NA vien pavadinimas primena fantastinio filmo pavadinima . Aisku pedantai kaip sakoma nesiskaitoma. Bet manau visikai tvarkingu nera - tvarkingas pas save garaze, masinoj, ar rubai. bet kad viskas kruvoje viename zmogelyje?! Nelabai tikisi. Kas liecia darbu paskirstyma taip - skirstomes po lygiai. bet kol neprieiname tvarkos (tvarkymosi) - namuose randu jo daiktu visur. Kai daro valgyti - virtuve atrodo kaip po karo . Kai sestadieni is ryto keliames kartu tvarkytis - tvarkingesnio nera Stai jums ir netvarkingas tvarkinguolis
Su draugu pradesiu gyvent po keliu menesiu, bet jau zinau, kad jis labai tvarkingas (gerai, kad as taip pat)... Jau dabar dalinames darbus, kas uz ka bus atsakingas kai kartu gyvensim - jis valys dulkes, siurbs kambarius, tvarkys viska o as skalbsiu (su skalbimo masina) ir lyginsiu Kas indus i indaplove sudejines - dar nesutarem... Tikiuosi, kad jis dar valgyt darys ir man arbata i lova nes... Vat cia tai butu SUPERVYRAS
Kai man buvo nutikusi istorija:dar tik pradėjom draugauti ir aš su drauge nuomavausi buta, sykį jis kažkaip liko vienas mano namuose, grįžtu po darbo, ogi žiūriu, grindys išplautos, spintelė kur šiukšlių kibiras pajuodęs stovi balta iki sterilumo, dujinė balta ir mano batai dar nuvalyti, nu susigėdau nerealiai,bet jis iki šiol toks, keista
zinoma yra tvarkingu vyru bent jau as apie savaji kalbu jis tvarkingesnis uz mane as labiau megstu tvarkytis pagal nuotaika na, ta prasme, jei nera nuotaikos, galiu but apsisss iki galvos o kai nuotaika yra galiu nublizginti kiekviena kampely... o jis visada palaiko tvarka visada pavalges puola plauti indu o as megstu... pavalgyt, pailset, o tik po to indus plaut
maniskis nelabai, tenka paskui indus plaut, rubus nesvarius surinkt... nors nesiskundziu, nera labai jau didelis nevala esu girdejus apie vyrus pedantus sveciai ateina, o jis su siurbliu paskui, uzuolaidas vis pataiso....
Namuose tvarkosi tik kai priremiu prie sienos. O šiaip tai manęs prašo net gi, kad jam spintą sutvarkyčiau. Manau tiesiog tingi . O kai tik apsiženiję buvom, oho koks tvarkinguolis buvo, net mane dar kontroliuodavo.
taip buna???
as matau viena geruma tame - ogi prisiziureje tokiu "gerybiu", savo sunelius ismokysim bent lekste issiplaut ir gedos pries zmonas nepasidaryt
Namuose tvarkosi tik kai priremiu prie sienos. O šiaip tai manęs prašo net gi, kad jam spintą sutvarkyčiau. Manau tiesiog tingi .
O kai tik apsiženiję buvom, oho koks tvarkinguolis buvo, net mane dar kontroliuodavo.