Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Net ir nežinau, kaip atsakyti schmoll.gif . Save jis labai prižiūri, bet buityje...Anksčiau dažnai dėl to pykomės, o dabar, tiesiog, manau, kad aš pasidariau panaši i jį. Nesuku per daug galvos ir tvarkau, kai jau pradeda netvarka akis badyti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara @ 2004 06 17, 11:05)
mano tai tikrai pagal mane netvarkingas..rubai jam bele kur gali but ismetyti...atsiprasant tingi susilankstyt ir i spinta susidet...;
indu neplauna  (kam, jei as isplausiu neapsikentus);
suvalges obuoli, grauztuka visada palieka ant stalelio (taip pat ir jogurto indeli, ar kita uzkandziu likuti)...o ryte as einu ir visas isedas turiu surinkti...

vis grasinu, kad ir as nebetvarkysiu, tada paziuresim kaip namuciai atrodys...bet kur as dingsiu- paciaqi bjauru gyvent tarp siuksliu ir rubu ismetytu...tai viska ir sutvarkau...

Man lygiai tas pats, tiktai jau nebegrasinu, nes tai beviltiska. Ir dar viena yda turi mano vyras - visur, kur beeitu, ka beieskotu, palieka praviras dureles/duris biggrin.gif. Net juokinga, kai vaikstau ir uztrenkineju biggrin.gif Net viena karta dariau jam tualeto duru uzdarinejimo repeticija biggrin.gif labai linxma buvo, koki menesi darinejo ir netgi isjunginejo sviesa smile.gif bet dabar vel pamirso sad.gif
O del asmenines higienos negaliu priekaistauti, save tikrai priziuri ir tvarkosi. as taip daznai i vonia nevaixtau kaip jis smile.gif
Smagu poto is tu smulkmenu kartu pasijuokt lotuliukas.gif
Atsakyti
ir mano prie daugumos, tvarkingas wub.gif negalėčiau gyventi su tokiu, paskui kurį vaikštai ir tvarkai blink.gif ne vaikas ar ne gyvulys gi rolleyes.gif
Atsakyti
maniskis tai tvarkingas viskas ok , bet savo darbe jis dar labiau tvarkingesnis net baisu i jo darbo vieta uzeiti, bet as jau kaip ir pripratau, bet ispradziu labai keista buvo.
Atsakyti
Niu mano vyras neapsileidzia tikrai, bet ir (aciu Dievui) nera pedantas ... Tikrai nera taip, kad visa namu ruosa ant mano galvos uzkrauta ... biggrin.gif
Atsakyti
Na maniskis tai labai saunus ir tvarkingas vyrukas. mirksiukas.gif wub.gif Siaip jokiu problemu nedarau jei jis kada rubus numeta ir pan. Visi mes kartais buname nuvarge, tai kazkaip nereaguoju i jo toki elgesi. Man sulanksyti juos visai nesunku. Cia turbt vienintele vieta, kur jis nelabai tvrakingas. blush2.gif
O visur kitur jis labai saunus, Ir indukus karts nuo karto isplauna ir namucius abu tvarkome... wub.gif Zodziu vyrai tikrai gali buti tvarkingi. thumbup.gif
Atsakyti
Gal taip ir buna, bet man nepasiseke tokio sutikt lotuliukas.gif
Atsakyti
galima sakyt, kad mano vyras labai tavrkingas, ne pedantas, bet itin rupinasi savo svara, namu svara. man sitas labai patinka, dziaugiuos, kad turiu toki vyra. manau ir vyrai gali but tvarkingi, niekada neskirstom darbu, vieas kita pavaduojam.
Atsakyti
Tvarkingas,bet ne pedantas. Nors.. Seip .. .Kaip kada biggrin.gif Skaiciau horoskope, tai MB atitinka,kad jis yra pedantas smile.gif Pats ne syki sake,kad kartais idealiai viska padaro ir seip.. jam ideliai turi daug kas buti. kol kas tai neerzina schmoll.gif nors, kas zino ateity.. o kai as megstu selmiskai ir reguliairiai savo namus betvarke paverst ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, maniskis kaip kada: tai jis labai tvarkingas, tai netvarkingas. Pastebejau, jog daug kas priklauso nuo nuotaikos blink.gif
Atsakyti
mano tai jau ne schmoll.gif ,daiktai voliojasi bile kur,viena kart emiau ir uzpykus idejau kojines i striukes kisene,kai issitrauke darbe,tai nuo to laiko nors kojiniu bet kur nemeto
Atsakyti
Mano vyras tai labai labai tvarkingas, ir buitis niekada nebuvo mano vienos rupestis. KAdangi susitikom jauni (18), tai tvarkos ir viso ko teko mokytis is jo man, nes manes is mazens niekas per daug to nemoke, buvau lepinama. Va kai turesim savu vaiku, nesvarbu, berniuku, mergaiciu, mokysiu as juos visko, nuo tvarkso iki maisto darymo, nes zinau, kaip yra nuostabu tureti tvarkinga vyra, ir kaip nelengva visko ismokti, kai jau esi suauges.
Atsakyti