atsakyti
Vyras Corazon'us pakrikštijo kiniškais koldūnais ir tik juos daboja  lotuliukas.gif

O kodėl jie jam į koldūnus panašūs bigsmile.gif ? Aš tai net nežinau, į ką man jie panašūs rolleyes.gif , bet laukiu jų nemažiau nei taviškis cool.gif - įsivaizduoju, kad bus super duper - tokio man patinkančio skonio wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vobla @ 2011 06 13, 15:52)
tai gal ten visos kekes svoris buvo nurodytas biggrin.gif  tongue.gif  ir su kotuku....

Aš irgi turiu tokius neaiškius KARAT (rusiškoj pakuotėj, iš estų pirkti) - turėjo būt mažiukai mažuliukai pagal aprašymą ant pakuotės, bet bus ko gero didelės slyvos dydžio. Ir lapai ne kaip vyšninukų - platūs platūs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 13 birželio 2011 - 14:58
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 13, 15:47)
Corazon yra hibridinė veislė ir išėmus iš tokių sėklas, išaugs visai ne tokie pat  4u.gif

Zinau,bet viska isbandyt noris biggrin.gif Savo kailiu.Ir tusciais stiklainiais,gali buti blink.gif
Atsakyti

Tai kaip mano mama šį pavasarį man sako: nupirk tų "mėsinių sūrmaišių", labai skanūs... blink.gif tai kol suvirškinau apie ką ji čia.. pasirodo Corazon'ai jai kaip sūrmaišiai biggrin.gif

QUOTE(Eliza68 @ 2011 06 13, 15:27)
jei netycia ir supainiota pakuojant, tai suprantu, reik dziaugtis, kad vistik pomidoru pokeliuose pomidorus randam lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vobla @ 2011 06 13, 15:52)
tai gal ten visos kekes svoris buvo nurodytas biggrin.gif  tongue.gif  ir su kotuku....

lotuliukas.gif ....ir su šaknimis....
Atsakyti