QUOTE(Tomike @ 2006 06 27, 20:51)
Sveikos mielosios...

Turiu tokią rimtą problemėlę, vyras nemėgsta tvarkytis

.Pati užaugau be galo tvarkingoje šeimoje(tėvas idealistas tvarkai), bet va vyras......

Vedę esame dar tik geras pusmetis, bet su jo nevalizmu(nenoru praustis, nemėgimu pasikvėpint, neturėjimu laiko mašiną nors minimaliai apsitvarkyt, tiesiog dideliu nenoru susitvarkyt tai ką po savęs palieki)taikytis negaliu ir nežadu...Kiek kartų jau buvome rimtai dėl to susipykę,net nepamenu

Tiesiog man jau nusibodo eit iš paskos ir kartot, kad eik tą ar aną susitvarkyt, eik praustis(kai grįžta iš darbo ir visas preakaitu persmirdęs sėda prie kompo) ir t.t.Taigi, ar jūs tokių problemų neturite su saviškiais?
Nu maniškiui tvarka paskutinėje vietoje, o man labai labai reikia, kad būtų tvarka, ypač dabar, kai yra mažiukas. Seniau susitvarkydavau pati viena ir nesukdavau galvos, o dabar, kai yra vaikas, kai nuvargstu, tai norėtųsi, kad bent jau nešiukšlintų namuose, t.y. ką paėmė tą padėtų, jei gėrė alų, išsineštų butelį ir pasidėtų į vieta, susiplautų savo indus (jei valgome atskirai), susilankstytų rūbus, palaikytų spintoje tvarką. Man nereikia, kad padėtų tvarkytis, man reikia, kad po jo nereiktų tvarkytis

Kai ką įpratinu jau pasidaryti, bet vis tiek... pažiūrėjusi į jų šeimą matau, kad ten nieks nesuka galvos dėl tvarkos, tai suprantama iš kur jis toks, tačiau mano mama buvo ir yra labai tvarkinga, o brolis irgi nevala, laksto po namus su batais. Maniškis tai save daugmaž prižiūri, prasmirdęs nevaikšto, nu bet ir nesičiustina labai, nors man ir nepatinka, kai vyrai labai jau savimi rūpinais, tada pati šalia tokio jausčiausi ne kaip

Nervina tai, bet ką gi padarysi, kad tokios bėdos tik būtų, tai gerai būtų
QUOTE(Ryza_Lape @ 2006 06 28, 13:20)
Teigiamos savybes kol kas kompensuoja situs trukumus
Tai va būtent
QUOTE(vaiciuke @ 2006 06 30, 11:24)
Visada galvojau, kad netvarkingi smirdantys vyrai yra tiesiog žmonų apsileidimas, bet matau, kad yra visai kitaip. Ir ką su jais daryti
Žinau tokių diedų, kuriems dzin jų išvaizda ir žmonos nieko nepadaro

Na jei vyras su išeiginiais rūbais lenda po kapotu taisyti mašinos tai daryk tu jam ką nori, niekas nepadės.
QUOTE(ader @ 2006 07 03, 11:30)
O vyrelis brangiausias, amzinai laksto ir rankioja visas smulkmenas. Labiausiai nervindavo kaip pykdavomes del leksciu. As pavalgius vakariene megstu pailseti, pabimbineti koki pusvalandi, zinias paziuret, o jau tada galiu eit ir tvarkyt indus. O jam tai neplauta lekste matomoj vietoj

baisus dalykas. Tai viena diena emem ir susitarem, pasidalinom ko nemegsta daryti jis ta darau as, pvz. geliu laistymas, skalbiniu rusiavimas, o jam lieka techniniai klausimai

indai, grindys ir kitokie stambus darbai. Palaipsniui pykciu jokiu neliko, nes kiekvienas zinom savo darbelius.

p.s. dar jam priklauso batu valymas, siuksliu isnesimas ir visoks koks zmoneles lepinimas
Eik tu

... nu super

Čia jau tavo vyras gali skųstis lygių teisių kontrolierei, kad yra engiamas šeimoje

Galiu pasakyti, kad tvarkos klausimu tavo vyras tiktų idealiai man
Veido priežiūra turi prasidėti nuo širdies, kitaip jokia kosmetika nepadės. Coco Chanel