Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
NIEKADA negyvenciau su murzium schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Negaliu skųsti , bet maniškis irgi tvarkingas , jaunystėje pedandiškai tvarkingas buvo , dabar normaliai . Jaunystėje niekada nuimovęs kojinęs visada išmesdavo plauti , dabar jau pradėjau pastebėti kad iki skalbimo mašinos jos retai bet nenukeliauja , tai paklausiu savo tikro katinuko kodėl jis kojines tėčio išvilko tai prisiminęs tata nusineša į vietą . Tiesa vinasa dalykas kuris visada man patinka tai švarūs , nuvalyti batai . Pagal tai ir vyrą rinkaus . Namuose visus batus nuvalo ir padeda į vietą . Kadangi mes 3 moteriškės namuose tai jau tuo klausimu rūpintisnereikia . Kai vaikai maži buvo vis mokindavom prie tvarkos , bet batų tėtis panelėms neleisdavo valytis . Vis sakydavo kad tai vyrų darbas. Tai dabar vyresnioji draugą ieškojo irgi pagal batų švarumą ( nu kaip kine " Maskva netiki ašaromis)
Atsakyti
Nesuprantu Jusu, mergaites. 2 temos viena salia kitos! Vienos tvarkingo vyro nemaciusios, kitos su pedantais gyvena! Kazkokie jusu vyrai keisti - labai jau i krastutinumus linke. Jus, manyciau, taip pat. Nes vyra/zmona pagal save renkames.
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2006 07 11, 20:38)
NIEKADA negyvenciau su murzium  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Niekada nesakyk NIEKADA, o jei ir tau tokia situacija bus, kaip Tomikei? Prieš vestuves viskas gerai... vyras idealus,truputi penantiškas, o po vestuvių šiaTau, kaip nori, paima ir tampa nevala doh.gif , nejau pulsi iškarto skyrybų prašyti? g.gif Jei taip, tai tada....
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 07 12, 17:41)
Niekada nesakyk NIEKADA, o jei ir tau tokia situacija bus, kaip Tomikei? Prieš vestuves viskas gerai... vyras idealus,truputi penantiškas, o po vestuvių šiaTau, kaip nori, paima ir tampa nevala  doh.gif , nejau pulsi iškarto skyrybų prašyti?  g.gif Jei taip, tai tada....

O šiaip vyras nuostabus, tai negi skirtumeisi dėl tvarkingumo? biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis, pavyzdžiui, pats tai kvepiantis, kojytės ir visa kita švaru ir gaivu, bet jei pagyvena vienas bent porą dienelių, tai doh.gif grįžus koją galiu nusilaužti. O jis...nepastebi doh.gif blink.gif
Anksčiau tai ir pasinervindavau, kad iš paskos lakioti reikia ir rankioti visui viską, bet paskui pagaliau išsiaiškinom, kad jis tiesiog nepastebi. Tikrai. Man buvo stačiai sunku patikėti, bet nutiko vienas dalykas, iš kurio dar ir dabar pakikenu - savaitgalį kažkada susėdom prie kompo juokingų vaizdelių pažiūrėti ir atsinešėm foteliuką iš miegamojo, kad abiem būtų, kur atsisėsti. Foteliukas miegamajame buvo pradėjęs tarnauti kai drabužių namai, nors spinta - už pusės metro doh.gif taigi, pamiršom tą foteliuką kabinete, aš nusirengiau vonioj, kitam kambary drabužius pasikabinau, o jis - dairėsi dairėsi, taip ir nesuprato, ko trūksta. Ir pakabino kelnes... ant šiek tiek pravirų spintos durų... blink.gif nu nešautų man net mintis tokia g.gif nesakiau nieko, o kitą dieną, kai vėl susiruošė taip pat daryt, tai, sakau, foteliuką atgal parsinešk ir bala nematė, krauk drabužius ant jo. Anas ir sako - o, žiūriu, kad kažkas netvarkoj doh.gif doh.gif
Tai dabar kažkaip atlaidžiau žiūriu ax.gif
Bet jei pats ožiu per metrą neštų ar kojines 'į kampą statytų', tai gun_bandana.gif
Atsakyti
Kas liecia higiena,tai mano vyras pedantas,tik baisiai pykstu,kai vakare eidamas miegoti kelnes numeta prie lovos mad.gif atrodo sunku pakabinti doh.gif .O siaip tai is aplinkiniu daznai girdziu,kad mano vyras pasizymi pedantizmu hihihi.gif
Atsakyti
Nevisai... Su tokiu pačiu kaip pats esi oi nelengva išgyventi būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Nera maniskis tvarkingas buityje schmoll.gif Jam tai nesvarbu,as atvirksciai perdetai megstu namie tvarka.Bet kas liecia isvaizda ir higiena,tai jis labiau perdetas pedantas nei as... tongue.gif
Atsakyti
Mano vyras truputi pedantas,gal net netruputi ax.gif viskas sudeta tvarkingai,visa laika prisiziurejas..ir namuose turi buti tvarka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o gal reikėtų truputį pamokyti: savaitę netvarkyti namų, nesiprausti, neplauti galvos,nevalyti dantų ir pan. g.gif Gal susiprastų kai save kito asmenyje pamatytų. tongue.gif
Atsakyti
Tvarkingas,dar ir mane tvarkos pamoko.Kambarių tvarkymu,baldų valymu aš nesirūpinu.Man tik reikia stengtis,kad namuose būtų valgyti,išlyginti skalbinius ir prisižiūrėti savo kaktusus.
Net ir dulkių siurblį pats išsirinko ir nusipirko,tai dabar laksto kaip properis ir siurbia,plauna.O man tai labai gerai. thumbup.gif
Atsakyti