Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Kur visos senbuves??????????????? unsure.gif unsure.gif unsure.gif Su kuo pasirart?????????????? doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2011 07 28, 15:55)
Lyg ir Eko krautuvėlė, pasirinkimas ten skurdokas, bet kaip pirmai pradžiai gerai, vėliau gal išplės asortimentą. Jie turi ir savo tinklalapį, tai ten praktiškai tas pats, kas ir parduotuvėj.

Gal gali adresą tinklapio parašyti? ax.gif Ir kokių ten prekių galima rasti? blush2.gif
QUOTE(Hibisco @ 2011 07 30, 00:09)
Kur visos senbuves???????????????  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif Su kuo pasirart??????????????  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aha, ir man įdomu, vis pasvarstau, kur visos dingę unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 30 liepos 2011 - 09:07
Ateinu paklausti speciu, ieskau sampuno dazytiems silpniems plaukams, kurio gamintojo patartumete ziuret? Pasiula tokia didele.....pasimeciau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki! O kas girdėti apie Afrikan Beauty's Pure Shea Butter Growth šampūną?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisistratė: 31 liepos 2011 - 13:49
QUOTE(fuksė @ 2011 07 31, 14:27)
Ateinu paklausti speciu, ieskau sampuno dazytiems silpniems plaukams, kurio gamintojo patartumete ziuret? Pasiula tokia didele.....pasimeciau  rolleyes.gif

Man Lavera Mango serija patiko - šampūnas, kodicionierius ir kaukė. Plaunu kasdien smile.gif Bet tas pats su bet kokiu šampūnu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 07 30, 10:06)
Gal gali adresą tinklapio parašyti? ax.gif Ir kokių ten prekių galima rasti? blush2.gif

Aha, ir man įdomu, vis pasvarstau, kur visos dingę  unsure.gif

Ar nebus tai reklama? www.jusugroziui.lt
Ten pagrinde Logona ir Neobio produkcija, dar yra Sodosan valymo priemonių.
Atsakyti
Aš iš ten rožių vandenį ir molį pirkau. Tai super. Ir moteriškė (turbūt savininkė) tokia kalbi, patarianti.
Na, miela man į gimtąjį miestą sugrįžti ir ką nors gero rasti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2011 07 31, 20:09)
Ar nebus tai reklama? www.jusugroziui.lt
Ten pagrinde Logona ir Neobio produkcija, dar yra Sodosan valymo priemonių.

Nemanau, juk čia tik pasidalijimas žiniomis biggrin.gif mirksiukas.gif Ačiū už adresą, nusimato kelionė į Panevėžį, tai reikia apsilankyt tokioje parduotuvėje cool.gif
Atsakyti
Turiu klausima toms,kurios dzn uzsakineja is iherb. Kaip yra su maximalia suma,kuria muitine apmokestina,skaiciau ju pls bet nieko nesupratau blush2.gif
Ar buvo ka nors apmokestine,kai suma buvo virs 75 Lt? Karta as pati is nezinojimo buvau parsisiuntusi prekiu virs 100 lt, jei praslydau,dar karta bijau rizikuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2011 08 01, 00:02)
Turiu klausima toms,kurios dzn uzsakineja is iherb. Kaip yra su maximalia suma,kuria muitine apmokestina,skaiciau ju pls bet nieko nesupratau  blush2.gif
Ar buvo ka nors apmokestine,kai suma buvo virs 75 Lt?  Karta as pati is nezinojimo buvau parsisiuntusi prekiu virs 100 lt, jei praslydau,dar karta bijau rizikuoti  ax.gif

http://www.supermama...?...4657&st=252 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2011 07 30, 00:09)
Kur visos senbuves???????????????  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif Su kuo pasirart??????????????  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

atostogauja smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

dalinuosi savo ispudziais apie AO:
taip susikloste, kad per atostogas teko isbandyti Abrey Organics šampūną (su ramunėlėm), kuris man absoliučiai netiko, tikriausiai pirmas iš mano bandytų ekošampūnų, kuris pavertė plaukus šiaudais iškart po pirmo plovimo sad.gif

grįžau vėl prie FIN, tik šįkart su Levanda (anksciau mylimiausias buvo Rozmarinu)
Atsakyti