Gal kas zinote, ar pasitepus veida citrinu hidrolatu galima buti lauke ant saules ?

QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 07 27, 12:18)
Gal kas zinote, ar pasitepus veida citrinu hidrolatu galima buti lauke ant saules ? 

tikriausiai ne. citrusus reiktu naudoti nakciai, geriau apsidrausti.
QUOTE(mėnulis @ 2011 07 27, 14:29)
tikriausiai ne. citrusus reiktu naudoti nakciai, geriau apsidrausti.
Taip ir galvojau...

Panevėžio centre, šalia parduotuvės ''Saulės kraitė'' (prie autobusų stoties) atsidarė ekologiškos kosmetikos, higienos ir t.t. krautuvėlė.
Nesu šios parduotuvės savininkas, darbuotojas, buhalteris ar dar kas (iš kart teisinuos, kad nepaskaitytumėt už komercinę reklamą) .
Nesu šios parduotuvės savininkas, darbuotojas, buhalteris ar dar kas (iš kart teisinuos, kad nepaskaitytumėt už komercinę reklamą) .
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 26, 23:44)
aš esu bandžius Suhada veido toniką su papaja ir žaliąja arbata. Toks įspūdis, kad tonike be alkoholio daugiau nieko nėra
dezinfekavimui gerai po depiliacijos, bet tik ne veidui. Sesers buvo, bet išmetė

na pasiemiau ranku krema ir duso zele pabandymui,kita savaite tureciau gaut

QUOTE(Benicio @ 2011 07 27, 21:36)
Panevėžio centre, šalia parduotuvės ''Saulės kraitė'' (prie autobusų stoties) atsidarė ekologiškos kosmetikos, higienos ir t.t. krautuvėlė.
Buvau aš toj parduotuvėj, ten tokios pačios prekės, kaip ir jų tinklalapyje, bet kai Panevėžyjeiki jų beveik nieko nebuvo, tai nebloga parduotuvėlė, tik asortimentas skurdokas.
QUOTE(Spurgita @ 2011 07 28, 08:23)
Buvau aš toj parduotuvėj, ten tokios pačios prekės, kaip ir jų tinklalapyje, bet kai Panevėžyjeiki jų beveik nieko nebuvo, tai nebloga parduotuvėlė, tik asortimentas skurdokas.
Aha, pačioje parduotuvėje skurdokas, bet internetinėje, tai ir kainos malonios ir asortimentas didesnis. Dar ten dirbanti moterytė sakė, kad jei nerandi pačioje parduotuvėje norimos prekės, gali užsakyti ir kainą iš anksto suderinti.
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 07 27, 16:41)

kur tu ji cia radai? kokioj pardei? nesu macius niekur

QUOTE(shemsa @ 2011 07 28, 14:17)
ebay maciau ir theorganicskinstore.comjis pigiausias

QUOTE(Benicio @ 2011 07 27, 21:36)
Kaip vadinasi ta krautuvėlė?

QUOTE(Babi* @ 2011 07 28, 15:49)
Lyg ir Eko krautuvėlė, pasirinkimas ten skurdokas, bet kaip pirmai pradžiai gerai, vėliau gal išplės asortimentą. Jie turi ir savo tinklalapį, tai ten praktiškai tas pats, kas ir parduotuvėj.