Mes - ideali pora: jis tvarkingas virtuvej (tai pavaziavusiai), o as pavaziavusiai skrupulinga del drabuziu prieziuros

mano vyras labai save prisižiūri tik aišku neperdėtai.būten taip kai reikia atrodyti tvarkingui vyrui
Buna tvarkingu, buna.
Atsikeliu nakti i tulika, griztu - lova paklota
Atsikeliu nakti i tulika, griztu - lova paklota

Mano vyras tvarkingas ir save prisižiūri
namuose taip pat visad padeda tvarkytis, aisku tam reikėjo ne vieno pokalbio, kad suprastu, jog buitis ne vien mano vienos rūpestis

Aš labai tvarkinga, o vyras - atvirkščiai
Kiek kartų šnekėjom, niekas nepadeda, praradau bet kokią viltį, kad jis pasidarys nos kiek tvarkingesnis. Sako, šeimoje reikia prisitaikyti. Tai ir taikausi - nuolat tvarkau jo paliktus daiktus, suverstus rūbus ar pribarstytą cukrų virtuvėje ant grindų...

Maniskis irgi panasiai elgias, tik man jau atsibodo paskui ji tvarkyti. Tad dabar dazniausiai jo daiktus taip ir palieku kaip pasidejo, arba sukraunu i viena kampa - tegu kuiciasi
. Ir rezultatas daug geresnis nei pastovus burbejimas!
Mano broliene viena kart tol neskalbe vyro rubu pakol i darba einant neturejo kuom apsivilkti, rezultatas vyras pamirso klausima ar isskalbei ta ir...
( beja jie tuo momentu skalbomo masinos neturejo)
Mes bendrom jegom auklejam savo nevaleikas broliukus
(vyrus)

Mano broliene viena kart tol neskalbe vyro rubu pakol i darba einant neturejo kuom apsivilkti, rezultatas vyras pamirso klausima ar isskalbei ta ir...

Mes bendrom jegom auklejam savo nevaleikas broliukus

Mano vyriškis tai tokis tvarkingas. Net per daug kartais
Na kas čia tokio, kad trupinėlis nukrito nuo stalo, o jis vos nebega siurblio griebtis

QUOTE(Dianule @ 2007 05 18, 12:31)
Mano vyriškis tai tokis tvarkingas. Net per daug kartais
Na kas čia tokio, kad trupinėlis nukrito nuo stalo, o jis vos nebega siurblio griebtis 

O maniškis pavalgęs viską palieka ant stalo

Maniškis super tvarkingas savęs priežiūroje. Tačiau visai kitas vaizdelis susidarytų užėjus į jo kambarį. Aš ten jau senai nieko konkretesnio nedarau, tik nuvalau dulkes ir išsiurbiu kilimą, o esančio balagano neliečiu.

Kartais buna tvarkingas
mano brangusis, taip pat saves prieziuroje labai tvarkingas.niekada nerasiu kojiniu su kvapeliu
bet kas liecia namu tvarkyma,tai is pradziu buvo baisu,nieko nedarydavo,buvo taip savo seimoje ismokes,kad mama viska padaro..bet su laiku pasiekiau savo,dabar indus visada jis plauna,daiktus jau pasideda,kai paprasau ir kilimus issiurbia
reikejo daug pokalbiu ir mano gelezines kantrybes,kad tai apsiekciau

mano draugas netvarkingas,kaip ismokyt ji vska sudet i vietas,help?