Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Visai aptingote, apkerpejote ir varatinkliais apejote, tai vyrai neapsikente eina tvarkytis.Nekenciu netvarkingu moteru ir kurios namuose daro haosa o ne jaukuma , siluma ir tvarka. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 12 16, 13:55)
Visai aptingote, apkerpejote ir varatinkliais apejote, tai vyrai neapsikente eina tvarkytis.Nekenciu netvarkingu moteru ir kurios namuose daro haosa o ne jaukuma , siluma ir tvarka. blink.gif

lotuliukas.gif doh.gif
Tema apie vyrų tvarkingumą, ar ...netvarkingumą!
Prie ko čia: "aptingote,apkerpėjote, voratinkliais apėjote" laugh.gif tongue.gif
Chaoso mes nedarome, mes mylime tvarkingus vyrus thumbup.gif
Atsakyti
Būna. Mums dėl to nekyla problemų, esame abu tvarkingi.
Atsakyti
Būna thumbup.gif mano vyras tvarkingas, kuo aš labai džiaugiuos, nes pati irgi mėgstu, kai viskas savo vietose ir tvarkinga
Atsakyti

na tikrai negaliu skustis, maniskis tikrai pakankamai tvarkingas. nors aisku buna visokiu dineu, bet apie save ta pati galiu pasakyti. bet is esmes, tai tvarkingas biggrin.gif
Atsakyti
as patenkinta savo vyro tvarkingumu bigsmile.gif ir kruopstumu
Atsakyti
Mano vyras nevisada tvarkingas schmoll.gif Megejas rubus savo ismetiti. doh.gif
Atsakyti
Mano labai tvarkingas,bet mes abu esam pedantai, tai vistiek randam prie ko prikibti lotuliukas.gif
Atsakyti
O ka daryti pedantei ir juodai nepedantui? g.gif
Atsakyti
Mano vaikinas begalo tavrkingas doh.gif as jau labai tvarkinga,o jis tai isprotejas doh.gif Kartais kaluse manes is kur aš gaunu tu baltu trupiniu kurie ant kilimo blink.gif tai aš jam atsakau:Yra pirkti pardutuveje,ant pakuotes parasyta "Šiukšles kilimui"-naudojimas paprastas atplešti pakuote ir barstai pagal fantazija bigsmile.gif
Atsakyti
hm,niou kaip ir labai,bet-vakarais tai kaip numes taip ir paliuks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remka @ 2007 01 03, 17:10)
O ka daryti pedantei ir juodai nepedantui? g.gif

arba tau tapti juodai ne pedante, arba vyrą priversti būti pedantu lotuliukas.gif
kuris variantas lengvesnis, rinkis pati....
Mano sitaucija panaši, nors ir dar negyvenam kartu, bet aš tai jau taipo sakyčiau prie tvrakingųjų, tik jau ne pedantė, bet jis tai nelabai...
Bet kai būnam kartu, tai matau,akd stengiasi. tai visgi,gal dar ne vėlu perauklėti g.gif
Atsakyti