Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mes - ideali pora: jis tvarkingas virtuvej (tai pavaziavusiai), o as pavaziavusiai skrupulinga del drabuziu prieziuros wink.gif
Atsakyti
mano vyras labai save prisižiūri tik aišku neperdėtai.būten taip kai reikia atrodyti tvarkingui vyrui
Atsakyti
Buna tvarkingu, buna.
Atsikeliu nakti i tulika, griztu - lova paklota blink.gif
Atsakyti
Mano vyras tvarkingas ir save prisižiūri smile.gif namuose taip pat visad padeda tvarkytis, aisku tam reikėjo ne vieno pokalbio, kad suprastu, jog buitis ne vien mano vienos rūpestis blush2.gif
Atsakyti
Aš labai tvarkinga, o vyras - atvirkščiai ax.gif Kiek kartų šnekėjom, niekas nepadeda, praradau bet kokią viltį, kad jis pasidarys nos kiek tvarkingesnis. Sako, šeimoje reikia prisitaikyti. Tai ir taikausi - nuolat tvarkau jo paliktus daiktus, suverstus rūbus ar pribarstytą cukrų virtuvėje ant grindų... unsure.gif
Atsakyti
Maniskis irgi panasiai elgias, tik man jau atsibodo paskui ji tvarkyti. Tad dabar dazniausiai jo daiktus taip ir palieku kaip pasidejo, arba sukraunu i viena kampa - tegu kuiciasi bigsmile.gif lotuliukas.gif . Ir rezultatas daug geresnis nei pastovus burbejimas! thumbup.gif
poster_offtopic.gif
Mano broliene viena kart tol neskalbe vyro rubu pakol i darba einant neturejo kuom apsivilkti, rezultatas vyras pamirso klausima ar isskalbei ta ir... lotuliukas.gif ( beja jie tuo momentu skalbomo masinos neturejo)
Mes bendrom jegom auklejam savo nevaleikas broliukus thumbup.gif lotuliukas.gif (vyrus)
Atsakyti
Mano vyriškis tai tokis tvarkingas. Net per daug kartais g.gif Na kas čia tokio, kad trupinėlis nukrito nuo stalo, o jis vos nebega siurblio griebtis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianule: 18 gegužės 2007 - 12:32
QUOTE(Dianule @ 2007 05 18, 12:31)
Mano vyriškis tai tokis tvarkingas. Net per daug kartais g.gif  Na kas čia tokio, kad trupinėlis nukrito nuo stalo, o jis vos nebega siurblio griebtis  biggrin.gif

O maniškis pavalgęs viską palieka ant stalo tongue.gif
Atsakyti
Maniškis super tvarkingas savęs priežiūroje. Tačiau visai kitas vaizdelis susidarytų užėjus į jo kambarį. Aš ten jau senai nieko konkretesnio nedarau, tik nuvalau dulkes ir išsiurbiu kilimą, o esančio balagano neliečiu. ax.gif
Atsakyti
Kartais buna tvarkingas
Atsakyti
mano brangusis, taip pat saves prieziuroje labai tvarkingas.niekada nerasiu kojiniu su kvapeliu biggrin.gif bet kas liecia namu tvarkyma,tai is pradziu buvo baisu,nieko nedarydavo,buvo taip savo seimoje ismokes,kad mama viska padaro..bet su laiku pasiekiau savo,dabar indus visada jis plauna,daiktus jau pasideda,kai paprasau ir kilimus issiurbia thumbup.gif reikejo daug pokalbiu ir mano gelezines kantrybes,kad tai apsiekciau tongue.gif
Atsakyti
mano draugas netvarkingas,kaip ismokyt ji vska sudet i vietas,help? huh.gif
Atsakyti