Mano tetis buvo ( ir yra !) labai tvarkingas. is ryto atsikeles grindis isplauna, dulkes nuvalo, kilimus issiurbia. Ir taip kiekviena diena kiek is vaikystes prisimenu, o mus su sese vis ragindavo tvarkytis ir tvarkytis, tai sese buvo irgi ijunkusi taip, kad jei atsisesdavau ant lovos ir siek tiek sujaukdavau lovatiese, tai viskas galedavo daeiti iki asaru. Na, maniau, cia tai jau per daug ! As niekad nebuvau is labai tvarkinguju, nors jovale negyvenau, bet kad jau siurbti kilimus ir grindis plauti kiekviena diena, tai jau ne. O vyra gavau labai panasu i save, na, siek tiek tvarkingesni. Tai jo rupestis yra siuksles isnesti, kilimus issiurbti, vonia ir WC issveisti, dujine nuvalyti, kartais ir grindis isplauna. Man viskas, kas liko. Indu plauti abu nemegstame, tai kaip susitariame, tas ir plauna, tai sakem, artimiausiu metu pirksim indaplove. O skalbimas ( masina), dziaustymas ir po to dejimas isdziuvusiu skalbiniu i lentynas - mano rupestis. Manau, toks darbo pasidalinimas seimoje visai neblogas.