Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Aš jau praradau tikėjimą, kad vyras gali būti tvarkingas, na beent truputi tvarkingesnis.. mega_shok.gif
Atsakyti

Mano vyras pakankamai tvarkingas... rolleyes.gif , kai nebunu namie, o jis manes laukia gristant, tai daznai sutvarko, taciau jei buna pavarges...ir jei as pati pavargusi, tai netvarka akimirksniu isiviespatauja doh.gif , taciau manau, kad tai nera kokia problema... schmoll.gif , nes abu jauciam nora tvarkingai gyventi ir kiekvienas stengiames kaip galim... thumbup.gif
Atsakyti
Vajetau,skaitau ir pavydziu tuom,kuriu vyrai bent jau kojines iki skalbikles nunesa;o jai indus suplauna bent jau po saves-nu nezinau turbut infarkta gauciau is laimes.Jau supratot ka noriu pasakyti. cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Mano vyrui gali būti visur išmėtytos kojinės, jam dzin nei jų matys, nei jos jam trukdys, bet manau geriau jau toks negu pedantiškai tvarkingas.
Atsakyti
na maniskis nera pedantas,bet kojines kiekviena vakara imeta i skal benke,isplauna indus kai paprasau.
bet darziau numeta rubus ne ten,arba patingi nusluostyt stala kai pavalgo.
bet as nesiskundziu smile.gif
Atsakyti
Mano vyrelis labai tvarkingas ir man tas patinka. Jis ne tik pats savimi labai rūpinasi, bet ir namie yra tvarkingas.Pats išsiplauna ką jam reikia, indus taip pat susiplauna ir t.t.
Atsakyti
tvarkingas(bet ne pedantas), kartais leidziam sau patingeti ir nieko netvarkyti ax.gif , tvarkomes dazniausiai visada kartu, vnz. visada padeda ir klausia: ka dar padaryti?
kai kurios sako, kad geriau netvarkingas....bet kai reiketu is paskos vaiksciot ir rankioti jo smutkes, tai jau tikrai bash.gif pvz. mano tete kai grista po darbo, persiauna kelnes, tai kaip nusimove taip ir liko ant zemes "graziai savaimesulankstytos", dar sekancioj vietoj kojines ir t.t. kol mama nepasako, kad susirink, tai visada sako: -aij..tuoj.. ir taip daug metu, o susirenka tai kartais labai greitai, kai kojines keliauja i siuksline, o tada siuksles laikas isnesti i konteineri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2004 06 17, 10:25)
Kiek sutikau, nė vienas nebuvo tvarkingas  g.gif , jau manau, kad tai vos ne visų savybė  unsure.gif , a, tiesa, buvo vienas..pedantas  rolleyes.gif , nu apie kraštutinumus irgi patyliu  doh.gif

na labai keista kad tu ant tokiu papuoli. man atrodo is karto turetu matytis ar vyras tvarkingas ar ne
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2004 07 03, 18:40)
Vienintelis pasiekimas:išmokiau nešvarias kojines į skalbinių dėžę nunešti, o ne po kėdėmis išdžiaustyti. Kaip manot, per 6 bendro gyvenimo metus daug ar mažai?

Nugi visai nemazai biggrin.gif As irgi ismokiau, tik per 5 metus, nebereikia jau "grybaut" kojiniu kas vakara eit biggrin.gif A, dar tiesa kramtoskiu nebeklijuoja kur papuola biggrin.gif
Atsakyti
mano "tvarkingas" pasidaro kai paprašai ką nors padaryti ar pirštu parodai, bet pats iniciatyvos per daug nesiima. Ko nepasakysi apie išvaizdą - visada susitvarkęs smile.gif
Atsakyti
Maniškis tvarkingas, sakyčiau gal netgi šiek tie pedantas, kas mane šiek tiek erzina. schmoll.gif Pas jį niekada nebus išmėtytų rūbų, daiktų. Žodžiu mėgsta švarą.
Manau geriau toks, nei koks nevaleika, nesiprausiantis bei nepadedantis indų ar grindų išplauti. Šiaip tvarkomės dažniausiai kartu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2005 05 12, 08:57)
Maniškis tvarkingas, sakyčiau gal netgi šiek tie pedantas, kas mane šiek tiek erzina. schmoll.gif  Pas jį niekada nebus išmėtytų rūbų, daiktų. Žodžiu mėgsta švarą.
Manau geriau toks, nei koks nevaleika, nesiprausiantis bei nepadedantis indų ar grindų išplauti. Šiaip tvarkomės dažniausiai kartu. thumbup.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif Mano vyras panašaus būdo biggrin.gif
Atsakyti