Visai aptingote, apkerpejote ir varatinkliais apejote, tai vyrai neapsikente eina tvarkytis.Nekenciu netvarkingu moteru ir kurios namuose daro haosa o ne jaukuma , siluma ir tvarka.

QUOTE(Viesulas @ 2006 12 16, 13:55)
Visai aptingote, apkerpejote ir varatinkliais apejote, tai vyrai neapsikente eina tvarkytis.Nekenciu netvarkingu moteru ir kurios namuose daro haosa o ne jaukuma , siluma ir tvarka. 

Tema apie vyrų tvarkingumą, ar ...netvarkingumą!
Prie ko čia: "aptingote,apkerpėjote, voratinkliais apėjote"

Chaoso mes nedarome, mes mylime tvarkingus vyrus

Būna. Mums dėl to nekyla problemų, esame abu tvarkingi.
Būna
mano vyras tvarkingas, kuo aš labai džiaugiuos, nes pati irgi mėgstu, kai viskas savo vietose ir tvarkinga

na tikrai negaliu skustis, maniskis tikrai pakankamai tvarkingas. nors aisku buna visokiu dineu, bet apie save ta pati galiu pasakyti. bet is esmes, tai tvarkingas

as patenkinta savo vyro tvarkingumu
ir kruopstumu

Mano vyras nevisada tvarkingas
Megejas rubus savo ismetiti.

Mano labai tvarkingas,bet mes abu esam pedantai, tai vistiek randam prie ko prikibti

O ka daryti pedantei ir juodai nepedantui?

Mano vaikinas begalo tavrkingas
as jau labai tvarkinga,o jis tai isprotejas
Kartais kaluse manes is kur aš gaunu tu baltu trupiniu kurie ant kilimo
tai aš jam atsakau:Yra pirkti pardutuveje,ant pakuotes parasyta "Šiukšles kilimui"-naudojimas paprastas atplešti pakuote ir barstai pagal fantazija

hm,niou kaip ir labai,bet-vakarais tai kaip numes taip ir paliuks

QUOTE(remka @ 2007 01 03, 17:10)
arba tau tapti juodai ne pedante, arba vyrą priversti būti pedantu

kuris variantas lengvesnis, rinkis pati....
Mano sitaucija panaši, nors ir dar negyvenam kartu, bet aš tai jau taipo sakyčiau prie tvrakingųjų, tik jau ne pedantė, bet jis tai nelabai...
Bet kai būnam kartu, tai matau,akd stengiasi. tai visgi,gal dar ne vėlu perauklėti