Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 08 23, 12:47)
Sveikos 4u.gif

Šįkart rašau prašydama patarimo dėl plaukų priežiūros. Plaukus turiu plauti kas antrą dieną. Bet antrą dieną po plovimo plaukai visada sukrenta, atrodo pasiriebalavę (na dar nelabai baisiai, bet vaizdas nedžiugina, todėl antrą dieną jau vaikštau susirišusi plaukus). Gal turėjot panašią problemą ir galit rekomenduoti šampūną riebiems plaukams? Prieš tai naudojau neblogą, bet iki natūralumo jam toli gražu, tai nenuostabu, kad rezultatas buvo gana trumpalaikis. O dabar išties noriu išbandyti ką nors iš natūralių 4u.gif

Mano plaukai tokie patys smile.gif Antrą dieną būdavo dar nelabai baisu, bet palaidais galėdavau išvaikščioti geriausiu atveju tik iki pietų. Nors galai būdavo normalūs, šaknys sukrisdavo ir pasimatydavo riebaliukas.

Naudojau FIN rozmarinų šampūną - iš pradžių buvo nieko, paskui bėda grįžo. Tada naudojau Cattier jogurtinį - irgi tas pats, o vėliau pastabėjau, kad sausina ir taip sausokus plaukų galus. Tada sunaudojau gal 4 buteliukus Sante Brilliant Jojoba. Labai patiko, nes švariai plovė, plaukai net girgždėjo po plovimo, vis tiek riebalavosi, bet ne taip baisiai ir vėlgi, sausino plauką. Turėjau kelis mėginukus JMO su cinku, tai nesužavėjo iki tiek, kad pirkčiau, nes bėdos neišsprendė man. Paskui atradau savos gamybos kietus šampūnus - dabar dvi dienas be plovimo drąsiai išbūnu, dar vakare plaukai gražūs, galiu eiti kur noriu, ko kažkada antrą dieną vengdavau. Iš bėdos galiu ir trečią dieną išbūti iki pietų. Kartais antros dienos vakare net gaila galvą plauti, nes plaunu, nes žinau, kad kitą dieną jau nebus gražūs smile.gif O iš pirktinių tai labai neblogas dar Eubiona su kiviais ir ramunėlėmis, irgi išlaikau su juo dvi dienas, bet vakare jau plaukai pasiriebalavę būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 23 rugpjūčio 2011 - 14:40
QUOTE(AMAZONES LELIJA @ 2011 08 23, 11:58)
Mergaitės labai reikia jūsų patarimų. Dukra suslogavo kiek teko girdėti, kad eteriniais aliejais gydosi slogą, bet kokiais ir kaip nežinau. Pasidalinkit savo žiniomis 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Praeitą žiemą sirgau tokiomis ligomis, su kuriomis anksčiau nebuvau susidūrus. Antibiotikų negėriau. Su miros ea išsigydžiau sinusitą. Lašindavau ant vatos tamponėlių ir kišdavau į nosį. Kvapas stiprus, bet manes nedirgindavo. Gydymas truko tris dienas. Manau, kad tiktų ir slogos gydymui. Bet vaikui gal geriau garinti, kad ir tą pačią mirą. O trachėjos uždegimą išsigydžiau su anyžių ea. Garindavau.Visi namai anyžiumi kvepėdavo doh.gif
Atsakyti
iš Naturado esu turėjusi tušą akims. Man rodos, kad jie vienintelį jį ir turi. Man jis visai patiko - gražiai paryškindavo blakstienas, netepdavo, nebėgdavo, netrupėdavo. Bet niekaip negaliu surasti argumentų, kodėl apsimokėtų jį pirkti antrą kartą smile.gif

krempudra, kaip Honey sakė, labai lengvutė. Jei norisi gero maskavimo, padengimo, tai manau netiks. Kai ją rinkausi, tai siekiau, kad būtų kuo mažiau riebi, nes į papildomus aliejus mano oda reaguoja labai nekaip, juo labiau, kad priedo ir alergiška, ir kad būtų kuo geriau drėkinantis variantas. Tai tokia ir yra - lengva ir gerai drėkinanti. Bet ji man nusivalkiojo tiesiog, nes labai retai aš krempudras naudoju. Gal įspūdingesnį vaizdą, palyginti su ja, duotų pvz. skystas Hauschkos bronzantas smile.gif

pats geriausias pirkinys iš Naturado yra tas geltonas blizgis drinks_cheers.gif Nežiūrėkit, kad spalva geltona, jis permatomas šiaip. Gražiai padengia lūpas, skaniai kvepia abrikosais. Tirštokas, bet ir nenorėčiau, kad koks skystalas nuo lūpų lašėtų smile.gif Kartotinas ir kai pabaigsiu savąjį, tai bus vėl kartojamas smile.gif

viską sakiausi senokai, iš tokios Lenkijos parduotuvės Biolander cool.gif

Atsakyti
O eterini alieju galima i vandeni lasinti g.gif Ir taip pasidaryti savo toniko, ar panasiai? Armaisosi su vandeniu jis ?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 08 23, 17:34)
O eterini alieju galima i vandeni lasinti  g.gif Ir taip pasidaryti savo toniko, ar panasiai? Armaisosi su vandeniu jis ?

netirpsta vandenyje.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 08 23, 12:50)
Eterinius aliejus reikia garinti, tam tinka eukalipto EA (daugiau niekaip nepamenu blush2.gif )

Ačiū! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
AMAZONES LELIJA, dar perverčiau savo užrašus, štai ką radau:
Peršalimui gydyti
Peršalimą galima gydyti su eukaliptų eteriniu aliejumi-virš karšto vandens dubens ar tiesiog kvėpuoti iš buteliuko. Taip pat tinkamas kakavos sviestas (jį reikia valgyti). Nors manyčiau, kad kakavos sviestas labiau tinka skaudant gerklei. Pamenu, lyg ir Satura yra rašiusi, kad su šiltu pienu labai gerai kakavos sviestas smile.gif

Reikia man patarimo dėl šepetėlio pudrai. Kokius jūs naudojate ir ar patenkintos? Satura, lyg ir tu rašei, kad LilyLolo šereliai nelabai švelnūs? g.gif Kokie atsiliepimai apie Ecotools? Žiūriu štai tokį? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2011 08 23, 17:21)
pats geriausias pirkinys iš Naturado yra tas geltonas blizgis  drinks_cheers.gif Nežiūrėkit, kad spalva geltona, jis permatomas šiaip. Gražiai padengia lūpas, skaniai kvepia abrikosais. Tirštokas, bet ir nenorėčiau, kad koks skystalas nuo lūpų lašėtų smile.gif Kartotinas ir kai pabaigsiu savąjį, tai bus vėl kartojamas smile.gif

O blizgis lipnus ar ne? Kaip išsilaiko?

QUOTE(Babi* @ 2011 08 23, 21:29)
Reikia man patarimo dėl šepetėlio pudrai. Kokius jūs naudojate ir ar patenkintos? Satura, lyg ir tu rašei, kad LilyLolo šereliai nelabai švelnūs? g.gif Kokie atsiliepimai apie Ecotools? Žiūriu štai tokį? ax.gif

Aš tik EcoTools ir naudoju - superiniai man jie. Jeigu nori mineralinei ar biriai pudrai, tai geriau imk šitą - labai patogus. Panašų kaip tu parodei naudoju skaistalams, Blush Brush, bet nelabai jis man skaistalams - per platus, šereliai per ilgi. Man norisi plokštesnio ir tvirtesnio, tankesniais šereliais, o vat bronzeriui pats tas tas šepetukas. Dar akims turiu šepetukus - superiniai man jie - labai patogūs, o svarbiausia nerealiai švelnūs wub.gif Beje, Sarmoje duoda pačiupinėti, nes kai pirkau, tai išpakavo, viską pačiupinėjau, įsitikinau, kad minkšti ir nusipirkau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 23 rugpjūčio 2011 - 20:04
QUOTE(Babi* @ 2011 08 23, 19:29)
Reikia man patarimo dėl šepetėlio pudrai. Kokius jūs naudojate ir ar patenkintos? Satura, lyg ir tu rašei, kad LilyLolo šereliai nelabai švelnūs? g.gif Kokie atsiliepimai apie Ecotools?

naudoju EM, dar spėjau parsisiųsti du plokščius kabukius, kol siuntė į Lietuvą be problemų - būtent su jais ir lyginau LL kabukį. Apie pastarąjį nuomonės neatsiimu, nevertas jis man atrodo kainos. O šio EcoTools nesu rankose laikiusi, negaliu pasakyti nieko daugiau apie jį.

QUOTE(Galadrielė @ 2011 08 23, 20:03)
O blizgis lipnus ar ne? Kaip išsilaiko?

nėra įkyriai lipnus, tirštas. Laikosi man gerai, nors jeigu gersi, valgysi, tai aišku - nusivalgys kartu smile.gif
Atsakyti
Ecoland.lt
Kviečiame apsilankyti Ecoland ofise esančioje mini parduotuvėlėje ir nemokamai išbandyti dekoratyvinę kosmetiką bei kvepalų testerius, taip pat gyvai apžiūrėti ir įsigyti mūsų atstovaujamas prekes. Teikiame individualias konsultacijas ir padedame išsirinkti būtent Jums tinkantį produktą. Perkant ofise už daugiau nei 100 Lt taikome 10% nuolaidą.
Laukiame Jūsų adresu Žemaitės g. 22 - 203 kab., 2a. Vilnius (priešais Bitė pastatą, šalia baldų centro Skraja) nuoroda "Ecoland" (9-18h d.d.)
Rekomenduojame prieš atvykstant pasiskambinti.
Atsakyti
Sakykit, gal kuri esat bandžiusi Urtekram Henna šampūną? Va toks:
user posted image

Kaip atsiliepimai?
Galvoju pirkti savo dažytiems plaukams, kurie dar ir su cheminiu ax.gif Stebuklų nesitikiu, žinau, kad reikia atsiauginti. Bet galvoju ar gerai išplauna plauką, neriebina..Na tiesiog noriu pasitarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2011 08 25, 11:43)
Sakykit, gal kuri esat bandžiusi Urtekram Henna šampūną? Va toks:
user posted image

Kaip atsiliepimai?
Galvoju pirkti savo dažytiems plaukams, kurie dar ir su cheminiu ax.gif  Stebuklų nesitikiu, žinau, kad reikia atsiauginti. Bet galvoju ar gerai išplauna plauką, neriebina..Na tiesiog noriu pasitarti smile.gif

sitas buvo pirmasis mano bandytas eko sampunas. Po pirmo plovimo tai buvau nusivylusi. Plaukai po plovimo liko sukrite, kaip susiriebalave. Kiek veliau ismokau juo naudotis biggrin.gif Bet siaip, labai neskalsus schmoll.gif Skystas, daznai pro pirstus pratekedavo ar issitaskydavo bekeliant ant plauku
Atsakyti