Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
NA vien pavadinimas primena fantastinio filmo pavadinima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Aisku pedantai kaip sakoma nesiskaitoma. Bet manau visikai tvarkingu nera - tvarkingas pas save garaze, masinoj, ar rubai. bet kad viskas kruvoje viename zmogelyje?! Nelabai tikisi.
Kas liecia darbu paskirstyma taip - skirstomes po lygiai. bet kol neprieiname tvarkos (tvarkymosi) - namuose randu jo daiktu visur. Kai daro valgyti - virtuve atrodo kaip po karo doh.gif . Kai sestadieni is ryto keliames kartu tvarkytis - tvarkingesnio nera mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Stai jums ir netvarkingas tvarkinguolis mirksiukas.gif
Atsakyti
oh buna buna, mano labai tvarkingas ,ir tai nera jau taip gerai man, nes as pati netvarkinga ir mane bando perauklet blush2.gif
Atsakyti
Su draugu pradesiu gyvent po keliu menesiu, bet jau zinau, kad jis labai tvarkingas (gerai, kad as taip pat)...
Jau dabar dalinames darbus, kas uz ka bus atsakingas kai kartu gyvensim - jis valys dulkes, siurbs kambarius, tvarkys viska smile.gif o as skalbsiu (su skalbimo masina) ir lyginsiu tongue.gif
Kas indus i indaplove sudejines - dar nesutarem...
Tikiuosi, kad jis dar valgyt darys ir man arbata i lova nes... Vat cia tai butu SUPERVYRAS thumbup.gif
Atsakyti
Kai man buvo nutikusi istorija:dar tik pradėjom draugauti ir aš su drauge nuomavausi buta, sykį jis kažkaip liko vienas mano namuose, grįžtu po darbo, ogi žiūriu, grindys išplautos, spintelė kur šiukšlių kibiras pajuodęs stovi balta iki sterilumo, dujinė balta ir mano batai dar nuvalyti, nu susigėdau nerealiai,bet jis iki šiol toks, keista g.gif
Atsakyti
zinoma yra tvarkingu vyru smile.gif bent jau as apie savaji kalbu smile.gif jis tvarkingesnis uz mane biggrin.gif as labiau megstu tvarkytis pagal nuotaika blush2.gif na, ta prasme, jei nera nuotaikos, galiu but apsisss iki galvos blush2.gif o kai nuotaika yra galiu nublizginti kiekviena kampely... o jis visada palaiko tvarka smile.gif visada pavalges puola plauti indu smile.gif o as megstu... pavalgyt, pailset, o tik po to indus plaut blush2.gif
Atsakyti
maniskis nelabai, tenka paskui indus plaut, rubus nesvarius surinkt... nors nesiskundziu, nera labai jau didelis nevala biggrin.gif
esu girdejus apie vyrus pedantus doh.gif sveciai ateina, o jis su siurbliu paskui, uzuolaidas vis pataiso....
Atsakyti
Namuose tvarkosi tik kai priremiu prie sienos. O šiaip tai manęs prašo net gi, kad jam spintą sutvarkyčiau. Manau tiesiog tingi g.gif .
O kai tik apsiženiję buvom, oho koks tvarkinguolis buvo, net mane dar kontroliuodavo.
Atsakyti
QUOTE(miauka @ 2006 01 18, 23:10)
oh buna buna, mano labai tvarkingas ,ir tai nera jau taip gerai man, nes as  pati netvarkinga ir mane bando perauklet blush2.gif

blink.gif taip buna??? blink.gif
as matau viena geruma tame ax.gif - ogi prisiziureje tokiu "gerybiu", savo sunelius ismokysim bent lekste issiplaut ir gedos pries zmonas nepasidaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Denisa @ 2006 01 31, 12:10)
Namuose tvarkosi tik kai priremiu prie sienos. O šiaip tai manęs prašo net gi, kad jam spintą sutvarkyčiau. Manau tiesiog tingi  g.gif .
O kai tik apsiženiję buvom, oho koks tvarkinguolis buvo, net mane dar kontroliuodavo.

Turbut islepinai, a? mirksiukas.gif
Atsakyti
Prabalsavau ir as uz tvarkinga vyra, nes jis toks ir yra wub.gif
Atsakyti
maniskis labai tvarkingas ir namie ir labai priziuri automobili... wub.gif
Atsakyti
Norėtųsi, kad daugiau dėmesio skirtų tvarkai, bet yra kaip yra. Kartais indus išplauna, tualetą, vonią iššveičia. O gal nereikia per daug norėti g.gif
Atsakyti