Maniškis, pavyzdžiui, pats tai kvepiantis, kojytės ir visa kita švaru ir gaivu, bet jei pagyvena vienas bent porą dienelių, tai

grįžus koją galiu nusilaužti. O jis...nepastebi
Anksčiau tai ir pasinervindavau, kad iš paskos lakioti reikia ir rankioti visui viską, bet paskui pagaliau išsiaiškinom, kad jis tiesiog nepastebi. Tikrai. Man buvo stačiai sunku patikėti, bet nutiko vienas dalykas, iš kurio dar ir dabar pakikenu - savaitgalį kažkada susėdom prie kompo juokingų vaizdelių pažiūrėti ir atsinešėm foteliuką iš miegamojo, kad abiem būtų, kur atsisėsti. Foteliukas miegamajame buvo pradėjęs tarnauti kai drabužių namai, nors spinta - už pusės metro

taigi, pamiršom tą foteliuką kabinete, aš nusirengiau vonioj, kitam kambary drabužius pasikabinau, o jis - dairėsi dairėsi, taip ir nesuprato, ko trūksta. Ir pakabino kelnes... ant šiek tiek pravirų spintos durų...

nu nešautų man net mintis tokia

nesakiau nieko, o kitą dieną, kai vėl susiruošė taip pat daryt, tai, sakau, foteliuką atgal parsinešk ir bala nematė, krauk drabužius ant jo. Anas ir sako - o, žiūriu, kad kažkas netvarkoj
Tai dabar kažkaip atlaidžiau žiūriu
Bet jei pats ožiu per metrą neštų ar kojines 'į kampą statytų', tai