Nesitvarko visiškai, gyvena internete ir nemato kas aplink jį daros. Ką valgė: graužtukai, popierėliai, lėkštės, viską rasi ant jo kompo stalo. Rūbus numeta bet kur. Bet pabandyk kokį puodą blogai išveisti (iš išorės), iš kart pirštu baksnoja. Vakar kai pabaksnojo, tai liepiau pačiam išplaut ir parodyt, kaip tas puodas turi atrodyt, tai nušveitė tą dugną, bet ilgai dar burzgėjo

Tvarkingas... tvarkingas! Ka cia tvarkingas - PEDANTAS!!! Netvarkingas negerai, bet pedantas irgi nelabai. Taciau, jei reiketu rinktis tarp netvarkos ir pedantiskumo - lai buna pedantas.
Žinot,o aš supratau,kad tvarkingu vyru buna,bet tik pačioi draugystės pradžioi
Kai jis bando parodyti visus savo pliusus ir nesvarbu,kad kai tave suvysto,tie pliusiukai labai mažyčiai pasidaro,na beveik nematomi.
Ir tada jis su pasimėgavimu mėto savo koines po visa buta,neplauna lėkščiu,o sliuota i rankas paima tik kritiniu atveju.
Taip,kad buna jie tvarkyngi,bet retai ir trumpam

Kai jis bando parodyti visus savo pliusus ir nesvarbu,kad kai tave suvysto,tie pliusiukai labai mažyčiai pasidaro,na beveik nematomi.

Ir tada jis su pasimėgavimu mėto savo koines po visa buta,neplauna lėkščiu,o sliuota i rankas paima tik kritiniu atveju.
Taip,kad buna jie tvarkyngi,bet retai ir trumpam

maniškis tai tikrai tvarkingas. Save prisižiūri, skaniai kvepia;), ir namus patvarko, indus išplauna... na tikrai negaliu skųstis

Mano Ex'as buvo pedantas...bet kas iš to...namuose tvarka...o gyvenimas košmaras....
Dabar namuose nors ne įdeali tvarka, bet užtat ramus, pilnas meilės gyvenimas
Šiaip pasitvarkom abu...beabejo aš sutvarkau tokius nematomus dalykus kaip spintelės, šaldytuvas ir pan...o jau siurbliuojam ir šiaip apsitvarkom abu po lygiai
Galiu gyventi kur nelabai tvarkinga, bet švaru...o vat kur jau nešvaru tai
Man švara svarbesnė nei tvarka
Dabar namuose nors ne įdeali tvarka, bet užtat ramus, pilnas meilės gyvenimas

Šiaip pasitvarkom abu...beabejo aš sutvarkau tokius nematomus dalykus kaip spintelės, šaldytuvas ir pan...o jau siurbliuojam ir šiaip apsitvarkom abu po lygiai

Galiu gyventi kur nelabai tvarkinga, bet švaru...o vat kur jau nešvaru tai

Man švara svarbesnė nei tvarka

kartais tvarkingesnis uz mane

MANISKIS TAI LABAI TVARKINGAS KARTAIS ERZINA, NERA TAS IŠ PEDANTŲ, BET DAUG KA PASAKO KAD KARININKAS. NUVALAU DULKES O JIS EINA PERVALO, VELNIAS IS KUR IS VIS TOS DULKĖS ATSIRANDA.
manasisi irgi is tvarkinguju
dziaugiuosi toki turedama

Maniskis is tu normaliu pedantu.Tai kai mazi vaikai viska jaukia - jam tikras kryzius,bet apsiprato.Siaip suplauna indus,pats priziuri savo drabuzius...Laiko namie praleidzia mazai,tai kazko nera ka jo tvarkyt,bet kai buna namie ,megsta tvarka...
nepasakyčiau, kad labai tvarkingas, o jau pats įsivaizduoja...