Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Spyglė @ 2006 07 31, 12:33)
Tvarkingas,dar ir mane tvarkos pamoko.Kambarių tvarkymu,baldų valymu aš nesirūpinu.Man tik reikia stengtis,kad namuose būtų valgyti,išlyginti skalbinius ir prisižiūrėti savo kaktusus.
Net ir dulkių siurblį pats išsirinko ir nusipirko,tai dabar laksto kaip properis ir siurbia,plauna.O man tai labai gerai. thumbup.gif

Paskolink man savo vyrą nors savaitgaliui lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei labai nori, galima pabandyti pakeisti. Pagyvenau su draugu savaite, uzkliuvo vienas dalykas man labai, per kelias dienas pasitaise, reikia tik papriestarauti ir arba arba iskelti mirksiukas.gif (arba geranoriska vyra tureti tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 07 31, 16:37)
Jei labai nori, galima pabandyti pakeisti. Pagyvenau su draugu savaite, uzkliuvo vienas dalykas man labai, per kelias dienas pasitaise, reikia tik papriestarauti ir arba arba iskelti mirksiukas.gif  (arba geranoriska vyra tureti  tongue.gif )

o mano pareiske, kad as esu seimininke,tai vat as ir turiu viska daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 07 31, 16:39)
o mano pareiske, kad as esu seimininke,tai vat as ir turiu viska daryti g.gif

blink.gif nu cia dabar! na kalba eina ne apie gaminima ar skalbima, bet tokie dalykai kaip lovos paklojimas, rubu (jo) sudejimas ir t.t. bendra tvarka privalo palaikyti ir jis..
Atsakyti
Maniškis yra pakankamai tvarkingas ax.gif vakare kelnės ir baltiniai pakabinti ant pakabos , kojinės nuneša į skalbyklę sumeta, vakare visų batus nuvalo ir šiaip padeda namuose tvarkytis (kilimus išvalo), jei manęs nnėra tai tada su panelėm tvarko visus namus . ir dar kelnias pats sau išsilygina thumbup.gif
Atsakyti
Aš savo vyrą turiu priversti tvarkyti. Kitaip jis gali gyventi kiaulidėje. Nors ir netvarkingas, bet visada jam priskiriu namų ruošos darbų.
Atsakyti
Na, buna uzeina kazkokie uzplaukimai, tada ima tvarkytis ir dar aiskinti kur as ka blogai sutvarkiau ir pan. tas labai nervina gun_bandana.gif
bet siaip pats nera labai tvarkingas tik megsta nurodinet ir pirstu bakset kur kas jo nuomone negerai, netvarkinga ir pan. o pats susitvarko tik uzplaukus reikiamai nuotaikai doh.gif kitaip niekada ! ant jo mylimu kompaktu ar kompo dulkes stovetu per du pirstus visa amzinybe ir jis nematytu net .....
Atsakyti
QUOTE(burbulka @ 2006 08 15, 21:30)
Na, buna uzeina kazkokie uzplaukimai, tada ima tvarkytis ir dar aiskinti kur as ka blogai sutvarkiau ir pan. tas labai nervina  gun_bandana.gif
Nu čia tai viršūnė doh.gif Neįsivaizduoju, kad mano vyras man baksnotų į kiekvieną daiktą ir zyztų, kad ne vieton padėjau ar lakstytų su skudurėliu po namus lotuliukas.gif Tiesą sakant, ir nenorėčiau, kad jis tą darytų. Siaubas. Man nėr baisesnio vyrų tipo, kaip vyrai pedantai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 08 15, 21:30)
Nu čia tai viršūnė  doh.gif  Neįsivaizduoju, kad mano vyras man baksnotų į kiekvieną daiktą ir zyztų, kad ne vieton padėjau ar lakstytų su  skudurėliu po namus lotuliukas.gif  Tiesą sakant, ir nenorėčiau, kad jis tą darytų. Siaubas. Man nėr baisesnio vyrų tipo, kaip vyrai pedantai  cool.gif

Baisesnis vyru tipas- kur sikau, ten palikau. Tai tada moteris turi is paskos bėgiot ir rankiot.
Atsakyti
Vieną tokį pažinojau, tai batų raišteliai turėdavo būt vienodai užrišti, užuolaidos vienodai parauktos(milimetro tikslumu), apie pūką ant kilimo, tai negalėjo būti nei kalbos. Bet ačiū Dievui visą nepatinkančią aplinką tvarkė pats-pretenzijų nereiškė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziza @ 2006 09 14, 15:20)
Vieną tokį pažinojau, tai batų raišteliai turėdavo būt vienodai užrišti, užuolaidos vienodai parauktos(milimetro tikslumu), apie pūką ant kilimo, tai negalėjo būti nei kalbos. Bet ačiū Dievui visą nepatinkančią aplinką tvarkė pats-pretenzijų nereiškė  smile.gif

O mano tėvas pedantiškai tvarkingas, bet jam labiau priimtina pirštu baksnoti į netvarką, negu pačiam ką nors daryti. Visa šeima nuo jo kentėjo doh.gif dabar mama viena kenčia tongue.gif O aš susiradau vyrą, kuris supranta, kad ir aš galiu būti pavargusi, ir todėl tvarkomės kartu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulka @ 2006 08 15, 21:30)
Na, buna uzeina kazkokie uzplaukimai, tada ima tvarkytis ir dar aiskinti kur as ka blogai sutvarkiau ir pan. tas labai nervina  gun_bandana.gif
bet siaip pats nera labai tvarkingas tik megsta nurodinet ir pirstu bakset kur kas jo nuomone negerai, netvarkinga ir pan. o pats susitvarko tik uzplaukus reikiamai nuotaikai  doh.gif kitaip niekada ! ant jo mylimu kompaktu ar kompo dulkes stovetu per du pirstus visa amzinybe ir jis nematytu net .....

grynai kaip mano vyras, jau kai uzplaukia, tai puola tvrakytis ir man priekaistaut kokia betvarke, ar kaip blogai ka padariau, o paskui jaucias dydvyris, kad toki darba atiliko, ir vel kelis menesius nesitvarko blink.gif
Atsakyti