Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Oho, kokiu tvarkingu vyru buna! blink.gif O maniskis netvarkingas... Gerai, kad ir as tokia smile.gif Tai del to nesipykstam visai thumbup.gif Jei vienas is musu butu pedantiskai tvarkingas, ilgai netvertumem. O dabar turim jaukia, miela betvarke laugh.gif
Atsakyti
Maniškis +/-, svarbiausia, kad viską bent jau padaro, kaip aš sustyguoju - nesiginčyja, tvarkos taisykles įvedinėju aš, ai ir pati neesu iš tvarkinguolių doh.gif
Šiaip visiškai beveik patenkinta pagrindinis piktumas dėl trupinių ant stalo virtuvėje mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Momo @ 2004 06 30, 16:48)
Oho, kokiu tvarkingu vyru buna! blink.gif O maniskis netvarkingas... Gerai, kad ir as tokia smile.gif Tai del to nesipykstam visai thumbup.gif Jei vienas is musu butu pedantiskai tvarkingas, ilgai netvertumem. O dabar turim jaukia, miela betvarke laugh.gif

thumbup.gif nu super,abu sutapot,o tai jau pazanga vedibenem gyvenime biggrin.gif thumbup.gif

Mano viena drauge yra pusiau tvarkinga,pati svari ir kvepenti,bet jau butas unsure.gif nu palieka tiketis tik geriausio.
O ir puodai tai doh.gif nu negaliu.....galetu but isveisti .Bet nematau tame bedos nes ji mano gera drauge biggrin.gif
Atsakyti
Nu skaitau ir atsistebet negaliu, maniskis, tai nieko nepastebi, visiskai netvarkingas, nieko niekada neranda, nieko nepadeda i vieta na zodziu meniska natura biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 06 30, 17:26)
Nu skaitau ir atsistebet negaliu, maniskis, tai nieko nepastebi, visiskai netvarkingas, nieko niekada neranda, nieko nepadeda i vieta na zodziu meniska natura biggrin.gif

thumbup.gif Pavydziu,menininka turi biggrin.gif
Atsakyti
maniskis kasdienybeje nera labai tvarkingas, bet cia mes abu tokie doh.gif bet va jei jis jau tvarkosi, tai visas virtuves spinteles isblizgina ir giliausius uzkampius.labiausiai nervija, kai visur palieka dantu krapstukus blink.gif po to kate juos valkioja ant grindu mad.gif tai grasinu, kad kada surinksiu kruva ju ir sukisiu nakti jam i triusikus laugh.gif
Atsakyti
Maniskis kur ejo ten viska ir padejo blink.gif Pradeda nuo duru rengtis taip iki lovos viskas voliojasi , o as mergina gan pedandiska tai renku ir burbuliuoju mad.gif Tiek burbuliavau , kad jis tvarkytoja nusamde , sako pats nemoku , kitas padarys ,o tu ant manes neburbuliuok blink.gif tiktai sode labai stipriai reiskiasi, lapus renka, groteles plauna, zvyra greblioja, tik lieja ,lieja blink.gif Ir siandien dar viena pasikeitima pastebejau valgyt padares virtuve truputi aptvarko , nes seniau ,tai kaip po sprogimo pora dienu ieiti negaledavau tongue.gif
O jei ka jam rast reikia , tai su tuo juokaut negalima ;zmogus dvi dienas gali kuistis ieskodamas televizoriaus pulto, tai jis issiblaskes ar visai paviepes? Mat as toks zmogus daikta pasidesiu ir net po metu prisisminsiu, o cia? doh.gif
Atsakyti
maniskis netvarkingas sad.gif , skutasi , prausiasi kas diena be problemu, bet jau visa kita tai nera ka ir pasakyti. Kaip mano mociute sakydavo" ku s... ten paliko" sad.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 06 30, 17:46)
maniskis kasdienybeje nera labai tvarkingas, bet cia mes abu tokie doh.gif bet va jei jis jau tvarkosi, tai visas virtuves spinteles isblizgina ir giliausius uzkampius.labiausiai nervija, kai visur palieka dantu krapstukus blink.gif po to kate juos valkioja ant grindu mad.gif tai grasinu, kad kada surinksiu kruva ju ir sukisiu nakti jam i triusikus laugh.gif

thumbup.gif as savo vyreliui i kisene sudejau, unsure.gif uj kaip buvo...gavu uz tai i kupra,pirsta isidure sad.gif

Ale uztad daba ramybe ,nesimeto nekur malkos biggrin.gif
Atsakyti
Prasau itraukti - labai tvarkingas- nes maniskis butent toks. Mane kartais net erzina. Galetu kokia lekstute ir paguleti kriauklej puse valandos, tai ne tuoj puola plauti, sluostyti, su tooookia veido mina, kad net karsta pasidaro. Pasijauciu tokia kalta, kad neisploviau.... mad.gif
As pries ji tikra nevaleika jauciuosi.
Atsakyti
QUOTE (Saldzioji @ 2004 07 01, 15:41)
thumbup.gif as savo vyreliui i kisene sudejau, unsure.gif uj kaip buvo...gavu uz tai i kupra,pirsta isidure sad.gif

Ale uztad daba ramybe ,nesimeto nekur malkos biggrin.gif

laugh.gif REikės ir man pabandyti, nes jau irgi iš proto veda krapštukai, visur "padėti" blink.gif
Atsakyti
Na mes su vyru kolkas menesi tik vede, bet jau susiduriau su jo tvarkingumu biggrin.gif .. JIs toks megejas praustis praustis.. Tai per menesi privarem 8 m3 karsto vandens ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif . Tokiu bajeriu dar nebuvau macius, kad dviese gyvenant sitiek vandens... smile.gif Niu betka darysi, tooks jis jau svaruolis rolleyes.gif
Atsakyti