Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Jeigu tik drabužius meta, kur nusirengė, tai dar nieko tokio irnesakyk.gif . Labiausia bjauru (man), kai vyras dvokia prakaitu (kalbu ne apie vakarą po darbo, bet rytiniame troleibuse pvz) ir kai vyro nešvarios panagės. Vat tokį tai įkiščiau į skalbimo mašiną ir išbalinčiau su "Ace" mad.gif . Visada galvojau, kad netvarkingi smirdantys vyrai yra tiesiog žmonų apsileidimas, bet matau, kad yra visai kitaip. Ir ką su jais daryti doh.gif
Atsakyti
Tvarkingas, nors ir iš "kaimo". Net nebūčiau patikėjus, kad vyrai gali būti tokie blink.gif. Tik gryžęs iš darbo lekia kojų plauti (visą dieną išbūna su auliniais batais). Gryžęs pyksta, kad bendradarbiai smirda prakaitu, juodom panagėm, blizgančiais nuo purvo drabužiais.....
Atsakyti
Pas mus tai tokia įdomi situacija, net gėda pasakyt- mūsų atveju AŠ esu netvarkinga, o jis atvirkščiai blush2.gif Aš metau daiktus po kambarį, ką paemu, to nepadedu atgal į vietą blush2.gif Bandau taisytis....Draugas tvarkingesnis...

Na o dėl prakaito tai čia nei aš nei vaikinas tokiu nevalyvumu nepasižymim, sbu prausiamės, esam švarūs ir kvepiantys... 4u.gif
Atsakyti
Pas mus gal panasi situacija kaip pas JaHarta. As megstu tvarkytis kompleksiskai. Paimti viska ir is karto sutvarkyt. O vyrelis brangiausias, amzinai laksto ir rankioja visas smulkmenas. Labiausiai nervindavo kaip pykdavomes del leksciu. As pavalgius vakariene megstu pailseti, pabimbineti koki pusvalandi, zinias paziuret, o jau tada galiu eit ir tvarkyt indus. O jam tai neplauta lekste matomoj vietoj blink.gif baisus dalykas. Tai viena diena emem ir susitarem, pasidalinom ko nemegsta daryti jis ta darau as, pvz. geliu laistymas, skalbiniu rusiavimas, o jam lieka techniniai klausimai biggrin.gif indai, grindys ir kitokie stambus darbai. Palaipsniui pykciu jokiu neliko, nes kiekvienas zinom savo darbelius. thumbup.gif
p.s. dar jam priklauso batu valymas, siuksliu isnesimas ir visoks koks zmoneles lepinimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 03 liepos 2006 - 11:31
QUOTE(lengvute @ 2004 06 17, 10:25)
Kiek sutikau, nė vienas nebuvo tvarkingas  g.gif , jau manau, kad tai vos ne visų savybė  unsure.gif , a, tiesa, buvo vienas..pedantas  rolleyes.gif , nu apie kraštutinumus irgi patyliu  doh.gif

Mano vyras labai tvarkingas niekada nieko nepalikineja ne vietoje ir po saves visada susitvarko, cia dar man iki jo toli biggrin.gif
Atsakyti
Na maniškis irgi tvarkingas, kartais pagalvoju kad dar tvarkingesnis už mane g.gif ir pats netvarkos nedaro, ir kambarių tvarkymas jam alergijos nesukelia biggrin.gif Kai pagalvoji tai gerai, turbūt kitu atveju pyktumėmės kiekvieną vakarą. Jei bogu pasiusčiau jei kiekvieną dieną reiktų kuopti jo prikuistus kambarius ir rankioti jo šmutkes.
Atsakyti
niu mes tai abu kaip ir tavarkingi biggrin.gif bet pvz:jis niekomet neisplaus indu, ar nesutvarkys kambariu, o virtuve jam mirtis is vis. Niu dziaugiauosi kad jis save apsiziuri, nevaiksto prasmirdes pasikvepina, ir nesvarius rubus susideda i vieta kur turi ir buti. ax.gif
Atsakyti
Mes su vyru tai sakyčiau gan tvarkingi. Kai pirmą kartą apsilankiau vyro namuose buvau maloniai nustebinta - namai buvo tikrai tvarkingi. Tai tik skatino manęs neapsileist. Pedantė nesu, kartais ir sutingiu, ir atidedu namų tvarkymą kitai dienai, bet negaliu pakęst nevietoj padėtų daiktų. Apie rūbų išmėtymą belekur tai net kalbos negalėtų būti. Jau geriau betvarkė spintoj, nei rūbai ant fotelio. Kas dėl indų - taip pat - jokių neplautų indų kriauklėj schmoll.gif (na, man tą darbą labai palengvina indaplovė, bet ir tų indų , kurių nededu į indaplovę, nešvarių nepalieku, iškart išplaunu). Pas mane yra viena lentynėlė, kaip aš ją vadinu, - balaganas lotuliukas.gif - ten dedu beleką, ką tuo metu tingiu nunešt į vietą blush2.gif , ir kas kažkiek laiko ją pertvarkau, sudėlioju vėl viską į vietas.
Šiaip namų ruošos darbai priklauso man, vyras tik kas kažkiek laiko nuvalo dulkes nuo spintų viršų (nes aš nepasiekiu lotuliukas.gif ), o vyro stichija - kiemas. Ten jau aš nekišu nagų.
Papildyta:
Ai, o dėl savęs priežiūros, tai ko gero maniškis net lenkia mane. Jis visada švarus ir kvepiantis. Pasikvėpina net savaitgaliais, kai būnam namie thumbup.gif turbūt galvočiau, kad maniškis net neprakaituoja, jei netektų kartais iš tašės perkraut krepšinio aprangos į skalbiankę lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis tvarkingas, bet kvepia tik švara. Nepripažįsta kvepalų, nors tu ką. Jam ir mano natūralus švaraus kūno kvapas labiausiai patinka, kvepinuos labiau dėl savęs, na ir dėl kitų ax.gif juokauju, iš tikro tai dėl savęs biggrin.gif

O dėl namų tvarkos, tai mes labai gerai sutariam - abu kartais patingim lėkštes plaut ar rūbus į spintą kabintis, tai ir pabūna netvarka kokį pusdienį. O po to jau abu tvarkomės thumbup.gif Žodžiu, nesam nei apsileidę, nei super pedantai. Turbūt blogiausia tada, kai vienas partneris pedantas, o kitas - laisvesnių pažiūrių persona; tada smulkūs nesutarimai neišvengiami
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bride: 05 liepos 2006 - 16:12
Ingushka, ar tik ne saulys esi pagal horoskopa rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2006 06 27, 20:51)
Sveikos mielosios... blush2.gif Turiu tokią rimtą problemėlę, vyras nemėgsta tvarkytis schmoll.gif .Pati užaugau be galo tvarkingoje šeimoje(tėvas idealistas tvarkai), bet va vyras...... schmoll.gif Vedę esame dar tik geras pusmetis, bet su jo nevalizmu(nenoru praustis, nemėgimu pasikvėpint, neturėjimu laiko mašiną nors minimaliai apsitvarkyt, tiesiog dideliu nenoru susitvarkyt tai ką po savęs palieki)taikytis negaliu ir nežadu...Kiek kartų jau buvome rimtai dėl to susipykę,net nepamenu  schmoll.gif Tiesiog man jau nusibodo eit iš paskos ir kartot, kad eik tą ar aną susitvarkyt, eik praustis(kai grįžta iš darbo ir visas preakaitu persmirdęs sėda prie kompo) ir t.t.Taigi, ar jūs tokių problemų neturite su saviškiais? verysad.gif

Nu maniškiui tvarka paskutinėje vietoje, o man labai labai reikia, kad būtų tvarka, ypač dabar, kai yra mažiukas. Seniau susitvarkydavau pati viena ir nesukdavau galvos, o dabar, kai yra vaikas, kai nuvargstu, tai norėtųsi, kad bent jau nešiukšlintų namuose, t.y. ką paėmė tą padėtų, jei gėrė alų, išsineštų butelį ir pasidėtų į vieta, susiplautų savo indus (jei valgome atskirai), susilankstytų rūbus, palaikytų spintoje tvarką. Man nereikia, kad padėtų tvarkytis, man reikia, kad po jo nereiktų tvarkytis blush2.gif Kai ką įpratinu jau pasidaryti, bet vis tiek... pažiūrėjusi į jų šeimą matau, kad ten nieks nesuka galvos dėl tvarkos, tai suprantama iš kur jis toks, tačiau mano mama buvo ir yra labai tvarkinga, o brolis irgi nevala, laksto po namus su batais. Maniškis tai save daugmaž prižiūri, prasmirdęs nevaikšto, nu bet ir nesičiustina labai, nors man ir nepatinka, kai vyrai labai jau savimi rūpinais, tada pati šalia tokio jausčiausi ne kaip blush2.gif Nervina tai, bet ką gi padarysi, kad tokios bėdos tik būtų, tai gerai būtų rolleyes.gif

QUOTE(Ryza_Lape @ 2006 06 28, 13:20)
Teigiamos savybes kol kas kompensuoja situs trukumus mirksiukas.gif

Tai va būtent drinks_cheers.gif

QUOTE(vaiciuke @ 2006 06 30, 11:24)
Visada galvojau, kad netvarkingi smirdantys vyrai yra tiesiog žmonų apsileidimas, bet matau, kad yra visai kitaip. Ir ką su jais daryti  doh.gif

Žinau tokių diedų, kuriems dzin jų išvaizda ir žmonos nieko nepadaro schmoll.gif Na jei vyras su išeiginiais rūbais lenda po kapotu taisyti mašinos tai daryk tu jam ką nori, niekas nepadės.

QUOTE(ader @ 2006 07 03, 11:30)
O vyrelis brangiausias, amzinai laksto ir rankioja visas smulkmenas. Labiausiai nervindavo kaip pykdavomes del leksciu. As pavalgius vakariene megstu pailseti, pabimbineti koki pusvalandi, zinias paziuret, o jau tada galiu eit ir tvarkyt indus. O jam tai neplauta lekste matomoj vietoj  blink.gif baisus dalykas. Tai viena diena emem ir susitarem, pasidalinom ko nemegsta daryti jis ta darau as, pvz. geliu laistymas, skalbiniu rusiavimas, o jam lieka techniniai klausimai  biggrin.gif indai, grindys ir kitokie stambus darbai. Palaipsniui pykciu jokiu neliko, nes kiekvienas zinom savo darbelius.  thumbup.gif
p.s. dar jam priklauso batu valymas, siuksliu isnesimas ir visoks koks zmoneles lepinimas  lotuliukas.gif

Eik tu blink.gif ... nu super thumbup.gif Čia jau tavo vyras gali skųstis lygių teisių kontrolierei, kad yra engiamas šeimoje lotuliukas.gif Galiu pasakyti, kad tvarkos klausimu tavo vyras tiktų idealiai man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ganga @ 2006 07 05, 18:01)
Ingushka, ar tik ne saulys esi pagal horoskopa  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Nea, aš vendenis, o pas tave gal panašus požiūris į tvarką ir esi šaulys?
Atsakyti