Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikutės. na, maniškio tai nepavadinčiau nei tvarkingu, nei nevalyvu rolleyes.gif Negaliu jam dėl to priekaištaut, nes ir pati kartais patingiu ax.gif Mano manymu, vyras ir neturi būti labai tvarkingas, o turi tiesiog klausyti savo žmonos rolleyes.gif Jei jis kažko netvarko ar pritingi, aš jam liepiu sutvarkyti ir jis tvarko bigsmile.gif Juk vyrus visada reikia prižiūrėti ir pakontroliuot(kaip mažus vaikus). Tik tai reikia daryti taip, kad jie to nesuprastų mirksiukas.gif O šiaip tai svarbiausia, kad vyras gerbtų moterį rolleyes.gif
Atsakyti
Mano tetis buvo ( ir yra !) labai tvarkingas. is ryto atsikeles grindis isplauna, dulkes nuvalo, kilimus issiurbia. Ir taip kiekviena diena kiek is vaikystes prisimenu, o mus su sese vis ragindavo tvarkytis ir tvarkytis, tai sese buvo irgi ijunkusi taip, kad jei atsisesdavau ant lovos ir siek tiek sujaukdavau lovatiese, tai viskas galedavo daeiti iki asaru. Na, maniau, cia tai jau per daug ! As niekad nebuvau is labai tvarkinguju, nors jovale negyvenau, bet kad jau siurbti kilimus ir grindis plauti kiekviena diena, tai jau ne. O vyra gavau labai panasu i save, na, siek tiek tvarkingesni. Tai jo rupestis yra siuksles isnesti, kilimus issiurbti, vonia ir WC issveisti, dujine nuvalyti, kartais ir grindis isplauna. Man viskas, kas liko. Indu plauti abu nemegstame, tai kaip susitariame, tas ir plauna, tai sakem, artimiausiu metu pirksim indaplove. O skalbimas ( masina), dziaustymas ir po to dejimas isdziuvusiu skalbiniu i lentynas - mano rupestis. Manau, toks darbo pasidalinimas seimoje visai neblogas. thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras tikrai tvarkingas smile.gif Pats skalbiasi savo kojines ir apatinius smile.gif Plauna indus, o, kol as darau valgyt, sutvarko kambarius. Kiekviena ryta pakloja lova, o pries iseidamas nusivalo batus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalia-lialia @ 2005 12 13, 13:08)
Mano vyras tikrai tvarkingas  smile.gif  Pats skalbiasi savo kojines ir apatinius smile.gif

o tai jūs skalbimo mašinos neturit, kad vyras savo kojines ir apatinius pats turi skalbtis??? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Austėja @ 2005 12 13, 14:17)
o tai jūs skalbimo mašinos neturit, kad vyras savo kojines ir apatinius pats turi skalbtis???  mirksiukas.gif

Turim skalbimo masina biggrin.gif Tiesiog jis taip iprates, kad kiekviena vakara savo kojines ir apatinius issiskalbia pats smile.gif As del to tik dziaugiuosi, nes neprisirenka "kvapniu" kojiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2004 06 17, 09:49)
Aš norėčiau prieštarauti, kad visi vyrai netvarkingi. Mes abu esam tvarkos mėgėjai. Negi malonu, kai ateina draugai ir negali nusivesti į kambarį, nes žinai, kad ten rūbų kalnas, neklota lova. Kadangi gyvenu barake, kur atėjęs svečias iškart mato mano kambarius, tai nori nenori tvarkaisi.
Dėl tvarkos nesu tiek pamišus, kie maniškis. Juk kartais netvarka net puošia namus, jei ji saikinga ir tinka atmosferai namuose. Man vyras yra supertvarkingas. Man rojus būna, kai jis nebūna visą savaitę. Kai jo nebūna, tai mes su vaiku gyvenam kultūringai: rūbai spintose, žaislai po visą kambarį, indai gražiai sukrauti pri kriauklės laukia savo eilės. Kai yra noras susitvarkom (tai būna kas antra diena).
Na o penktadieniais susitvarkom kaip reikiant. Visgi vyras grįžta, turi rasti namus tvarkingus. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(audra @ 2005 10 31, 22:00)
Labai nemazai pazystu tvarkingu vyru, reiskia tokiu dar yra  thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Austėja @ 2005 12 13, 13:17)
o tai jūs skalbimo mašinos neturit, kad vyras savo kojines ir apatinius pats turi skalbtis???  mirksiukas.gif

Rankomis, riekia rankomis...
Atsakyti
Mano vyras tvarkingas, gal net pedantas. Dabar kai turim mažylę jis dar susitaiko su išmėtytais žaislais, bet su dulkėmis taikytis nenori. O aš va nesu dulkių gaudytoja. Jis bet kokiu atveju už mane tvarkingesnis. Nors namuose tvarkinga ir nereik šiukšlių su kojom žarstyti, jis vis vien bamba, kad pas mus juodas bardakas.. biggrin.gif , net žirklutės padėtos ne vietoje jam užkliūna.
Atsakyti
Beja, kai mes susipažinom buvom studentais. Ir kaip įprasta vaikinų kambaryje reikėdavo tarakonus vaikyti atėjus. O kai nuėjau pirmą syk pas jį, tai apšalaus, kai jis atidarė savo spintą. Viskas išlyginta ir sukabinta, sudėta į taisyklingas krūveles, kojinės maišelyje, apatiniai irgi . batai išblizginti, kaip saulė kad šviestų.... Žodžiu : be žodžių.
Atsakyti
bigsmile.gif na jus apie tvarkingus vyrus. Toki ir as tuiru! blush2.gif Nesu lyginusi rubu niekada, indus plauna vyras. As darau valgyti, ir vaikus priziuriu. Jei tvarkomes, dauguma darbu dulkiu siurbimas ir panasiai atlieka vyras. nzn bet man tai yra normalu, jei reiktu ir pati ta pasidaryc, bet jis sako jog jam patinka, ir jog mes esam seima>
Vyras pirmiausia atsikeles eina maudytis, todel niekada nevaiksto purvinas pasmirdes. As galiu didziuotis jog turiu labai labai gera vyra.... Tiesa jo siandien gimtadienis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailin @ 2005 12 30, 14:52)
  Nesu lyginusi rubu niekada, indus plauna vyras. As darau valgyti, ir vaikus priziuriu. Jei tvarkomes, dauguma darbu dulkiu siurbimas ir panasiai atlieka vyras.

Maniškis to nedaro, nori kad idealu bute būtų mano pastangų dėka. tuo jie ir skiriasi taviškis nuo maniškio biggrin.gif
Atsakyti