Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mano irgi tvarkingas rolleyes.gif
Na, aisku visko buna, bet istikruju labai dziaugiuosi, nes jis ir padeda tvarkytis, ir indus suplauna - taigi atleidziu, jei kartais palieka nenuleista klozeto dangti ar numeta rubus ne vietoje... ax.gif
Atsakyti
O pas man vien vyras thumbup.gif ir tvarko namus blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(M_T @ 2005 10 21, 09:11)
O pas man vien vyras thumbup.gif  ir tvarko namus  blush2.gif  ax.gif

As jau predejau jums pavydet 4u.gif , maniskis visai nepastebi betvarkes, o jei kada isplauna indus, ar issiurbia kambari, tai po to savaite sneka, kaip jis tai dare sad.gif , neissivaizduoju kaip bus kai turesim vaiku, kazkaip bent jau man nesinori "bardake"gyvent, o nuolat reikalaut, kad jis padarytu ta ir ana irgi atsibosta, atrodo simta kartu lengviau paciai viska pasidaryt, nei kelias valandas zyzst, kad jis padarytu kazka
Atsakyti
QUOTE(atalyja @ 2005 10 21, 15:23)
As jau predejau jums pavydet 4u.gif , maniskis visai nepastebi betvarkes, o jei kada isplauna indus, ar issiurbia kambari, tai po to savaite sneka, kaip jis tai dare sad.gif , neissivaizduoju kaip bus kai turesim vaiku, kazkaip bent jau man nesinori "bardake"gyvent, o nuolat reikalaut, kad jis padarytu ta ir ana irgi atsibosta, atrodo simta kartu lengviau paciai viska pasidaryt, nei kelias valandas zyzst, kad jis padarytu kazka

Pas mus viskas atvirkščiai (su mano vyru rastumėt bendra kalba). Aš nepastebiu betvarkes vacation4.gif , aišku kartais tvarkau namus ir man patinka, kai tvarkingi namai . Bet dėl laiko stokos help.gif ir dar + mažas vaikas soske.gif , visko nespėju padaryti frusty.gif . Po darbo lieka 3 val. ir pažaisti su vaiku book.gif bicycle.gif , ir pagaminti valgyti tourist5.gif ir į parduotuvę nueiti ir t.t.
Atsakyti
koks skirtumas ar jis tvarkingas ar ne. manasis pusiau tvarkingas. bet ka as noriu pasakyti. nesuprantu tu moteru, kurios reikalauja is vyro tvarkingumo, kad ir tas leksciu plovimas.manasis ateina is darbo pajuodes, nejaugi as tai pamaciusi pasakysiu, brangusis gal lekstes issiplauk? cia tai butu virsune. atejes po darbo jis nori tik geru pietu, ir pasidziaugti savo vaikais. tai jis iki pat vakaro zaidzia su dukra . tai pacios pagalvokit kada jusu vyrai ilsisi?? esu as jam dekinga ir tikrai man nesunku isplaut indus ar sutvarkyti kambarius. BBet jei as dirbu. tai jau reikalauju, kad nors po saves apsitvarkytu. stai tiek clap_1.gif
Atsakyti
Mano cool.gif tvarkingas, tikiuosi, kad ir sūnus bus į tėtį... nes mama (tai čia jau aš) mėgsta kūrybinę netvarką ax.gif
šiaip man dar labai svarbu, kad ir pats cool.gif būtų tvarkingas, ne tik jo aplinka. esu sutikusi tokių, kurie patys išsičiustę, o namie doh.gif doh.gif doh.gif (čia savo svainį apšneku blush2.gif ) arba atvirkščiai.
Atsakyti
Mano nuomone - vyras negali butu super tvarkingas. O dar jeigu pedantas!!!Siaubas kazkoks!!!Vyras man turi buti "vyriskai" netvarkingas. O maniskis toks ir yra. Nepakesciau, jei jis lakstytu namie su dulkiu skuduriuku, siurbliu ir dar graziau, pradedu skalbti ar lyginti. Tai mano sritis, jeigu taip galima issireiksti.
Atsakyti
Skaitau, skaitau, ir nebežinau, ką pasakyt - pradžioj užpuolė pavydas ir nuostaba - vaje vaje aš tai galvojau, kad mano vyras tooooks idealus, o pasirodo schmoll.gif Nu ką, reiks pamąstyt mad.gif Bet dabar vėl gi galvoju - gal aš pati tokia pat? Kai užeina noras, susitvarkom, ir per kelias minutes, atrodo, namie ne tvartas. Po ilimu sumuštinių dar nekišam. Bet jau galėtumė abu tvarkingesni būt, gal kaip nors vienas kitą paskatinti, ar ką? Jei tai įmanoma friends.gif Nes mes abu grynai vienodi.... Na gal aš truputį truputį tvarkingesnė, nes mane truputį truputį UŽKNISA tie rūbai, neplauti indai.... Nu ar negali JIS KARTĄ INDŲ IŠPLAUT????KOdėl tik iki kriauklės doh.gif Ech, ir ką mums daryt? Ir vaikas toks pat... gathering.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birutele: 27 spalio 2005 - 23:00
Kai reikia sutvarko, kai tingi - laukia manęs. Bet visumoje - negaliu bėdavoti.
Atsakyti
Labai nemazai pazystu tvarkingu vyru, reiskia tokiu dar yra thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras nėra super tvarkingas, bet užtenka ir tuo labai džiaugiuosi, nes turėjau tokį nevalą tėvą ( nu negražu taip kalbėt, ale ką padarysi) kuris nežinojo nei kur jo daiktai padėti, viską mama suruošdavo, namie galėdavo vaikščiot suplyšusiom kelnėm: - a kam jas siūt, lygint vis tiek visi savi. O vieną kartą nerado diržo į kelnes, tai apsijuosė mamos chalato šniūru. Taigi sako vistiek po megztiniu nesimato doh.gif . Jeigu mama batus išvalė, tai gerai, nenuvaksavo irgi gerai. Valgė - indus paliko, pritrupino - stalo nenuvalė, nu kaip liaudis sako "Kur šiko - ten paliko"
Nu va o mano būsimas vyras ateidavo toks visas išsičiustinęs kvepiantis, tai tėvas sakydavo :-palauk apsiženysi tai irgi tik su treninginėm kelnėm matysi. Nu bet visa laimė, taip neatsitiko. Kartais tvarka aplenkia ir mane. Kartais ir kambarį sutvarko, ir dar ką padaro jei paprašau. Žino kur jo daiktai, drabužiai, pats juos susitvarko, kartais kai nespėju pats džinsus ar dar ką išsilygina, batus išsivalo. Ai nu ir užtenka. Visai nenorėčiau, kad jis sukiotūsi virtuvėj, plautų indus ar lakstytų su dulkių siurbliu ir skudurėliu.
Atsakyti
mano tetos vyras yra super tvarka megstantis vyriskis...kartais pagalvoju,blyn ,gerai...bet paskui....jis atsikelia pries darba speja virtuve issluot,stala nuvalyt uzsilikusius indus isplaut....o jei savaitgali tai atsikelia,issisluoja ,issisiurbia ,isplauna grindis, visur dulkes nuvalo...ir dar karta prasisluoja vakare,arba dar ir dienos begyje...arba kai isplauna grindis ,o zmonai kaip tik prisireikia ko nors tam kambary,tai burba:tai ar tau dabar butina eiti cia,juk ka tik isploviau grindis... blink.gif
Atsakyti