Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(freddda @ 2005 11 03, 14:22)
arba kai isplauna grindis ,o zmonai kaip tik prisireikia ko nors tam kambary,tai burba:tai ar tau dabar butina eiti cia,juk ka tik isploviau grindis... blink.gif

doh.gif va čia tai jau košmaras. Šitą jausmą žinau, nes mano mama su skuduru prasikošia bent 2 k. dienoj, ir neleidžia vaikščiot nes išplovė grindis laugh.gif , bet kai jau vyras taip daro doh.gif
Atsakyti
Kiek teke susidurti ir pazistamu vyrai buna tvarkingi kai moteris negaluoja arba laukiasi.
Atsakyti
Mano nuomone abu zmones seimoje turi buti tvarkingi, nes jei vienas tvarkys o kitas eis ir KNIS tai gun_bandana.gif . O va mes su draugu kai gristam abu is darbo susitariam kas ka tvarkom, kas indus plauna, kas valgyti daro, kas kambarius tvarko ir t.t. Manau jei viska vienai moteriai daryt, tai jau yra kazkokia nepagarba, nebent ji nedirba, tada viskas keiciasi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2005 11 03, 12:11)
Kiek teke susidurti ir pazistamu vyrai buna tvarkingi kai moteris negaluoja arba laukiasi.

nu jo,o ta teta nei nescia ,nei serga,nei siaip ,kad apsileidusi moteriske....o tas tik tvarko ir tvarko...ir paskui burba,jei vaikas kur pritrupino,grauztuka paliko....o kai burba,kad per isplautas grindis kas eina,tai man sypsena kelia....juk taip daro moterys...tai uztai galvoju,blyn,kad man ''tokia namu semininke'',bet paskui greit susigriebiu,kad po poros valandu as jau ji nusauciau.....tuo labiau,kad ne kiekvieno sutvarkymas man itinka.... blush2.gif
Atsakyti
Aš save laikiau pakankamai tvarkinga, na bet mano brangiausias mane "perspjauna" biggrin.gif Užtenka į mašiną įsėsti ir norisi klausti, ar tapkes duosi doh.gif Šiaip tai geras dalykas, nes jei aš viena tvarkyčiau,o jis kuistų iš paskos eidamas,tai manau greitai susirietume unsure.gif
Žodžiu esame tvarkingoji šeimynėlė thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(freddda @ 2005 11 03, 18:27)
nu jo,o ta teta nei nescia ,nei serga,nei siaip ,kad apsileidusi moteriske....o tas tik tvarko ir tvarko...ir paskui burba,jei vaikas kur pritrupino,grauztuka paliko....o kai burba,kad per isplautas grindis kas eina,tai man sypsena kelia....juk taip daro moterys...tai uztai galvoju,blyn,kad man ''tokia namu semininke'',bet paskui greit susigriebiu,kad po poros valandu as jau ji nusauciau.....tuo labiau,kad ne kiekvieno sutvarkymas man itinka.... blush2.gif

Pritariu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Man gerai je ivyras tvarkingas, bet ne iki "bobiskumo" schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif maniskis tai ypatinagi tvarkingas. kartais man net baisu biskiuka, toks savruolis...bet kolkas del to nesipykstame, prie smulkmenu nekimba
Atsakyti
QUOTE(*melissa* @ 2004 06 18, 19:21)
mano vyras labai tvarkingas. as su juo palyginus tikras parselis. bet ir nervina kartais tas jo tvarkingumas. jis tik islipes is lovos, tuoj puola ja kloti. o as ne, as isgerus kavos, dar labai megstu grizti pasivolioti. arba tik pavalgius iskart puola indu plaut, o man rodos kad taip sugadinamas visas malonumas valgymo rolleyes.gif

Va va, čia ir man kol kas nesuprantama: pavalgom pietus, tai man norisi dar pasėdėt ramiai kokia minutę kita, kokio deserto užkąst ar šiaip pasimėgaut akimirka, o jis jau už lėkščių ir kriauklės link blink.gif blink.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus tai sakyciau as tvarkinguole - ir kambarius tvarkau, ir indus plaunu, dulkes valau, skalbiu ir tt. Bet nera kur dingti, nes nedirbu (kol kas tik mokausi), nors ir nesiskundziu. Maniskis tikrai nera apsileides, zino ir kur drabuziai jo, ir pats moka apsirengti laugh.gif Leksciu neplauna, bet trupiniu irgi ant stalo nepalieka. Kas labiausiai nepatinka, tai kad jau priprato, kad valgyt visada paduota, jei jau nepagaminu kazko, tai valgyt nieko ir nevalgo, bet tai jau cia mano kalte blush2.gif Bet is esmes nesiskundziu, daznai man malonus tie visi buitiniai rupesciai (kol turiu daug laisvo laiko) biggrin.gif
Atsakyti
Niu del netvarkos tai as savo berneliui priekaistu neturiu, jis kartais man taip pat padeda tvarkytis mirksiukas.gif O kaip jus i tai: "Nueinu as pas savo drauge ir jos vyras man skundziasi, kad vat paziurek kaip mano zmona nesitvarko kambariu, tai laabai nejaukiai pasijauciu, nes mano drauge taip pat girdi. Niu as toki vyra gun_bandana.gif juo labiau kad jis net ne pirsteliu neprisideda prie kambariu tvarkymo
Atsakyti
Mes tai su vyru panašūs. Tvarką mėgastam, bet nesam pedantai. biggrin.gif
O mano draugės vyrukas tai tvarkos ligonis. Vakare po darbo grįžęs į namus, net valgyt negali neišsiurbęs kilimo ar lango nenuvalęs (nors viskas jau sutvarkyta). O mašina tai kaip prižiūri žodžių trūksta... Baisu į ją ir ilipti... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ganga @ 2005 11 13, 14:28)
Niu del netvarkos tai as savo berneliui priekaistu neturiu, jis kartais man taip pat padeda tvarkytis mirksiukas.gif O kaip jus i tai: "Nueinu as pas savo drauge ir jos vyras man skundziasi, kad vat paziurek kaip mano zmona nesitvarko kambariu, tai laabai nejaukiai pasijauciu, nes mano drauge taip pat girdi. Niu as toki vyra  gun_bandana.gif juo labiau kad jis net ne pirsteliu neprisideda prie kambariu tvarkymo

Man kažkada draugės vyras irgi bandė taip pasiguosti, tai aš kažkaip netylėjau, ir visai nesigėdinau smile.gif Ramiu veidu, su šypsena sakau, o tai kas trukdė tau susitvarkyti, juk pas tave rankos ne ką prastesnės smile.gif Gi draugė sakau paskui susigės ir padės, jei nuotaika bus tongue.gif Ir iš viso, jei matau, kad žmona pluša išsijuosus, o vyras sėdi pilvą išdrėbęs, niekada nepraleidžiu progos patraukti tokį vyriškį "per dantį".
Yra toks pasakymas, kad yra trys dalykai gyvenime, į kuriuos žmogus nepavargsta žiūrėti - į tekantį vandenį, degančią gnį ir... dirbantį kitą žmogų (nu, kažkaip panašiai skamba)
Atsakyti