Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Galadrielė @ 2011 08 23, 15:39)
Mano plaukai tokie patys smile.gif Antrą dieną būdavo dar nelabai baisu, bet palaidais galėdavau išvaikščioti geriausiu atveju tik iki pietų. Nors galai būdavo normalūs, šaknys sukrisdavo ir pasimatydavo riebaliukas.

Naudojau FIN rozmarinų šampūną - iš pradžių buvo nieko, paskui bėda grįžo. Tada naudojau Cattier jogurtinį - irgi tas pats, o vėliau pastabėjau, kad sausina ir taip sausokus plaukų galus. Tada sunaudojau gal 4 buteliukus Sante Brilliant Jojoba. Labai patiko, nes švariai plovė, plaukai net girgždėjo po plovimo, vis tiek riebalavosi, bet ne taip baisiai ir vėlgi, sausino plauką. Turėjau kelis mėginukus JMO su cinku, tai nesužavėjo iki tiek, kad pirkčiau, nes bėdos neišsprendė man. Paskui atradau savos gamybos kietus šampūnus - dabar dvi dienas be plovimo drąsiai išbūnu, dar vakare plaukai gražūs, galiu eiti kur noriu, ko kažkada antrą dieną vengdavau. Iš bėdos galiu ir trečią dieną išbūti iki pietų. Kartais antros dienos vakare net gaila galvą plauti, nes plaunu, nes žinau, kad kitą dieną jau nebus gražūs smile.gif O iš pirktinių tai labai neblogas dar Eubiona su kiviais ir ramunėlėmis, irgi išlaikau su juo dvi dienas, bet vakare jau plaukai pasiriebalavę būna.

Ačiū 4u.gif Na gamintis pačiai man sudėtinga dar kol kas dėl įvairių priežasčių, todėl paklausiu, kur Eubonia su kiviais ir ramunėlėmis Lietuvoje pigiausiai galima gauti? Ar verčiau siųstis? Aš sugalvojau nusipirkti Eubonia ir Sante, o tada pažiūrėsiu, kas geriau tiks blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal zinot ar vandenilio peroksidas yra kenksminga ar ne priemone naudoti odai? Klausiu nes aptikau patarima pries skutima ir po jo dezinfekuoti oda peroksidu ir del to turetu neberti ir nedirginti odos.. Turiu tokia problemele..Depiliacijai cukrumi neturiu galimybiu,man reikia greitai blush2.gif O gal kokiu ar kitokiu priemoniu esat bande,tik ne alieju,nes nepadeda..?
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 08 25, 13:03)
Ačiū 4u.gif Na gamintis pačiai man sudėtinga dar kol kas dėl įvairių priežasčių, todėl paklausiu, kur Eubonia su kiviais ir ramunėlėmis Lietuvoje pigiausiai galima gauti? Ar verčiau siųstis? Aš sugalvojau nusipirkti Eubonia ir Sante, o tada pažiūrėsiu, kas geriau tiks blush2.gif

na sante BJ duoda žvilgesio, minkštumo, bet man kiek išryškino antenas-nevienodi ilgio plaukučius pašiaušė. ir nors atrodo, kad nesausina, bet sudėtyje yra alkoholio, dažytiems plaukams verčiau rinkčiausi eubioną. šiaip galit ir apie logonos bambukinį pasiskaitykit atsiliepimų (jame, deja, taipogi yra alkoholio), man jis asmeniškai visai pradėjo patikti smile.gif violey yra logonos šampūnų 75ml talpos buteliukų, pasibandymui labai patogu thumbup.gif
eubiona LT prekiauja ekošalis jei neklystu
Atsakyti
Gal kuri esat atradusi nebloga sampuna kartu su kondicionierium, t.y. 2in1 ax.gif taip nepatinka kelionese tampytis atskirai kondicionieriu doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 08 25, 13:57)
na sante BJ duoda žvilgesio, minkštumo, bet man kiek išryškino antenas-nevienodi ilgio plaukučius pašiaušė. ir nors atrodo, kad nesausina, bet sudėtyje yra alkoholio, dažytiems plaukams verčiau rinkčiausi eubioną. šiaip galit ir apie logonos bambukinį pasiskaitykit atsiliepimų (jame, deja, taipogi yra alkoholio), man jis asmeniškai visai pradėjo patikti smile.gif violey yra logonos šampūnų 75ml talpos buteliukų, pasibandymui labai patogu thumbup.gif
eubiona LT prekiauja ekošalis jei neklystu

Dėkui už išsamesnį paaiškinimą 4u.gif Manau, kad ir aš imsiu Eubiona, nes mano plaukai dažyti. Radau su dilgėlėmis ir granatmedžiu riebiems plaukams, tai gal nuo jo ir pradėsiu.
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 08 25, 14:20)
Gal kuri esat atradusi nebloga sampuna kartu su kondicionierium, t.y. 2in1 ax.gif taip nepatinka kelionese tampytis atskirai kondicionieriu doh.gif  ax.gif

Man sitas patinka Lavera balm shampoo
Atsakyti
QUOTE(Gladiola @ 2011 08 25, 11:53)
sitas buvo pirmasis mano bandytas eko sampunas. Po pirmo plovimo tai buvau nusivylusi. Plaukai po plovimo liko sukrite, kaip susiriebalave. Kiek veliau ismokau juo naudotis biggrin.gif  Bet siaip, labai neskalsus schmoll.gif Skystas, daznai pro pirstus pratekedavo ar issitaskydavo bekeliant ant plauku

ačiū už atsakymą 4u.gif Kad neskalsus jis gali būti, tai įtariu, bet keik žiūrėjau prasukus buteliuką, tai jis man kaip tik tirštokas toks pasirodė.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 08 25, 14:03)

Pigiausia Sante siųstis iš Violey, o jeigu LT, tai Sante perku Biotekoje visada, o Eubioną pirkau Panoramos Ekošalyje

QUOTE(pamparam:) @ 2011 08 25, 14:41)
Sveikos,

Gal zinot ar vandenilio peroksidas yra kenksminga ar ne priemone naudoti odai? Klausiu nes aptikau patarima pries skutima ir po jo dezinfekuoti oda peroksidu ir del to turetu neberti ir nedirginti odos.. Turiu tokia problemele..Depiliacijai cukrumi neturiu galimybiu,man reikia greitai blush2.gif O gal kokiu ar kitokiu priemoniu esat bande,tik ne alieju,nes nepadeda..?

Jeigu tepti ne veidą ir tik tas vietas kur reikia, jis nekenkia. Kūnui manau galit drąsiai naudoti. Dėl veido tai aš pas Elytę klausiau, nes išspaustą spuogą užtepu visada peroksidu, tai sakė jeigu naudoti tik tai vietai, nieko baisaus

QUOTE(_Pandora_ @ 2011 08 25, 15:20)
Gal kuri esat atradusi nebloga sampuna kartu su kondicionierium, t.y. 2in1 ax.gif taip nepatinka kelionese tampytis atskirai kondicionieriu doh.gif  ax.gif

JMO su cinku yra 2in1
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 08 25, 17:32)
Jeigu tepti ne veidą ir tik tas vietas kur reikia, jis nekenkia. Kūnui manau galit drąsiai naudoti. Dėl veido tai aš pas Elytę klausiau, nes išspaustą spuogą užtepu visada peroksidu, tai sakė jeigu naudoti tik tai vietai, nieko baisaus

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 08 25, 14:22)
Dėkui už išsamesnį paaiškinimą 4u.gif Manau, kad ir aš imsiu Eubiona, nes mano plaukai dažyti. Radau su dilgėlėmis ir granatmedžiu riebiems plaukams, tai gal nuo jo ir pradėsiu.

nėra už ką. na mano plaukai nedažyti, bet šaknys greit riebaluojasi, o galiukai, kaip visoms ilgaplaukėms-greičiau sausėja. tai iš dalies kažkas panašaus į dažytą plauką. visada pirkdavau riebiems plaukams skirtus, sausinančius šampūnus, bet jau kuris laikas kaip esu pasilikusi tik pamaininį šampūną riebiems plaukams, šiaip visada naudoju ne tokius agresyvius. gal sutapimas, bet išvaikštau normaliu šampūnu išplovusi galvą tiek pat, kiek anksčiau plaudama su riebių plaukų šampūnu. skirtumas tik pirmą pusdienį po išplovimo-riebių plaukų šampūnas sustatydavo antenas (daug nevienodo ilgio plaukų, atauginėjančių), plaukai kaip visada būdavo pasipūtę. kažkiek pasausinti ir puresni. bet norint normaliai atrodyti iškart, reikdavo tiesinti ar kitaip tvarkyti. su normalių plaukų šampūnu plaukai po plovimo mažiau išsipučia, nepalyginamai mažiau antenų stovi, purumo mažiau, bet galima eiti į žmones iškart, netvarkant plaukų. kaip ir minėjau, iš esmės tiek pat išsilaiko plaukai nesusiriebalavę-išplovus pirmad. ryte, antradienį po pietų jau reikia susirišti arba plauti.
trumpai-manau neverta daryti didelio šoko plaukams nusausinant galvos odą, ji, manau, kaip ir nusausinta veido oda ima gintis ir išskirti dar daugiau riebalų. nebekalbu apie plaukų augimą, svogūnėlius ir pleiskanas (neturiu šaltinių, kuo pagrįsti tai-tik savo logika). juolab, kai plaukai dažyti, kurie ir šiaip reikalauja daugiau maitinimo/ drėkinimo 4u.gif siūlau pabandyti bent jau normaliems plaukams skirtus šampūnus panaudoti, palyginti jausmą, išsilaikymą ir t.t. su ribiems plaukams skirtu šampūnu. aišku, reikia laiko tokiam testui, kad atitinkamai realias išvadas galėtumei pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 08 25, 18:51)

Aš irgi už švelnius šampūnus. Nes kai keliskart ploviau giliai valančiais, tai plaukai kaip žvejybinis valas - stovi į visas puses ir taip nemaloniai girgžda nuo sausumo. Nuo Sante BJ irgi girgždėjo, bet maloniai taip. Eubiona šiaip švelnus šampūnas, savos gamybos irgi gana švelnūs man gaunasi, tai nėra ko žaisti su agresyviais, nes gaunasi užburtas ratas - sausini šaknis, o jos dar labiau riebaluojasi, o sausi galai dar labiau sausėja ir taip be galo doh.gif
Čia kaip paauglė buvau, spuogai žiauriai kankino. Naudojau viską iš eilės nuo spuogų ir niekas nepadėjo. Oda apsitvarkė kai mečiau viską nuo spuogų ir pradėjau veidą piržiūrėti paprastomis priemonėmis biggrin.gif
Kaip jau minėjau, odai ir plaukams reikia labai švelnios ir ilgalaikės priežiūros - tik tada galima pamatyti rezultatą 4u.gif Kažkaip vėlokai tą įsisąmoninau, tačiau visgi įsisąmoninau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazee @ 2011 08 25, 15:37)

Bet cia tik sampunas g.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2011 08 25, 17:32)
JMO su cinku yra 2in1

Zinau, jau masciau apie ji, bet paskaiciau ne kokiu atsiliepimu ax.gif blush2.gif
Atsakyti