Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Spurgita @ 2011 07 21, 16:17)
O kaip sužinot, kurie ingredientai fototoksiški? Išsiašikinau, kad citrusinių aliejai fototoksiški, kas dar?

Pelargonijų ea.
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2011 07 21, 15:17)
O kaip sužinot, kurie ingredientai fototoksiški? Išsiašikinau, kad citrusinių aliejai fototoksiški, kas dar?

Bergamociu ir melisu eteriniai aliejai bei visi citrusiniai. Man asmeniskai, fototoksini efekta sukelia ir alavijas doh.gif Beje kai kur dar minima, kad ir sandalmedzio eterinis aliejus issaukia fototoksini efekta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikciurna_: 21 liepos 2011 - 17:18
QUOTE(micefee @ 2011 07 21, 16:41)
Pelargonijų ea.

Nesu girdėjus ar skaičius, kad pelargonijų EA fototoksiškas. Žinau, kad pelargonijų EA gali dirginti, reikia gerai skiesti, būna, kad žmonės alergiški pelargonijoms, tai tada gali sukelti dermatitą. Iš kur suradot tokią informaciją, gal kažkur nurodo, kad fototoksiškas, įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Lucie @ 2011 07 21, 18:10)
Nesu girdėjus ar skaičius, kad pelargonijų EA fototoksiškas. Žinau, kad pelargonijų EA gali dirginti, reikia gerai skiesti, būna, kad žmonės alergiški pelargonijoms, tai tada gali sukelti dermatitą. Iš kur suradot tokią informaciją, gal kažkur nurodo, kad fototoksiškas, įdomu.

Sumaišiau su bergamočių. blush2.gif Pelargonijų nefototoksiškas.
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 07 21, 18:10)
Bergamociu ir melisu eteriniai aliejai bei visi citrusiniai. Man asmeniskai, fototoksini efekta sukelia ir alavijas  doh.gif Beje kai kur dar minima, kad ir sandalmedzio eterinis aliejus issaukia fototoksini efekta.

Ačiū, šitų nežinojau.
Atsakyti
iškilo klausimas:o Suhada skaitosi natūrali kosmetika?
Ar kas nors ką nors bandę?
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2011 07 25, 21:57)

Taip, sertifikuota BDIH. Mielai išbandyčiau, bet Vilniuj nesu mačius pirkt.
Atsakyti

Dėl natūralumo jau atsakė smile.gif

Bandžiau rankų kremą, jau kažkur rašiau, kad vasarai jis man patinka, bet žiemai, manau, būtų per lengvas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 07 25, 22:29)
Taip, sertifikuota BDIH. Mielai išbandyčiau, bet Vilniuj nesu mačius pirkt.

Aciu smile.gif
As Kaune radau viena mergina siulo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 07 18, 14:37)
Naudoju Alverde rutulinį rytais, atgaivina paakius, neriebina, tai labai tinkamas dažantis, kad tušas paakių neteptų,  Neobio naudoju kai nesidažau, prieš sporto klubą ir pan, pailsina, atgaivina paakius, labai lengvas ir Senteur Du Sud nakčiai, jis toks šiek tiek sodresnis, bet irgi labai malonus, nepalieka riebumo/lipnumo smile.gif

Ačiū 4u.gif
bet pirmasis vyriškas, nėra per stipru? Visgi dar plius tai ir serumas. Intensyvesnis veikimas turbūt.
Kiti abu sudomino, pirma paskutinio pasiieškosiu pabandyt. Dabar nedaug dažausi, nelabai aktualu, kad netepliotų paakių.
Atsakyti
Apšvieskit, prašau, kas do biesas ir ką blogo daro Diammonium Citrate. Kiek supratau, kaži kokia druska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 26 liepos 2011 - 21:33

aš esu bandžius Suhada veido toniką su papaja ir žaliąja arbata. Toks įspūdis, kad tonike be alkoholio daugiau nieko nėra doh.gif dezinfekavimui gerai po depiliacijos, bet tik ne veidui. Sesers buvo, bet išmetė
user posted image

Kadangi nėra temos apie Cattier, palieku atsiliepimą čia:
Catties Argile verte
user posted image

negaliu pasakyt nei kažko gero, nei blogo. Tiesiog molis, džiūdamas traukia odą kaip ir visi, pravalo, negali sakyt, kad nieko nedaro. Bandžiau tept ant prasikalusių spuogų, tai jų nei ištraukė į viršų, nei sudžiovino. Bet aš iš molio noriu tik vieno, kad pravalytų. Smakrą tepdavau kone kasdien, nes yra problema, spuogų neiššaukė, tai arba labai švari oda, arba tiesiog ne jo jėgom ištraukt biggrin.gif
pirkau, nes tikrai būna dienų, kai tingiu maišyt košes, o čia jau padarytas.

Atsakyti