mergaites, o ka galit pasakyt apie Dr. Bronners produkcija?

Merginos, o kaip jums su hidrolatais ir ju kvapais? As ju nedaug isbandzius, tai vis perku nauju rusiu, bet jau treciakart kartoju rugiageliu hidrolata ir zinokit kaskart jis man kitaip kvepia
Pirmasis buvo is Kvapu Namu (beje, ir patiko turbut labiausia kvapu), kvepejo saldziausiai, antras is Aroma-Zone.com, tai jis daugiau sienu kvepejo, o dabar sulaukiau siuntinuko su treciu rugiageliu hidrolatu is Aroma-Zone.com, tai sis man kazkokia ruginuke labiau trenkia, toks lengvas spirito kvapas prasimusa....
Galvoju gal cia nuo partijos/metu laiko priklauso tie kvapai

Galvoju gal cia nuo partijos/metu laiko priklauso tie kvapai

Taip, ir man skiriasi - iš tų pačių Kvapų namų nauja siunta kiek kitaip kvepia. Vienų hidrolatų (arba aliejų) labiau, kitų mažiau. Normalu

Ar esat naudoję Urtekram dantų pastas? Norėčiau atsiliepimų, nežinau kurią pasirinkt

QUOTE(No_Angel* @ 2011 09 04, 14:15)
Ar esat naudoję Urtekram dantų pastas? Norėčiau atsiliepimų, nežinau kurią pasirinkt 

turejau dvieju rusiu.. viena su pankoliais, kita nepamenu kokia.. abi pastos seip sau.. yra ir geresniu uz panasia kaina
QUOTE(No_Angel* @ 2011 09 04, 15:15)
Ar esat naudoję Urtekram dantų pastas?
Man šioj pastoj labai kreida jautės, todėl nepatiko, nemalonus jausmas valantis
QUOTE(Babi* @ 2011 09 04, 15:46)
Tą pačią pastą turiu, nesužavėjo ji manęs, o ir skonis toks keistas, primena dantų taisymą.

Tai nebandyt geriau reiškias
O ką galit rekomenduot už panašią kainą? Lavera jau bandžiau

QUOTE(No_Angel* @ 2011 09 04, 18:15)
Tai nebandyt geriau reiškias
O ką galit rekomenduot už panašią kainą? Lavera jau bandžiau 

Man Nr. 1 yra Aloedent

Parduodama Droge, kainuoja virš 20, per akcijas galima nusipirkti už 15 arba 18Lt. Gerai putoja, skani, gerai išvalo, po jos jaučiama gaiva ir niekuo nesiskiria nuo chemijos. Kai sunaudojau N pakuočių Weledos druskinės ji man labai pabodo, tai dabar peršokau ant šitos
QUOTE(Galadrielė @ 2011 09 04, 17:38)
Man Nr. 1 yra Aloedent

Parduodama Droge, kainuoja virš 20, per akcijas galima nusipirkti už 15 arba 18Lt. Gerai putoja, skani, gerai išvalo, po jos jaučiama gaiva ir niekuo nesiskiria nuo chemijos. Kai sunaudojau N pakuočių Weledos druskinės ji man labai pabodo, tai dabar peršokau ant šitos

Aš irgi tą pačią rekomenduoju

Visgi nusipirkau pabandyt Urtekram su žaliosios arbatos ir mėtos ekstraktu
Atsiliepimai šiek tiek vėliau bus