Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
taip nebuna tongue.gif
Atsakyti
Bendro gyvenimo pradžioj MB buvo pedantiškai tvarkingas doh.gif . Bet po truputį, gyvendamas su manim, na ne tokia jau tvarkinga, pasidarė "tik tvarkingas" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPERŽMONA @ 2007 02 26, 09:35)
Mano vyras tvarkingas ir save prisižiūri  smile.gif  namuose taip pat visad padeda tvarkytis, aisku tam reikėjo ne vieno pokalbio, kad suprastu, jog buitis ne vien mano vienos rūpestis blush2.gif

gerai, kad tie pokalbiai padeda rolleyes.gif pas mane situacija tokia, kad kalbėk nekalbėjęs, o situacija nesikeičia blink.gif o jei keičiasi tai labai trumpam ir beveik nepastebimai unsure.gif
Atsakyti
ganetinai tvarkinkas MB...anksciau is vis pedantas buvo.dabar aptingo g.gif tai megsta mane paerzint,pirstu baksnodamas ka tureciau padaryt bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 02 birželio 2007 - 16:42
Būna ir kitokia problema - per daug tvarkingas vyras, blyn, jau gyvent nebeįmanoma doh.gif
Mažas vaikas namie, o vyras vis karksi - neleisk dujinės terliot, sienas saugok, oi, ant grindų priseilėjo, brrr...
Atsakyti
Labai tvarkingas... Tvarkingesnis net už mane. Man telieka iš jo tk pasimokyti.
Atsakyti
Mano vyras irgi tvarkingesnis uz mane drinks_cheers.gif
Atsakyti
maniškis tvarkingas, gal net tvarkingesnis už mane...
Atsakyti
Maniskis taip pat yra tvarkingas thumbup.gif

QUOTE(mammka @ 2007 06 02, 16:39)
megsta mane paerzint,pirstu baksnodamas ka tureciau padaryt bash.gif

lotuliukas.gif man taip pat su pirstais pabado lotuliukas.gif
Atsakyti
maniškis taip pat tvarkingesnis už mane.. ar bent jau buvo, kol nerpiprato prie mano netvarkos.. lotuliukas.gif
Atsakyti
tikiu , kad tvarkingu vyrų yra.. bet man dar neteko tokių sutikti.. MB irgi galvoja, kad nešvarios kojinės užkištos po lova yra tvarkingumo viršūnė blink.gif
Atsakyti
tvarkyngas, bent jau kai aš šalia vaizduoja gal tokį g.gif nes dažnai išvykęs būna unsure.gif
Atsakyti