Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Manaiskis taip pat labai tvarkingas. smile.gif Rubus savo susideda i vieta, indus plauna. Stengiasi, kad nebutu ne vieno pasalinio daikto. Beda tame, kad kai jis skuba tai daiktus sudeda betkur, svarbu, kad ju nebutu matyti isoreje. Bet jau nuo to baigiu pagydyti rolleyes.gif
Svarbiausia jam, kad visi remonto darbai butu atlikti be priekaistu. T.y. jis niekad nepaliks jokiu issikisusiu laidu, atlipusiu tapetu, neuzsidaranciu duru ir t.t. tongue.gif
Atsakyti
Nu matot, kokie visi saunuoliai pasirodo.
O grauztukai- mano stichija, man labai sunku iki siuksliu dezes nueiti biggrin.gif
Bet labiausiai nervina, kai vyras priekaistauja del tam tikros netvarkos. Jis ir veidrodzius nuvalo (cha, juk skutasi prie ju), save tai labai apsiziuri, ir dar del lyginimo kabinejasi- palieku mat rauksle ant naktines maikes. Dabar visai nelyginu ir neskalbiu jam , jei ka rankom reikia. Vot.
Atsakyti
QUOTE (agneklimjan @ 2004 06 17, 09:55)
virtuve tvarko, grindis plauna, siurbia, kojines skalbia, vaiko rubus irgi, dar unitaza reguliariai sveicia.. visai patenkinta  rolleyes.gif

Ir mano taip pat, tik dar priedo duso kabina isveicia thumbup.gif as kartais patingiu kokias dulkes nuvalyti ar indus isplauti o anas tai niekada blink.gif blink.gif
Liuks jis pas mani thumbup.gif
Atsakyti
bent kol kas pagal pasisakymus atrodo kad tvarkinguoliu daugiau thumbup.gif na maniskis irgi prie tu. kiekviena dulkele surenka. pries 5 metus mane tai erzino siektiek, bet siandien jau visai kitaip atrodo. smagu kai vyras irgi neapleidzia namu ir nori svariai gyventi ne vien tada kai moteris sutvarko smile.gif
Atsakyti
o kas yra tvarkingas? tas, kuris padeda tvarkytis, ar tas, kuris nesuvercia? jei pirmu atveju maniskis - pakankamai tvarkingas, jei antrau - visiskas pravalas... Jei jis maudesi, iejus i vonia is karto matosi smile.gif ai bet jis turi kitu geru asvybiu, tai kartais paburbu, bet nepykstu perdaug tongue.gif
Atsakyti
Nu geras - reikės duoti šią temą savo vyrui paskaityti wink.gif
Pasirodo, kad ne jis vienas toks tvarkinguolis biggrin.gif
Nes šiaip tai jau link pedantizmo linkęs, o aš tai negaliu tuom labai pasigirti... Jis dažniau paskui mane vaikšto ir burbėdamas viską dėlioja į vietas, namo grįžęs po kokio baliaus visas "pasipuošęs" vistiek savo rūbelius tvarkingai susikabina (na, nebet jau visai trūpas būtų biggrin.gif ), indus plauna, kambarius plauna, visada inicijuoja tvarkymosi procedūrą... Žodžiu, ne tik reikalauja, bet ir daro. Ir vis paburba, kokia aš boba, kad jis viską turi daryti rolleyes.gif
Tik lyginu jam aš. Ai, ir dar aš dulkes valau, gėles palieju, vonią šveičiu ir keramikinį orkaitės paviršių nuvalau. O visa kita - jo sfera...
Visos draugės neatsistebi ir pavydi.

Tik kartais užknisa dėl kokio nubyrėjusio trupinuko išklausyti visą priekaištų litaniją rolleyes.gif
Atsakyti
Tvarkingas vyras - tai jau anekdotas...
Prajuokinot... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (vaivina @ 2004 06 17, 08:05)
Beda tame, kad kai jis skuba tai daiktus sudeda betkur, svarbu, kad ju nebutu matyti isoreje.

maniskis taip pat, sumeta daiktus bet kur o poto pats neranda...
bet is esmes tvarkingas, nors as uz ji tvarkingesne tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
g.gif cia tai klausimas g.gif Maniskis tai savo masinoje pedantiskai tvarkingas laugh.gif neduok dieve dulke nukris ir man velniu duoda, kai mano maisia buna per daug pritersta (nes man ji yra transporto priemone, o ne mauzoliejus smile.gif O namuose blink.gif nezinau, nes namuose mano su vaikais karalyste blink.gif Aisku, kadangi nespeju visko ir buna visko, o jis nieko smile.gif
Atsakyti
Va, dar prisiminiau- jis visada lygina pats-aciu Dievui, nekenciu sitos proceduros. Na ir man islygina, nes anot jo, galeciau vaiksciot su kelnem "kaip is karves gerkles istrauktom"... laugh.gif
Atsakyti
mano vyras labai tvarkingas. as su juo palyginus tikras parselis. bet ir nervina kartais tas jo tvarkingumas. jis tik islipes is lovos, tuoj puola ja kloti. o as ne, as isgerus kavos, dar labai megstu grizti pasivolioti. arba tik pavalgius iskart puola indu plaut, o man rodos kad taip sugadinamas visas malonumas valgymo rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vyras tvarkingas tiek, kiek as liepiu laugh.gif laugh.gif laugh.gif Gyvenant su tokia pedante kaip as, turi jis irgi ismokti tvarkos wink.gif O is kitos puses ziurint -nusirenges niekada nenumeta drabuziu, pasideda i spinta (apsiziuri ka dar skalbt reikia biggrin.gif ), pavalges issiplauna lekste, niekada nepaliks lovos neklotos ir pan.
Bet tvarkingiausias buna kai pirstuku parodai ka padaryt laugh.gif
Atsakyti