Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Visa bėda tame, kad pagyvent kartu susimetus neišėjo, o prieš vestuves kai dar draugavome visada atvažiuodavo tvarkingas ir pasikvėpinęs... smile.gif Bet pradedu dabar suvokt, kad jis galvoja jog jau ,,apsiženijo'' ir stengtis nebereikia... schmoll.gif Man pikta, kad jis tox ir tai supratau tik po vestuvių...
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2006 06 27, 20:51)
Taigi, ar jūs tokių problemų neturite su saviškiais? verysad.gif

Turim, turim, labai turim, daugiau negu reiketu lotuliukas.gif
Zinok, tu ne viena, as pati vargstu su tokia pacia problemele. Pykstames ir mes del tvarkos, valyvumo ir t.t. Mano vyras yra is pakankamai nevalyvos seimos, pas uosviene net kasdieninio naudojimo lektes priskrete, jau nekalbant apie dujine, saldytuva ir t.t. Mano tetis irgi nebuvo labai tvarkingas, bet svara ir tvarka visuomet musu namuose aktyviai palaike mama. Skirtingas auklejimas, matyt, salygojo tai, kad dabar kyla daug konfliktu del nesvariai isplautu indu, ismetytu kojiniu, prisiukslintu grindu ir t.t. Man kliuva, vyras to ne nepastebi doh.gif doh.gif doh.gif Ir graziuoju, ir piktuoju bandau ivesti tvarka namuose. Vis dar bandau. Pries vestuves zinojau apie sitas vyro neigiamas savybes, tik po vestuviu jos atsiskleide kiek ryskiau. Kol kas dar neprarandu vilties vyra peraukleti - paprasau isplauti grindis, tiesiog pirstu pabaksnoju i nesvariai isplauta lekste, nuvarau maudytis ir t.t. Gal kazkam atrodo kraupus tokie dalykai, tipo, vargas kaip su vaiku, bet nera viskas taip jau tragiskai. Teigiamos savybes kol kas kompensuoja situs trukumus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2006 06 28, 12:55)
Visa bėda tame, kad pagyvent kartu susimetus neišėjo, o prieš vestuves kai dar draugavome visada atvažiuodavo tvarkingas ir pasikvėpinęs... smile.gif Bet pradedu dabar suvokt, kad jis galvoja jog jau ,,apsiženijo'' ir stengtis nebereikia... schmoll.gif Man pikta, kad jis tox ir tai supratau tik po vestuvių...

Tai tu jam primink, koks jis buvo prieš vestuves.Netikiu kad jam būtų malonu jei tu imtum taip elgtis, vaikščiotum visą dieną po namus su nešvariu chalatu ir neplauta galva. Vyrams nepatinka kai jiems nurodinėja, bet čia pasikalbėti reikia, išaiškink jam kad tau tas nepriimtina. Galų gale nu elementari higiena turi būti.
Ačiū dievui pati tokių problemų neturiu, bet jei būtų manau kad pasistengčiau tokius dalykus išsiaiškinti. Tvarte negyvensi, o pastoviai paskui vyrą vaikščioti ir zysti kad susitvarkytų, tai kažkaip labai jau mamiška blink.gif
Atsakyti
Užjaučiu, merginos. Mano tėtis yra iš tokių biški pedantų ir vyrą tvarkingą gavau biggrin.gif . Jis dirba statybose, tai įsivaizduojat, koks grįžta iš darbo doh.gif Bet iš karto po dušu ir jokio kvapelio. Jokių nešvarių drabužių, išmėtytų kojinių ar nešvariai išplautų indų. Jei būtų nevalyvas, tai nežinau, kaip auklėčiau. Gal pašnekėčiau, kad man kvapas nepatinka ir tt. Na, nežinau. Bambėjimu tikrai nieko nepasieksi, o va rimtu pokalbiu gal
Atsakyti
jo problemele
man nuskilo, nes labai tvarkinga vyra gavau. manau tai tikrai is seimos ateina, nes mano anyta labai tvarkinga, pas ja svaru, viskas graziai sudeliota i savo vietas ir tt
mano vyras net kai gamina, tai po to virtuve visada is karto isvalo mirksiukas.gif ir pats rupinasi isvaizda savo, higiena
manau Vaiciuke teisi, bambejimas nieko neduos
as irgi bandyciau aplinkyniais keliais- kai bandys prieiti sakyk kad kvapas tau nemalonus ir panasiai, gal susiprotes g.gif kai nores smileysex.gif sakyk kad tokiam bardake negali atsipalaiduot ir eik tvarkyt kambariu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano manymu tvarkingumas - kai grįžtame pavargę po darbų ir kiekvienas savo drabužius įprasta tvarka susidėliojame,savo darbus įprastai nudirbame. o namų tvarkymąsis tai pagal nuotaiką: vieną kartą vienas, kitą kitas, o dažniausiai kartu.
Tai atskirkime kas yra tvarkingumas ( asmeninė savybė) ir namų tvarkymas.
Atsakyti
pavydziu jum su vyrais pedantais ax.gif o manasis ne is tokiu...niekaip jo nepripratinu prie tvarkos,beviltiska doh.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi netvarkingas.Taip aš jo ir neatpratinau (jau nuo pat vestuvių dienos) nemesti kojinių ten kur stovi, ar pavalgius išsiplauti lėkštę su puoduku. Kas įdomiausia, tai kol gyvenome metus laiko susimetę buvo tvarkingas g.gif. Kai kuriais atvejais netgi pedantiškas. Išvada viena, tuo metu jis tik vaidino tongue.gif Stengėsi mane apgauti. Bet aš nepykstu. Dėl tokių dalykų neverta. Koks jau yra toks. Žmogaus tikrai nepakeisi. Tik kai namuose yra visai mažas vaikas, netvarka, daroma kito žmogaus, labai erzina.
Atsakyti
Maniskis tai tvarkingas, o labiausiai dziaugiuosi, kad pats savo rubus issilygina. Aisku, galbut as pati nesu visiska pedante, tarkim, mes patalynes nelyginam. Bet man tai visai nekliuna jei kartai indai palaukia ryto...
Del kvepinimosi, man irgi nepatinka kai vyrai perdetai kvepinasi, na aisku maniski svaros kvapa palaiko ir nepajauciau kokio tai pasalinio kvapo sklindancio... na buna, kad po darbo dienos, kai islipa is batu, tai imirke kojines , bet tai iskart yra metama i sk.masina.

Siaip tai zinau, kad labai sunku iprocius pakeisti, va pvz mano brolis buvo ziauriai netvrakingas, negaleciau su tokiu vyru gyvent, bet tai kai jam ka pasakydavau... tai ojojoi, geriau butu buve kentet visa betvarke...

Jei kas netinka, aisku reikia kalbetis, issakyt kad tai yra nemalonu, o geriausiai tai manau vyrams reikia nuolat priminti, kad jie i savo moteri ziuretu ir su ja elgtusi visada taip, kaip kad lyg butu susipazine pries pora savaiciu mirksiukas.gif
tada ir tvarkingi, ir svelnus buna ir geles dovanoja thumbup.gif
Atsakyti
Maniškis tvarkingas, bet seniau jam užeidavo viso ko metimo periodai. Ramiai leisdavau. Praeina savaitė kita ir atbėga mano brangusis ir klausia - O kur tas ir tas?- ramiai sakau - Išmetei. Po poros kartu pradėjo klausti ar verta mesti.Manau tau vertėtų išsiaiškinti kas jį užknisa ir pabandyti tuo pasinaudoti. O šiaip tau teks visą laiką su juo kovoti.
Atsakyti
Nu vieną savybę mano vyras turi super - vos tik grįžęs iš darbo puola savo kojines plauti. O šiap rūbai ne visada randa savo vietą.
Atsakyti
Maniškis tai toks pusiau pedantas g.gif , gali nesitvarkyt, nesitvarkyt... bet kai jau užeina ūpas tai gali kokią viryklę pvz. šveisti pusę dienos iki smulkiausių detalių kol viską išveis thumbup.gif
Nepatinka kai rūbus nusirengęs numeta bele kaip...aš lyginu, o jis g.gif, kai reikia rengtis tai kaip skuduras atrodo g.gif. Iš pradžių sakydavau, o paskui atsibodo... tai kai pamatau sulankstau, o jei ne tai ir ir eina "susisukęs" doh.gif. Jam drabužiai apskritai jei nesuplyšę ir gerai doh.gif
O jeigu žmogus netvarkingas, tai nieko čia nepakeisi... Jeigu man trukdo aš einu ir sutvarkau ax.gif
Atsakyti