Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

user posted image
Atsakyti
Vilniuje - rugsėjį, Kaune - spalį, Klaipėdoje - lapkritį smile.gif

Papildyta:
Išbandžiau NeoBio aviečių balzamą lūpoms wub.gif kvepia aviečių uogiene, taip nesintetiškai, labai minkština lūpas, nepalieka plėvelės, nėra jokio keisto skonio, nelipnus smile.gif na pliusiukas didelis 4u.gif
Atsakyti
Nuo šiandien iki rugsėjo 4 d. (imtinai) Druide muilams ir vaikiškai linijai -25% nuolaida. Nukainuotoms vaikiškoms prekėms ir muilams, papildoma 10% nuolaida.

Jau su papildoma nuolaida:

Druide kietasis muilas Refreshing 13,05 lt. (29 lt.)
Druide kietasis muilas Tonifying 13,05 lt. (29 lt.)
Druide vaikiškas veido ir kūno pienelis 27,89 lt. (70 lt.)
Druide vaikiškos raminamosios vonios putos 17,09 lt. (53 lt.)
Druide vaikiškas aliejus 26,99 lt. (70 lt.)

www.nimfali.lt
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2011 08 10, 11:44)
Kas mane sudomino iš naujienų, tai Naturado bigsmile.gif  ypač kreminė pudra, lūpų blizgis, nagų lako valiklis... Bet vėlgi, blizgio kaina 46Lt doh.gif  arba aš čia skrudžas pasidariau blush2.gif
Gal kas esat ką bandę/naudoję iš Naturado? 4u.gif

Nesusilaikiau ir po labai gerų Naturado geltono blizgio komentarų jį ir užsisakiau:) tai tikrai nesigailiu, labai geras blizgis, švelniai tepasi, skanus ir labai gražiai atrodo lūpos juo pasitepus! thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri turite Lavera plaukų putas? Kai pirkau saviškes net neatkreipiau dėmesio iki kiek buvo užpildyta skysčio, gal kuri žinote ties kur baigiasi skysčio linija naujame buteliuke? g.gif Jei žiūrint pagal plaukų balzamą, tai matyt irgi ne iki viršaus toli gražu biggrin.gif reiktų tik sužinoti tiksliai 4u.gif
Atsakyti
Eurokos yra natūralių rutulinių dezodorantų, trijų rūšių. Gal atsimenat kaip vadinas? 4u.gif
noriu per paiešką atsiliepimų paieškot, nes giriamas buvo lyg vienas iš jų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 02, 13:00)
Eurokos yra natūralių rutulinių dezodorantų, trijų rūšių. Gal atsimenat kaip vadinas?  4u.gif
noriu per paiešką atsiliepimų paieškot, nes giriamas buvo lyg vienas iš jų mastau.gif

aš pamenu apie Naturally fresh buvo kalbeta. Vakar kaip tik Eurokose mačiau, bet netyrinėjau..
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 09 02, 12:21)
aš pamenu apie Naturally fresh buvo kalbeta. Vakar kaip tik Eurokose mačiau, bet netyrinėjau..

Taip, jie eko, be aliuminio ir kitu blogybiu smile.gif as turiu purskiama, tikrai fainas, retkarciais naudoju, kadangi prakaitavimo ir tuo labiau blogo kvapo problemos nera, tai taip profilaktiskai tik, ar pries sporto treniruotes.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 09 01, 16:15)
Gal kuri turite Lavera plaukų putas? Kai pirkau saviškes net neatkreipiau dėmesio iki kiek buvo užpildyta skysčio, gal kuri žinote ties kur baigiasi skysčio linija naujame buteliuke? g.gif Jei žiūrint pagal plaukų balzamą, tai matyt irgi ne iki viršaus toli gražu biggrin.gif reiktų tik sužinoti tiksliai 4u.gif

na, pas mane ne Lavera, bet Sante. Tai skyscio per nyksti maziau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 09 02, 13:21)

As tokius tepamus abu isbandzius, na nepasakyciau, kad labai gerai laiko, bet is esmes visai nieko, ypac atsizvelgiant i zema kaina rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eja: 02 rugsėjo 2011 - 12:49
ačiū, mergaitės, tas pats Naturally fresh drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2011 08 31, 21:29)
Išbandžiau NeoBio aviečių balzamą lūpoms  wub.gif kvepia aviečių uogiene, taip nesintetiškai, labai minkština lūpas, nepalieka plėvelės, nėra jokio keisto skonio, nelipnus smile.gif na pliusiukas didelis 4u.gif

Čia tas „laukinių uogų bučinys“? smile.gif
Atsakyti