Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Galadriele, Satura, dėkuj, kad parašėt savo atsiliepimus apie šepetėlius pudrai 4u.gif

ernesin, ar sakė Elytė, kodėl vasarą netinka naudoti morkų sėklų hidrolatą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 08 26, 08:59)
ernesin, ar sakė Elytė, kodėl vasarą netinka naudoti morkų sėklų hidrolatą? blush2.gif

Žinok atkėliau vizitą pas ją, tai nebuvo progos paklausti rolleyes.gif Šiaip Monica AN puslapyje nerašo kad draudžiama naudoti vasarą, tai gal ten su juo viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Didžiausios mano pagyros Argital rožių kremui ir Argital žaliojo molio kaukei. thumbup.gif

Tikrai likau maloniai nustebinta rezultato smile.gif Kaukė sakyčiau tokia labiau netgi valomoji, nors taip ir nerašo aprašyme. jau po vienos dienos naudojimo matosi rezultatas. Kremukas, galvojau kad bus truputėlį per riebus, nes konsistencija tirštoka, bet labai gerai ir lengvai susigėrė, o reikėjo tik lašiuko, maloniai kvepia, nors šiaip nemėgstu visokių dalykų su rožėm smile.gif nuėme sudirgusios odos raudonumą. Na žiūrėsim kaip bus toliau smile.gif

Na labai patenkinta pagaliau išbandžius ir Argital 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 08 23, 10:47)
Sveikos 4u.gif

Šįkart rašau prašydama patarimo dėl plaukų priežiūros. Plaukus turiu plauti kas antrą dieną. Bet antrą dieną po plovimo plaukai visada sukrenta, atrodo pasiriebalavę (na dar nelabai baisiai, bet vaizdas nedžiugina, todėl antrą dieną jau vaikštau susirišusi plaukus). Gal turėjot panašią problemą ir galit rekomenduoti šampūną riebiems plaukams? Prieš tai naudojau neblogą, bet iki natūralumo jam toli gražu, tai nenuostabu, kad rezultatas buvo gana trumpalaikis. O dabar išties noriu išbandyti ką nors iš natūralių 4u.gif

Man labai padejo Lavera sampunas su migdolais. Dabar galiu tris dienas ramiausiai neplauti galvos. Bet poveikis atsirado ne is karto, o tik bebaigiant naudoti antra buteliuka.
Atsakyti
[quote=_Pandora_,2011 08 25, 21:55]
Bet cia tik sampunas g.gif

Lavera balm shampoo yra sampunas ir balzamas viename ax.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus dėl šampūno. O aš nusprendžiau keliauti į Ekošalį ir įsigyti Eubiona su dilgelėmis ir granatmedžiu. Apie naudojimo rezultatus pranešiu, tikiuosi, kad neteks nusivilti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 08 26, 08:59)

Negali but del vitamino A? g.gif Nes jis sauleje nera gerai....
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 08 27, 15:18)
Ačiū už patarimus dėl šampūno. O aš nusprendžiau keliauti į Ekošalį ir įsigyti Eubiona su dilgelėmis ir granatmedžiu. Apie naudojimo rezultatus pranešiu, tikiuosi, kad neteks nusivilti ax.gif

Įdomu kaip patiks, parašykit 4u.gif
Aš šiuo metu tokį naudoju, įpusėjau, bet nepatinka man, greit prie šaknų plaukai sukrenta, vakare jau vaizdelis nelabai. Ir plaukai per daug standūs, kietoki, nešvelnūs, žodžiu, nepatinka kaip atrodo išsiplovus. Mano plaukai prie šaknų greit besiriebaluojantys, o galai sausesni. Su kitais šampūnais plaunu kas antrą dieną, o šis tik kasdienai tinkamas.
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 08 25, 13:41)
Sveikos,

Gal zinot ar vandenilio peroksidas yra kenksminga ar ne priemone naudoti odai? Klausiu nes aptikau patarima pries skutima ir po jo dezinfekuoti oda peroksidu ir del to turetu neberti ir nedirginti odos.. Turiu tokia problemele..Depiliacijai cukrumi neturiu galimybiu,man reikia greitai blush2.gif O gal kokiu ar kitokiu priemoniu esat bande,tik ne alieju,nes nepadeda..?

ir as si buda skaiciau ir cia rasiau ir pati darau. Pries ir po skutimosi: vatos diskeliu, sudrekintu peroksidu ,nuvalau oda.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 08 29, 20:11)
ir as si buda skaiciau ir cia rasiau ir pati darau. Pries ir po skutimosi: vatos diskeliu, sudrekintu peroksidu ,nuvalau oda.

Aš irgi mėgau odą dezinfekuoti peroksidu, bet kai viena gydytoja sužinojo, gavau bart ax.gif Sako, kad jis pripažintas toksišku, tai reiktų nepersistengt su jo naudojimu
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2011 08 29, 17:58)
Įdomu kaip patiks, parašykit 4u.gif
Aš šiuo metu tokį naudoju, įpusėjau, bet nepatinka man, greit prie šaknų plaukai sukrenta, vakare jau vaizdelis nelabai. Ir plaukai per daug standūs, kietoki, nešvelnūs, žodžiu, nepatinka kaip atrodo išsiplovus. Mano plaukai prie šaknų greit besiriebaluojantys, o galai sausesni. Su kitais šampūnais plaunu kas antrą dieną, o šis tik kasdienai tinkamas.

Labas 4u.gif
Aš taip pat naudoju šį šampūną (su dilgelėm ir granatmedžiu) ir nepatinka man jis schmoll.gif Labai išsausėjo galai, plaukai veliasi ir visi šiurkštūs tokie. Kai tik išsiplaunu, neskaitant susivėlimo, sutvarkau, tai tą dieną normaliai pabūna, kita diena jau reikia plaut. Žodžiu nuvylė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 08 30, 08:54)
Labas  4u.gif
Aš taip pat naudoju šį šampūną (su dilgelėm ir granatmedžiu) ir nepatinka man jis  schmoll.gif Labai išsausėjo galai, plaukai veliasi ir visi šiurkštūs tokie. Kai tik išsiplaunu, neskaitant susivėlimo, sutvarkau, tai tą dieną normaliai pabūna, kita diena jau reikia plaut. Žodžiu nuvylė  verysad.gif

Na va, ir aš apie tą patį drinks_cheers.gif
Atsakyti