o ka reiskia pedantas? kada tik tvarkingas, o kada pedantas?
maniskis, tai super tvarkingas. svarbiausia, kad as nekenciu plauti indu, o jis ta zino ir visada suplauna indus. tai as ji ir vadinu "indaplove". beje, niekada nepamirstu jo pagirti uz tai, kad man padeda tvarkytis. juokinga, bet paprastai tvarkingas vyras turi netvarkinga iproti - visada palieka batus tarpdury.
Maniškis irgi tvarkingas Bent jau kas liečia jo daiktus, tai gal kada ir buvau radusi kur ne vietoj kokį vieną, bet šiaip tai labai O aš tai dar nenormalesnė kas liečia tvarką, tvarkausi ir tvarkausi Nu bet kaip man patinka Namuose būna ir dulkių, ir indų kartais prisikaupia nešvarių, bet dažniausiai tai tvarka
Manishkis manau tvarkingas normos ribose. Neprashomas gali imti plauti grindis ir siurbti kilimus, va paskutini penktadieni nei ish shio, nei ish to emesi shveisti vonia ir WC, tai viskas pasibaige generaliniu valymusi, tai va kelinta diena namai blizga O kartais tai gali savaitemis nekreipti i tvarka demesio. Rashe diplomini darba, tai visur popieriai voliojosi. Bet va apsigyne, ish karto nurinko viska. Zodziu negaliu skustis, nes kartais tikrai daugiau uz mane padaro.
Mano irgi tvarkingas. Kambarius tvarko, indus plauna nelabai megsta dujine sveisti ir virtuveje grindis plauti, bet kai reikia, tai daro ir tai Negaleciau gyvent su netvarkingu. Mano tetis netvarkingas, tai mama paskui vaiksto ir tvarko, nes jinai tikrai labai tvarkinga. Tai as teciui vis sakau, kad as su juo ne vienos dienos negyvenciau mamos vietoje.
Mano labai tvarkingas, prausiasi, kvėpinasi, žiūri Fashion tv, pats stengiasi visada stilingai atrodyti. Mašina išcackinta, turiu omeny tvarkinga, viskas savo vietose. Namie, kai padaro generalinę tvarką, tai už mane daug geraiu, dušo kabiną valo. langus ir pats valė . Nu žodžiu, esu patenkinta
O aš net nežinau tvarkingas jis ar ne Indus suplauna, kambarius išsiurbia, bet kai reikia akvariumą valyti, tai kol aš nepradedu, tai jis niekad nepasisiūlys. O jau jo rūbų spinta Tai jau mane kai labai užknisa, tai atsidarau, viską lauk išverčiu ir iš naujo sulanksčiusi į vietas sudedu. O jis įsivaizduokit net nepastebi, kad spinta būna sutvarkyta - sako "ji ir buvo tokia tvarkinga". Žodžiu, vargsu aš su juo
Maniskis tai tvarkingas, bet nera pedantas Save prisiziuri super gerai, o ir namuose nemeto daiktu kur papuola. Esu be galo laiminga, nes namie netvarkos negaliu pakesti, erzina netgi trupinukas